![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu gün bir çiçek festivalinde gördüm festival kapansın yorum yapayım iyi ağırlandık
|
3 Eklenti(ler)
Yağmur yeni durdu bende bahçedeyim
|
Gününüz aydın ve çiçekli geçsin
5 Eklenti(ler)
Bütün bu çiçekler sizlere .sevdiklerinize .annelerinize gönderebilirsiniz
|
Limon çiçeğim
1 Eklenti(ler)
....limon çiçeğim
|
Mayıs ayındayız
1 Eklenti(ler)
,,,
|
Nilüfer
1 Eklenti(ler)
Nilüferler bu ay çiçeklenirler
|
1 Eklenti(ler)
ah be gülüm sensiz de olmuyor ,,,,
|
1 Eklenti(ler)
Begonviller
Seni unuturmuyum |
Begonvillerinize hayranım.
6-7 sefer denememe rağmen en fazla iki sene dayandırabiliyorum Manyas'da. Limonluğa da alsam, sarsam da daha fazla yaşatamıyorum. Sanırım kışın Manyas'da kalmadığımız ve göz altında tutamadığımdan kaynaklanıyor. Sizin güzelleri seyretmek keyif veriyor, ellerinize sağlık. |
Bougainvillea
1 Eklenti(ler)
,,,
Herhalde kışı İstanbulda geçirmek istiyor kışın iyi muhafaza istiyor 10 dereceden aşağı bir sıcaklık bitkiyi kurutuyor Yaz ayları Manyas iklimi onun için ideal Ben kışın sıçak serada tutuyorum iyi günler |
Alıntı:
https://www.youtube.com/watch?v=s61P0bbMgfI |
Evet sayın ahmeter, kışın -8, - 10 olduğu zamanlar da oluyor, ne kadar sarsam, korumaya özen de göstersem yaşamıyorlar.
Kışa dayanıklı türü için Büyükada'da satışını yapan beye de gitmiştim ama o da yaşamadı. |
1 Eklenti(ler)
,,,,,
Çiçek yetiştirmek hayata bağlılık göstergesidir Çiçekçiden 2 saksı çiçek alıp su vermek değildir İnternette gezinip hal hatır sormak ,muhabbet etmek değildir Çiçek sizden bilği ister , ilği ister yoksa solar gider |
osmanlı çileği
1 Eklenti(ler)
Saklıyorum çünki komşularım benden evvel tadına bakıyorlar
|
orkideler
1 Eklenti(ler)
Özel serada özel servis yapılıyor
Üyemiz bir hanım özendi orkide yetiştirmeye başladı şimdi hepsini devretmiş gittim gördüm üzüldüm |
Canım arım
1 Eklenti(ler)
Üstü başı polen tozu içinde aman gitme sana ihtiyacımız var
|
Portakal çiçek açtı
1 Eklenti(ler)
,,,,ve taneye geldi
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Gül gül ki güller açsın
|
1 Eklenti(ler)
,,,,
|
1 Eklenti(ler)
....
|
Güzel bir ilkbahar geçiriyoruz
1 Eklenti(ler)
Yukarda bir evvel koyduğum geçe mumundan sonra sardunya bu günlerin keyfini yaşıyor yüksek yaz sıçaklarında keyfi kaçıyor biraz fazla suyunu kaçırırsanız kök çürüklüğü oluşuyor
Geçe mumunun en büyük özelliği kışı dışarda geçirmesi ve köklerinden yeni bitkileri oluşması tekrar buluşmak üzere |
Sayın ahmeter, bahçeniz her zamanki gibi çok güzel...hele gece mumlarına bayıldım...elinize sağlık... Daha önce size havuz yapabileceğimden bahsetmiştim. Bu hafta sonu küçük bir havuz yaptım bende... İçine nilüferimizi de yerleştirdik. Şimdi merak ediyorum biz yosunlaşmayı nasıl önleyeceğiz. Kimyasalların nilüfere zarar vereceği ve kesinlikle yosunlaşmayı önlemeyeceği söyleniyor... siz yosunlaşmayı nasıl önlüyorsunuz?
|
iyi günler
1 Eklenti(ler)
Bitkilere ve balıklara bir zararı yok rahatlıkla kullanabilirsiniz internette almak için bulabilirsiniz Selamlar
|
Arap saçı
1 Eklenti(ler)
Her gün bir bardak
|
Meteoroloji
4 Eklenti(ler)
uyardı yarın kuvvetli sağanak
Nilüferler sevinecek ancak diğer bitkilerin çiçekleri biraz hırpalanaçak |
2 Eklenti(ler)
çan ve geçe mumu
Geçe mumu bu sene bu ne güzellik senin resmini çekmeye doyamadım |
Alıntı:
bilirdim kendilerini hiç bir şey istemeden büyüyor bol bol da çiçek acıyor eklemeden gecemiycegim ezan cicegi diye akşam ezan larını bekledim açarken göreyim diye ama bizimki vakitlerden pek haberi yokmus,sabaha karşı gözlerden uzak aciyorlar.Hoşçakalin. |
Sayın Yıldız
1 Eklenti(ler)
Ziyaretiniz ve güzel cümleleriniz için teşekkür eder sık sık bekleriz iyi günler
|
Duygularınızı yazınız
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri seviyorsanız iki elle sarılıp kucaklayınız bilgi edininiz
|
Şakayık
1 Eklenti(ler)
Seni seven gönülde aç şakayık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025