![]() |
Ağlama gülüm
1 Eklenti(ler)
Leylaklar dökülüp güller ağlasın , ben gönlünü alır ağlatmam
|
Gül dalında güzeldir koparan olmasa
1 Eklenti(ler)
2017 uğurluyoruz yarın yeni senede buluşacağız Gününüz şen olsun
|
Iyi günler
5 Eklenti(ler)
Bahçeye çıkılacak gibi değil 7 derece serada birkaç resim çektim bakalım beğenecek misiniz ?
|
5 Eklenti(ler)
Bir 5 daha ilave edeyim
|
2 Eklenti(ler)
2017 güle güle
|
2018
3 Eklenti(ler)
Dostlarım sizlerle mutlu seneler
|
Bekliyorum
1 Eklenti(ler)
Bahçeyi ve çiçekleri videoda seyretmek ve fonda güzel bir müzik takdir sizlerin bekliyorum Bu gün bir dostumun hatırlatmasıyla hazırladım bence süper oldu
|
1 Eklenti(ler)
Kış güzelleri kar gelmeden son günler sizlerede iyi günler
|
Bahçem sizleri bekliyor
5 Eklenti(ler)
Yoksunuz sık sık uğrardınız neden niçin ?????
10 Sene evveline gitmek istemedim 5 seneyi yeterli buldum Neşeli, bol çiçekli günler |
Moral katması için
1 Eklenti(ler)
Faydalı olamamışsam resmi kaldıraçağım
|
Bu gün İstanbulda hava açık
2 Eklenti(ler)
ve güneşli herhalde son güneşli günler ve suskun doğa dostları
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün ayva reçeli yaptım içine 2 tane ıtır yaprağı attım dahi diyebilirsiniz Kabuldür
|
Bin kere ah ettim
4 Eklenti(ler)
Yorumsuz
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Iyi günler her zaman ki gibi çok güzeller. Cybıdıum orkideler çok güzel açmış. Maşallah ellerinize sağlık...
|
Serkan
Teşekkür ederim ,meraklı olduğunu seneler evvelden biliyorum çiçek sevgisi olanlar zaten kendilerini belli ediyorlar Buraya video yükleyemiyoruz Youtube yükledim Saim Ergin yazıp bakabilirsin Selamlar Serkan PARDON Sayın Muda Bildiğim kadarıyla forum video kabul etmıyor arka arka siyah panolar çıkmış kaldırırsanız memnun olurum emeğinize teşekkürler |
2 Eklenti(ler)
Muda beyin yüklediği video sayfaları bende siyah çikmış göremiyorum iyi geçeler
|
2 Eklenti(ler)
.....
|
iyi pazarlar
3 Eklenti(ler)
3 Orkide pazar gününe yakışır iyi günler
|
Bu resimle hayal kurulabilir
1 Eklenti(ler)
İnsan hayal ettiği süreçe yaşar
|
Günaydın
5 Eklenti(ler)
iyi haftalar Sizde bir çiçeksiniz
|
Sayın ahmeter, bahçenizi her ziyaretimde içimde mutluluk kelebekleri uçuşuyor. 2010 yıllarında sizden selluka tohumu edinmiş ve coşku ile yeşertmiştim ama çiçeklerini göremeden kuruttum. Sizde umarım o güzellikler yaşamaya devem ediyordur. Saygılar.
|
Sayın Muda
İlginize teşekkürler Beğenen isimleri görüyorum yalnız resimler simsiyah ve alt tarafta düzelt butonu yok lütfen siliniz
Merak ettim siz kendi sayfanıza hiç video koydunuz mu Forum video kabul etmiyor biliyorum tekrar ediyorum lütfen siliniz ben silemiyorum iyi akşamlar |
1 Eklenti(ler)
....
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Beni tekrar aramanızdan çok memnun oldum İşte SELLUKA DOSTLUĞU Sıhhatlı .neşeli seneler dilerim |
1 Eklenti(ler)
Firma yalnız bir tür bitki yetiştiriyor ortanca veya menekşe
Tüm serada tek bir tür Sera bilgisayar sistemine bağlı Bitkinin bütün isteklerini bilgisayar veriyor Şu ay sıçak .şu ay gölgeleme sabah sulama, ne kadar esinti ,ayda kaç sulama hepsi bilgisayardan Mevsim mühim değil kar yağarken menekşe veya ortanca veya orkide yetişiyor Kışın güneş zaten yok fakat bulutların arkasında saklı güneşten elektrik elde ediyorlar Menekşeye tohum bağlama diyorlar tek sefer çiçek ver diyorlar Neresi Hollanda Sizleri fazla üzmek istemiyorum iyi akşamlar |
Yazın gölge hoş ,kışın günler boş
3 Eklenti(ler)
Ben yazı seviyorum
|
Doğa sevdalısı veya aşığı arıyorum.......
2 Eklenti(ler)
......
|
Geçe sessiz ,ve karanlık
2 Eklenti(ler)
Yağmur yağıyor hava soğumuş son begonvil saksılarını seraya almalıyım yağmur bayağı ağırlaştırmıştır
Ben yardıma geleyim mi diyenler kalmadı artık Bilirim susmayacak kalbimdeki kuş Havanın aydınlanmasını bekliyorum |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025