![]() |
Sayın Yıldız
1 Eklenti(ler)
Düşünçe ve hislerinizi kelimelere döküp yazdığınız için teşekkür ederim sellukaylan tanışmadan ben doğayı seviyorum demek olmaz
Google pek çok yazım var takip edersiniz iyi günler |
1 Eklenti(ler)
SÜPER KALİTE sipariş verdim
|
çilek
2 Eklenti(ler)
Ben yaptım sizde yapabilirsiniz ekim yaptığınız saksının üstünü bir naylonla örtünüz devamlı nemli kalsın
|
iyi günler
5 Eklenti(ler)
Flamingo bakımı Kolay Ruj çiçeği geçen sene çelik yaptım
Orkide Cattleya bu sene açan ilk kamelya .. Güneş enerjisi fıskıye çok güzel randıman verdi güneş olmasa bile çalışıyor |
Inçir dut ve nar çelikleri
3 Eklenti(ler)
Beyaz parmak dut beyaz incir ..ve tatlı nar KLEMATİS ARMANDİ
Her haliyle 10 numara fakat onlarca çelikten ancak bir tane muaffak oldum püf tarafını bir türlü bulamadım son yılların süper bitkisi |
Güneşli günler
1 Eklenti(ler)
Bugün 18 derece doğaya koşun
|
2 Eklenti(ler)
.....Yılbaşı için kıymetli bitkiler geliyor
|
2010 senesi
5 Eklenti(ler)
.....İlk dosyayı açalım birinci ayın 8 orkide kamelia serada ve gene serada bergamot sera sıcaklığında kamelyanın gelişimi pek güzel oluyor ve Bergamot forumda bergamot sayfası açmıştım bilmem nerde kımse ilgilenmeyince bende unuttum siz hiç bergamot reçeli tadtınızmı o seneler forum pek canlıydı
Tek kamelyayı kuruttum ve üzüldüm |
3 Eklenti(ler)
Bir gün sonra
|
1 Eklenti(ler)
Bütün kuşlar vefasız ,mevsim artık SONBAHAR
|
2 Eklenti(ler)
Çok değişken bir hava yaşıyoruz şu an sıcaklık 17 geliyor bizler ve bitkiler 2 gün sonra meteorolojiye göre 7 dereceyi göreceğiz doğa şaşkınlık yaratıyor
|
Zaman gelip geçiyor ,dur demek kolay değil
1 Eklenti(ler)
Yağmurlar gelmeden ,hafif bir yağmur var hani şu aptal ıslatan cinsten ben menekşeleri diktim
|
2 Eklenti(ler)
Eski bahçeler forumda yok oldular merak edenler ahmeter bahçe görebilirler aklıma şu geliyor herhalde bahçelerini müteahhite verdiler apartıman yapıldı
|
1 Eklenti(ler)
İyi haftalar
|
Gezmenizi arzu ediyorum
2 Eklenti(ler)
Pek tabii meraklıysanız
|
Ağaça sarılmak
2 Eklenti(ler)
Yarınki ilk işim bahçemde bulunan bu fıstık çamına sarılmak
|
1 Eklenti(ler)
Yarın sıra bende
|
İstanbula yağmur yağıyor
1 Eklenti(ler)
.....
|
2 Eklenti(ler)
Açıyorlar CATTLEYA
|
2 Eklenti(ler)
Bugün
|
1 Eklenti(ler)
Gülünüz
|
Ben yaptım
2 Eklenti(ler)
Sizde yaparsanız daha sık görüşürüz meraklı olduğumu biliyorsunuz su sümbülleri benden hediye
|
Fikret abinin bahçesindeki havuzda bulunan nilüferlerin kışın da orada durduğunu söyleyince şaşırmıştım. Düz yerimiz olmadığı için ilkbaharda su çıkan yerin önüne kayadan duvar örüp içine çadır naylonu da koyunca çok yüksek olmasa da bizim de bir havuzumuz oldu. İlginç olan dağ başında su içinde ve üzerinde yaşayan böcekler çıktı. Arılar ve çevredeki canlılar çok derin ve büyük olmasa da bu sudan yararlanıyorlar. Pinterestte çok güzel örnekler bulunmakta. Kayrak taşları ile de görüntü göze hoş havuzlar mümkün oluyor. Kışın da suyun donması durumunda ölmeyecek su bitkileri bulabilirsem saksı içerisinde onları da eklemeyi düşünüyorum. Su sümbülleri muhtemelen suyun donmasına dayanamazlar. Bir ara akvaryumcuya geldiğinde akvaryum içinde yaşamayacağını düşünüp almamıştım. Öğrendikten sonra da bir daha gelmedi.
|
Sn. ahmeter;
Su sümbülleri akvaryumda yaşayabiliyorlar mı? Almama nedenim akvaryum ortamında yaşayamayacaklarını düşündüğüm için. Kışın bahçeden ev içine mi alıyorsunuz. Bana daha çok dış ortamda daha mutlu ve çiçekli gibi görünüyorlar. |
1 Eklenti(ler)
Su sümbülü
Kışı serada geçiriyor en düşük ısı 10 derece yaz kış evde akvaryumda olmuyor muhakkak açık hava istiyor Mayıs ayında havuzda yavru ve çiçeklenme başlıyor |
Sabahı bekliyoruz
2 Eklenti(ler)
Senenin en uzun geçesini geçiriyoruz hayırlı sabahlar
|
1 Eklenti(ler)
Kavanoz bahçeye beklerim
|
2 Eklenti(ler)
Galiba yazı özlemeye başladım ne olacak halimiz
|
5 Eklenti(ler)
Her nekadar internet varsa ağaçlar ve yüzlerce doğa aşıkları varsa toprak ve toprak yazdan birkaç resim koyayım moral yerine gelsin
Nasıl size biraz tesir ettimi sizi bir yerlere götürdümü yoksa beğen butonuna basıp gideçekmisiniz ? ? ? |
4 nisan 2017
5 Eklenti(ler)
Papatyaları görünce nisan başına gittim ve gördüklerim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025