![]() |
Saat 17
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar
Bol çiçekli olması için çiçek vermeden evvel suyunu iyice kısmalısınız |
Inçi menekşe
1 Eklenti(ler)
Çok nazlı, arzu ettiğim şekilde çoğaltamadım bekliyorum
|
Sizi severse
1 Eklenti(ler)
Dört koldan size sarılacak Kelebek orkide
|
Bir Vietnam bitkisi
1 Eklenti(ler)
Pilea yaprağının desen güzelliği ve yeşilin en nefis tonlarını taşıması
|
Açelya
1 Eklenti(ler)
Bahçede olduğu gibi pencere ve balkonların bu aylarda flaş çiçeği
|
Çok harika bir bahçe. Yağmurdan sonra bizde ne bahçe kaldı, ne sebze. Her yer mil ve çamur. Balaban/Uzunköprü
|
Sayın ahmeter,
Bitkileriniz yine her zamanki gibi muhteşemler. Sürekli bahçenize gelip sessiz sedasız dolaşıp, resimlerle mest olup gidiyordum ama bu sefer sessiz gitmeyeyim dedim. Beyaz yılbaşı çiçeğinize bayıldım. Özel kullandığınız bir besin var mı? |
Sayın Tonba
Alıntı:
|
Sayın Züleyha
Memnun oldum ara sıra bu şekilde mesajlar irtifa kazandırıyor
Bütün bitkileri doğal gübre , ve demir pası karışımı olan suyla suluyorum iyi günler |
szden öğrendik paslı suyla sulamayı çiçekleri. Teşekkürler.
|
3 Eklenti(ler)
Her zaman beklerim
|
Sayın ahmeter,
Tünaydın :) İstanbul'da yağmurlu bir gün ve bu yağmurun altında kimbilir bahçeniz ne kadar muhteşem görünüyordur :) renklerle su damlalarının dansını seyretmek insanın içini huzurla dolduruyor. Bu arada aklıma takıldı sormadan geçemeyeceğim :) Demir pası karışımlı su nasıl yapılıyor, bende bitkilerimde denemek isterim :) |
nasıl iştah kabartıyor Maşallah sardunyanız da çok şeker aksesuarına pek yakışmış :) çok merak ediyorum bu bahçeyi kaç yılda böyle görsel bir şölene çevirebildiniz..
|
saygılarımla hocam, emeğinize sağlık ve bilgileriniz için çok teşekkür ederiz, biz ne desekte emeklerinizin karşılığı sizi zaten çokça çutlu ediyordur, ama beğendiğimizi söylemeden bahçeden çıkamıyoruz işte, mutlu günler size ailenizle...
|
Alıntı:
|
Saat 17
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar
Bitkilerin dayanıklı ve yapraklarının canlı olması için demire ihtiyaçları var En kolay usul demir atölyelerinden demir tozu temin edip bir kovada paslı su elde etmek ayrıça paslı tel veya çivi veya demir de olabilir Çiçeklerle 1960 senesinden beri ilgiliyim Sayın Olçim okudum şiiri bekliyorum Sayın Özdemir ilginize teşekkür ederim |
Alıntı:
|
Bu gün
1 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbulda gökyüzü mavi,
Güne güzel başlamak için biraz tebessüm kafi |
Saim Hocam ciddi anlamda kitap hazırlamayı düşündünüz mü merak ettim şahsen? 1960'tan beri çiçeklerle uğraştığınızı söylüyorsunuz. Sizden daha birikimli kaç kişi vardır ki?
|
Sayın Doğan
1 Eklenti(ler)
Bilgi birikimlerimi bu sayfalarda anlatmak arzusundayım Ayrıça 2 bloğum var yeterli görüyorum
Bilgisayar büyük bir imkan zamanımızda yoktu çok zorluklar çektik Maalesef şimdi bilgiden çok muhabbet ön planda oluyor Bu sayfaların kıymetini bilmek lazım Forumlarda ve bloglarda yazı ve resimlerimin kopyalanıp arşivlendiğini üyeler tarafından öğreniyor ve memnun oluyorum Ayrıça penceresine çiçek koymayan şahsın zili çalınıyor soruyorlar hayrola hasta mısınız bir problem mi var pencereniz çiçeksiz Çiçeksiz pencere yok bir müddet yaşadığım Avusturya kasabasında iyi günler |
Sayın Asia
Sayın Hoçam
Şu an ve geçen geçe ziyaretleriniz için teşekkür ederim iyi günler |
Parça parça olmak kaydıyla yaklaşık 3 günde tamamlayabildim bahçenizi gezmeyi.Hele şu isli puslu İstanbul günlerinde yüreğimin ferahlamasına vesile oldu herbiri bir diğerinden güzel çiçekleriniz.Elinize, emeğinize, doğa sevgisi dolu yüreğinize sağlık.Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyor 3 kova hazırlamak üzrere terasıma çıkıyorum, biri gübre, biri su, biri demir tozu dolu......
|
Sayın Mine hanım
Hevesle başlamanızdan memnun oldum , terasınızda olduğuna göre yapılacak çok işler var kolay gelsin
|
Bir tutam arap saçı SOLEİROLİA
1 Eklenti(ler)
Sevdiğim bir bitki kendiliğinden bahçede çoğalıyor
Gölge nem ve su seviyor Yeşil rengi göz doyurucu Topraksız bir ortamdada nemli tutarsanız bir müddet yaşıyor Bitki peysajında harikulade |
Hoş geldiniz
1 Eklenti(ler)
Hoş geldiniz iyi günler
|
Evde bir canlı beslemek gerçekten de insana terapi gibi oluyor. Bir bitki veya bir hayvan farketmez.
Bir çocuk gibi büyütüyorsunuz. Büyüyüp çiçek açtıkça da daha da bir mutluluk veriyor. |
Başarı
1 Eklenti(ler)
Sevgi hanımın başarısı için begonvil sayfasındayız
|
scirpus
1 Eklenti(ler)
Bir bataklık bitkisi saksı dibinde devamlı su istiyor salon için ideal .güneş sevmiyor
|
Merhabalar Saim hocam;
Bugün beni fazlasıyla motive ettiniz teşekkür ederim. Benimde kaç gündür aklımda soracağım hep unutuyorum. Iyi ki hatırlattınız. Scirpus u içeri almam gerekiyor sanırım. Ben kış bahçesine almıştım. Soğuktan zarar görür mü? Saygı ve selamlarımla.:) |
Iyi akşamlar
Sıçak yer istemez evin önündeki camlı bölümde kalabilir Selamlar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025