![]() |
Erkek çütre kuşunun fotoğrafını siz mi çektiniz.
|
iyi akşamlar
Kuşun resmini ben çekmedim
2010 Senesi 4 aralık çektiğim resimler Cam güzeli çiçekte,kıl kuyruk ayırma yapmışım cattleya goncaya gelmiş ve 7 sene geçmiş Afrika menekşesini köklenmesi için bardakta suya koymuşum |
2 Eklenti(ler)
,,,,,Sıklamen ve açelyalar
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
APONOGETON DİSTACHYOS
su vanilyası Kışı seviyor en güzel zamanı |
Tam da fotoğraftaki gibi ne yapacağımı bilemediğim porselen bir demliğim vardı artık ne yapacağımı biliyorum:D
Clematis armandii'yi aklıma soktuğunuz için teşekkür ederim. Köydeki bahçe için kokulu ve soğuğa dayanıklı bitki toparlıyorum. Yoğun kokulu olması tercihimde ilk sebep. ;) |
yoğun kokuluları alerjim nedeniyle(koku alerjisi var.) dikemiyorum. Güzel çiçekmiş. Size kolaylıklar dilerim.
|
Akşam oldu kuşlar döndü yuvaya
3 Eklenti(ler)
Pek çok bitki beni dışarda bırakma dediğini duyuyorum seraya kuş girecek kadar bile yer kalmadı
Hiçbirinin isteğini kırmadım bana bütün yaz neşe moral verdiler Uzun zamandır uğramayan isimler gördüm Sizlere selam olsun Ben iki laf etmeden duramıyorum iyi akşamlar ve güzel yaz çiçekleri |
GÜNAYDIN iyi günler
5 Eklenti(ler)
Serada sonbahar devam ediyor
|
Hoş geldiniz
2 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Çok güzel güneş batıyor iSTANBULDA
5 Eklenti(ler)
Bu resmi buraya koymak sakıncalı biliyorum şimdi şu manzarayı sizinle beraber seyretmek içimden geldi hemen çekip buraya koydum
|
iyi akşamlar
2 Eklenti(ler)
Son bahçe ve çiçek mecmuamız yayından ayrıldı pek tabii üzgünüm Satışları çok düşmüş Fransada yayınlanan mecmuaya kaldım
|
2 Eklenti(ler)
Orkide güzeli Bakımı kolay bir saksınız olsun isterim
|
2 Eklenti(ler)
.......Henüz kar yağmadı yıibaşına kadar da kar gözükmüyor bahçede yapacak bir iş kalmadı mevzu bulmakta zorlanıyorum
Benim güzel begonvilim kışın 2015 kışı soğuk serada çiçeklenmiş ve camlar buz tutmuş artık çelik yapmıyorum nedeni uğraşamıyorum |
2 Eklenti(ler)
Bu günlerde sık sık ziyaret su perisi yapıyor Teşekkürler ve bir gül
|
Alıntı:
Sık sık ziyaret ediyorum. Çünkü kafamı biraz dağıtmak için. Uzun zamandır babaannem yoğun bakımda idi. Yeni kaybettik biraz moral bulmak istiyorum. Sevgiyle kalın . |
Başınız sağ olsun
2 Eklenti(ler)
..Doğanın güzelliği....
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Orkide cattleya
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün açanlar
|
2 Eklenti(ler)
Doğa dostlarına selam olsun
|
Aleyküm selam. Hepsi birbirinden güzel yazacak kelam bulamıyorum. sağlıkla kalın..
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İyi haftalar Hayırlı sabahlar
Cymbidium Cam kavanozu seviyor |
Alıntı:
Gününüz aydın olsun sn ahmeter Artık kesin karar verdim. Forumda gezerken sizin ve diğer üyelerin orkidelerini gördükçe içim bir hoş oluyor. Birazda kıskanıyorum galiba ve ben en kısa zamanda orkide yetiştirmeye başlayacağım. Tabii ilgi duyduğum diğer bitki ve çiçekleri de unutmayacağım. Sevgiyle kalın |
Sayın su perisi
1 Eklenti(ler)
Kelebek orkide Phalaenopsis ile başlayabilirsiniz bakımı diğer türlere göre daha kolaydır Başarılar dilerim
|
Çimenleri, son kez biçtik
1 Eklenti(ler)
.....Hafif sararan yerlere koyun gübresi serdik baharı bekliyeçeğiz
|
2017 yazı ve çiçekler
5 Eklenti(ler)
Dolu felaketi gelmezden evvel bütün çiçekler güzeldi hala kendine gelemeyen bitkiler var
2017 MAYIS SONU VE ÇİÇEKLER |
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İstanbulda lodos rüzğarı devam ediyor kurutucu özelliği olan bu rüzğar bitkilerin suya olan ihtiyacını arttırıyor Bilhassa saksı bitkilerinde kendini gösteriyor lütfen ihmal etmeyin
|
Sayın hocam ellerine emeğine sağlık iyi ki varsınız önümüz kış olsada sizin bahçenizde hep bahar Saygılarımla .
|
Sellukam seni unutmadık
1 Eklenti(ler)
Seviyoruz
|
Sayin:Ahmeter,selluka çiçekleri yle bu yaz bende tanıştım, benim selluka 6 mt'yi geçti tabi bu durumda üst kat komşumun balkonda açtı bütün ciceklerini,gelip gidiyorum komsuma,birgün, "Kız ne çok deterjan kullanmissin"diyecektim ki meğer koku benim sellukadan geliyormuş,5 ila 6 tane tohum kapsülü oldu ama geçen hafta havalar çok sertleşti,sellukayı kaybetmekten korktuğum dan, tohumları gözden çıkarıp, budama yaparak içeri aldım. Bahçenizi de her gelişde sessiz sedasız izleyip gidiyorum,mutlu,huzurlu günler dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025