![]() |
5 Eklenti(ler)
CAM GÜZELİ
Klasik bilinen cam güzeli suda çelik oluyor ve tohum veriyor |
2 Eklenti(ler)
Adını hatırlıyamıyorum nereye kayıt aldım bulamıyorum bilen varsa alkışlar su bitkisi
|
5 Eklenti(ler)
....Fare kulağı çok güzel bir yer örtücü
Onun altında .alacalı yapraklı bitkiyi tanıyandan bilgi riça ediyorum.. |
Alıntı:
|
Iyi geceler ellerinize sağlık bahçeniz yine süper
|
Düzeltme
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
,,,lobelia ve kelebek
papağan gagası,, |
lobelia
1 Eklenti(ler)
Kolay zahmetsiz bir bitki bir defa bahçenize girdimi çıkmak bilmiyor dökülen tohumlar mayıs ayında saksı kenarında ortaya çıkıyor tavsiye ederim
Armandi clematis Beni üzüyor korkunç şekilde büyüyor kesip atmasam bahçede yer kalmayacak Evde olmayacağını söyliyebilirim yanında ne varsa sarılıyor ayırmak çok zor |
4 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
5 Eklenti(ler)
Sorabilirsiniz
|
4 Eklenti(ler)
,,,,,
|
5 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
4 Eklenti(ler)
Yazın eşsiz güzelliği ortanca ve renkler
|
3 Eklenti(ler)
Bir su dolu kovanız olsun içinde bir nilüfer birde kirmızı balık olsun
Havuzlarda suyun netliği ve bitkilerin sararmasını önlemek için suya demir ilave etmek şart |
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Alıntı:
Ah bu güzellikler bir bahçeme girsin çıkmasını hiç istemem.😊 sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
Sayın Efeege
1 Eklenti(ler)
Bir çay bardağı demir tozunu bir kapta eritip dökebilirsiniz her sene bir defa yapmanızda fayda var iyi günler
|
4 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
Hoş geldin bende seni seviyorum hemen saksıya alıçağım HODAN Yaprağının güzelliğine vuruldum onun için beraberiz MUZ Meyva vermiyor fakat kollarını açması ve yeşilliği yeter |
Peru zambağı
2 Eklenti(ler)
Klas bir bitki
Takriben 10 sene evvel Türkiyeye geldi şimsi tohumu .fidesi satılıyor Meraklıysanız evinizde olsun Saksıda zayıf bir gelişme oluyor Bahçede güzel gelişiyor Yumrular kışın dışarda kalabilir Haziran çiçeklenme ayı Saksılı ınternette satışda ufak bahçenizde nadide bitkiler olsun |
Sorun bilgi
1 Eklenti(ler)
Sorun sizi bilgilendirelim
|
Bir yaz günü
1 Eklenti(ler)
Bu gün bahçe dinleniyor ,pek tabii bizde , bütün doğa dostlarına iyi günler
ŞEN KALIN |
Yağmurdan sonra
5 Eklenti(ler)
Dün geçe güzel bir yağmur yağdı ,bütün bitkilerin memnuniyeti belli oluyor beraber bakıyoruz
Balon ilk çiçeğini gösterdi İnçir yağmurdan sonra ne kadar büyümüş Siz ne kadar sulasanız doğanın yağmuru bir başka oluyor Dün biraz tatlıyı fazla mı kaçırdık az tansiyon var Neşeli günler |
1 Eklenti(ler)
Yağmurlu bir gündü
|
Sayın Ahmeter
Maşallah bahçeniz güneşli ayrı yağmurlu ayrı güzel. Bol çiçekli günler dilerim. |
2 Eklenti(ler)
Hafıften yağmur yağıyor sabah saat 8
Bütün geçe yağdığı belli oluyor bütün çiçek saksılarının altındaki tabaklar dolmuş Acaba tuttu mu diye merak ettiğim çelikler yaprak vermiş Kuzey Avrupa ülkelerine döndük Yağmur arkadan güneş Bitkiler memnun pek tabii bende iyi günler |
4 Eklenti(ler)
Doğanın güzelliği moral ve neşe veriyor
|
En uzun gün
4 Eklenti(ler)
Dün en uzun gündü geçe kısalmıştı
Bahçe işlerine daldık günün nasıl geçtiğini anlıyamadık Hayırlı sabahlar Begonvil Zerdeçal Sardunya |
5 Eklenti(ler)
Akşamı bekliyemedim .İstanbulda bitkiler için çok güzel bir hava var rüzğar nerdeyse 0 nem yüksek 80 sıcaklık 27
Her bitki fışkırıyor Orkide cattleya bile zamansız çiçeğe geliyor Doğanın bu eşsiz güzelliği beni heyecanlandırıyor Neşeli günler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025