![]() |
1 Eklenti(ler)
FUJER
Gölgeyi seven bir bitki nemli ortamda güzel gelişiyor |
1 Eklenti(ler)
Arap saçının güzel bir yerleşmesi
|
1 Eklenti(ler)
Yeşile büründük
|
Sizi peysaj mimarı görmek istiyorum
3 Eklenti(ler)
,,,,
|
scirpus cernuus
1 Eklenti(ler)
Gayet gösterişli Salonlar için ideal
|
Yeşili ve doğayı sevenler
2 Eklenti(ler)
Doğa.insan ruhunun dinlenip kendine döndüğü ve tedavi olduğu tek yerdir
Karakterinizi belli eder İyi geçeler |
iyi günler
3 Eklenti(ler)
Bahçeyi geziyorsunuz günaydın
|
Alıntı:
Bu arada size su sümbülleri için istediğiniz gibi ulaşmaya çalıştım E-posta aracılığı ile ama başaramadım galiba. Bana forum üzerinden özel mesaj atabilirmisiniz? |
Araştırdim sizin iletişim noktanız bende gözükmüyor herhalde hatlar arızalı gün gelir buluşacağız Selamlar
|
Yaz geldi
1 Eklenti(ler)
....
Beklediğimiz yaz geldi .Mutluyuz .enerjimiz yüksek Bahçenizde yeşil yöne doğru oturunuz. oradan gelen enerji size sağlık ve huzur vereçektir |
Oooo ne güzel tam bir petunya cenneti
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün yaptığımız sohbette konu doğanın bize verdiği huzur ve mutlulukdu
gelen dostlara teşekkürler |
Kelebeğim ben seni seviyorum
1 Eklenti(ler)
Kelebekten haberler var
|
1 Eklenti(ler)
Bu yeşilliğin arasında buldum .elime geldi ,uzun uzun konuştuk ilerde anlatırım
|
5 Eklenti(ler)
Doğanın en çoşkulu günleri Ben biliyorum siz güzeli seviyosunuz
|
3 Eklenti(ler)
Sizde arkadaş listesini katılın
Ahmeter bahçeden |
Merhabalar Ahmet bey. Muhteşem bir bahçe muhteşem bir emek. Bahçenize bayildim. Içinde mutlu mutlu yaşayın inşallah. Ta ilk sayfalardan bakıyorum sayfanıza tek kelimeyle muhteşem cennetten bir köşe sanki bende sayenizde birşeyler öğrenmeye başladım teşekkür ederim .Size şunu da sormak isterim bu menekşeler neden kapalı kutuda .? Sayfalarınızın daha başlarındayım cevabı daha önce vermişseniz kusura bakmayın lütfen
|
Sayın Selma 321
1 Eklenti(ler)
Günaydın
İlgi göstermenizden memnun oldum menekşe yetiştirilmesinde yeni bir yöntem deniyoruz henüz kesin bir netice alamadık sonuç alırsak açıklayacağım iyı günler |
Bu sabah
3 Eklenti(ler)
.... petunya .begonvil , cam güzeli
|
Bugün
5 Eklenti(ler)
Fotoğraf çekmek için ideal bir gün beraber seyredelim
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyorum ve burada bırakıyorum belkim sıkılırsınız Bitkilerin yağmur suyuna ihtiyacı var yağan yağmurdan bir kova aldınız mı
|
Bitkilerin en mutlu olduğu ay Haziran
2 Eklenti(ler)
Sizinle tanıştıkmı ?
|
Sayın ahmeter biz sıkılmayız siz bu güzellikleri sergilemeye devam edin yeterki.
Menekşeleriniz bahçede mi duruyor her zaman (bahar ve yazın) ? |
Sayın Hanımefendi
Sınıfta parmak kaldırıp soru soran olmayınca bende anlatmayı kısa keserdim Menekşeler İstanbulda hiç güneş görmeyen ve poyraz rüzgarı alan bir bölümde
İyi günler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Selma
2 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim
|
Sayın Ahmeter; bahçeniz çiçekleriniz çok güzel havuzunuza bayıldım bende yapmayı düşünüyorum havuzdaki balıklar, çiçekler, suyu ve kışın ki durumu hakkında bilgi verir misiniz ^^
|
Süs havuzu
Sayın Dongyul
İyi akşamlar herhalde isminizi doğru yazabildim Süs havuzları görüntü ve zaman geçirmek için güzel bir hobi su daima insanları etrafına topluyor Avrupanın şehirlerinde botanik bahçelerinin en cazip yeri Benim havuz 40 senelik siz başlayın ben yardımcı olmaya devam ederim Suallerinize cevap bir kitap yazılır birçok bilgi birikiminin bir araya gelmesi şart su bitkileri ,su, balıklar filtrasyon ,havalandırma ve aklıma gelmeyenler Foruma video konulamıyor galiba veya ben yolunu bilmiyorum Façebookda ahmeter sayfasında videolardan güzel havuz görüntüler görebilirsiniz Benim merakım çok büyük şimdi size yakın bir yerde su bitkileri göleti yaptırıyorum Telaşlanmayın forumda havuz yaptırdığım 10 yakın üye var Bir tonluk plastik su deposunu ikiye bölerek başlayabilirsiniz kolay gelsin |
çiçekler
1 Eklenti(ler)
,,,,
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025