![]() |
4 Eklenti(ler)
Gül kadrini bilmeyen bülbül,gül bahçesine konar mı?
Bülbül kadrini bilmeyen gül ,gülşen bahçesinde açar mı? |
2 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Istanbul
2 Eklenti(ler)
İstanbulda yağmur var hava sıcaklığı düştü müjde bütün doğaya bazı bitkiler 35 sıcaklığa dayanamadılar
İstanbulda yağmur var GÜNAYDIN |
5 Eklenti(ler)
Öğlen vakti bahçedeyim 20 derece 35 den 20 doya doya üşüdüm üşüdüm
üşümeyi unutmaya başlamış ve sıcaklık rahatsızlık vermeye başlamıştı Bütün çiçekler mutlu |
Beni memnun ettiler
5 Eklenti(ler)
Beni memnun eden bitkiler:
ruj çeliği tutmuş ve çiçeğini açmış Menekşelerin hepsi yavrulamış Mini serada çeşitli bitkiler çoğunlukta begonvil tutmuş |
Domates
2 Eklenti(ler)
Pek çok kişi lezzetine onay verdi çekirdeklerini ektim havalar soğuğunca sıçak seraya alıçağım
|
iyi pazarlar
1 Eklenti(ler)
Gününüz şen olsun
|
Günaydın
4 Eklenti(ler)
Yeni haftada neşe ve sıhhat dilerim
|
Günaydın
5 Eklenti(ler)
Güzel bir gün dilerim
Tabakta olan domatesler yeni bir tür |
1 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Ahmet bey domatesler yerli sanki..
|
Alıntı:
10 Gün evvel bilgi riça etmiştim kimseden haber çıkmadı tekrar bekliyorum Domates yetiştirmede bilgili değilim yerlide olabilir meraklan bekliyorum |
1 Eklenti(ler)
Çiçekli bir güne Merhaba
|
Syn;Ahmeter,güzel ve serin gunler diliyorum,yağmurları özledik birde sizin sellukalari.
|
Ah SELLUKA
2 Eklenti(ler)
6 Sene evvel sellukalar açmış o gün resimlerini çekmişim ,bu gün henüz üzerlerinde çiçek belirtisi yok 2 senedir tohum alamıyorum tohum için tozlaşmayı sağlıyan bombus arıları yok
Seraya girenler korkarlardı kertenkeleler gezerdi bir tane yok 2016 o yok bu yok huzur da yok Fakat biz doğayı seviyoruz fazlada panik yapmaya gerek yok Hoşça kalın |
3 Eklenti(ler)
Neden bu selluka konusu açıldı dertliyım 2010 8 ayın 23
sizleri fazla üzmek istemiyorum Şen kalın |
Sizi uzecegimi bilemezdim selluka konusunu açarak, kusuruma bakmayın, ama dediginiz gibi hiç arı göremiyorum, bizim pencere pervazinin dışında olan küçük bi delik bir ariya evsahipliği yapıyordu onu dahi görmüyorum artık,şimdi balkon genişliğinde olan ama kullanamadigimiz merdiven altına doğal materyallerin bir arı kovanı yapsam acaba bir işe yarar mı düşünüyorum.
|
iyi günler
3 Eklenti(ler)
2010 Senesi bu gün
Son resimde selluka çiçek sürgünleri |
Sayın Ahmeter İstanbul içinde bir cennet yaratmışsınız resmen. Ellerinize sağlık.
|
Enez bey teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Bir gül için ,bin dikeni sevenlere iyi günler
|
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
A bahçe
|
4 Eklenti(ler)
Bu sabah bahçeden
|
Sellukam
1 Eklenti(ler)
Bu sene bekiiyorum
|
5 Eklenti(ler)
Bu sabah yağmurdan sonra Günaydın
|
Güzeller bir araya geldiler
1 Eklenti(ler)
Yağmur hızını artırdı bir ara bu güzelleri vazoya alıp masaya koydum fazla yağmurda bozuluyorlar bir kaç gün beraber olalım
|
Sonbahar
2 Eklenti(ler)
Sıçaklar gitti ,güzel bir sonbahar yaşıyoruz Günaydın
|
Geçe dostlarım
1 Eklenti(ler)
Fujer ve balıklar
Fujer hiç gün işığı almıyor ,suni ışık tamamiyle kapalı bir cam kutuda kendi nemiyle yaşıyor |
Fujer
1 Eklenti(ler)
Fujer yanındaki bitkilerede güzellik katıyor uzun ömürlü bir bitki bol ışık ve nem seviyor Günaydın
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
2 Eklenti(ler)
Bu bulutlar sonbahar simgesi serada orkideler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025