![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbulda güneş var orkideler açıyor
|
Iyi haftalar
2 Eklenti(ler)
Seni unutmadık güzel şakayik
|
1 Eklenti(ler)
İyi günler
|
1 Eklenti(ler)
Reks begonya
|
4 Eklenti(ler)
,,,....
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Beni yakından ve candan takip eden İBOCANDANA 2 resim Teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Osman 45 Teşekkürler
|
Günaydın doğa günaydın sonbahar
3 Eklenti(ler)
Siz sessiz kaldıkça bende sessizleştim
|
1 Eklenti(ler)
Ben her gün içiyorum
|
Harikasınız sevgili ahmeter.....Bu yeşil kadehin içinde hangi şifalı bitkiler vardır....??Öğrenelim, bir zahmet...:)
|
Berrin hanım
İyi akşamlar
Geçe hazırladığm bu kadehi sabah aç karnına içiyorum içindekiler Nane ,Maydanoz ,Kekik ve narenciye yaprakları bilhassa Bergamut Pek tabii bütün bu yapraklar bahçeden Ayrıça reçellere ıtır yaprağı , mevsiminde Hodan ve ısırgan yemeği İlginizden memnun oldum iyi günler |
Sayın ahmeter.
Sayın hanımefendi ile birlikte yarattığınız bahçenizi ve eserlerinizi sayın doktorumuzun (nurlar içinde yatsın)düzenlemeye başlamasından bu yana hayranlıkla takip ediyorum. Tüm arkadaşların da övgülerini fazlası ile hak ediyorsunuz. Uzak da olsa komşu olmamıza rağmen şimdiye kadar yazmadım. Nazik sitemlerinizi hepimiz hak ediyoruz ancak lütfen paylaşımlarınızı azaltmayınız. Saygılarımla |
Sayın Osman bey
1 Eklenti(ler)
İltifatlarınıza teşekkür ederim Foruma girmeme vesile olan tüm dostlarımı her zaman hatırlıyor unutmuyorum sağlıklı uzun ömürler dilerim selam ve hürmetler
|
3 Eklenti(ler)
Bu güzellikleri paylaşmak bana mutluluk veriyor biliyorum çok parçalandık ve dağıldık sizler bana moral kaynağı oluyorsunuz
|
Menekşe hobisi
1 Eklenti(ler)
Ben bu hobiden çok memnunum plastık 5 lt şişede
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,Ortamı sevdimi çelik kolay oluyor
|
iyi günler
5 Eklenti(ler)
Bugün 18 derece olacakmış hayırlısı lodos insanı gevşek hale getiriyor çalışmaya gönlüm yok
Albümü çeviriyorum resimlere tek tek bakıyorum 2015 Haziran ayındayız ayın 6 sında bu çiçekleri beğendim beraber bakalım 800x600 piksele ayarlıyorum Meraklı olanlar gerilere doğru sayfaları çeviriyorlar baziları bu sayfaya bakıp kayboluyorlar Doğa aşk ister |
Bir sene evvel
5 Eklenti(ler)
Günler bu şekilde geçiyordu İklimler değişti kışı sevmiyorum
Sizde havalar nasıl ? |
Aynı şehrin havasını soluyoruz sayın ahmeter, ancak sizin bahçenin havası çok daha farklı olmalı. Her bir bitki şahesere dönüşüyor elinizde.
|
Seneler ne olur üstüme gelmeyin
4 Eklenti(ler)
2017 Uğurluyoruz
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Siz çiçeklerle on sene
4 Eklenti(ler)
Ayıramaz kimse bizi
|
Unutulmadınız
1 Eklenti(ler)
Unutturamaz sizi hiçbir şey , ..............
|
Gül dalında güzeldir koparan olmasa
3 Eklenti(ler)
Sonbahar güzeldir açan güller solmasa
|
Vigna caracalla
5 Eklenti(ler)
SELLUKA
2010 Senesi bir selluka fırtınası esiyor bir heyecan ,bir merak geldi geçti Fakat çiçeğinin güzelliği ,ve kokusu unutturamaz seni hiçbir şey sellukam |
2 Eklenti(ler)
2017
Seni en beğendiğim güllerle uğurlayaçağım |
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerin moral üzerinde olumlu etkisi olduğu aşikar ve işte güller bu etkiyi kelimelere dökebilirsiniz
Son gül neden göz yaşı döküyor ?? |
Rahmetli Yıldırım Gürses ne güzel anlatmış gülün neden ağladığını.
Selamlarımla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025