![]() |
2 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Bahar geldi
1 Eklenti(ler)
Cemre düştü gözlerime, havaya düşer gibi
Bu gün bahar geldi... |
Alıntı:
|
Bu nasıl bir güzellik ellerinize emeğinize sağlık
|
1 Eklenti(ler)
Güneşli bir gün
|
Bahçeniz harika görünüyor. çok düzenli rengarenk ve capcanlı ellerinize sağlık gerçekten bayıldım. Cam kavanozlar içinde yaptığınız çalışmalarda çok güzeller emeğinize sağlık
|
Terrarium
1 Eklenti(ler)
Hislerinizi kelimelere dökerek bana iletmenizden memnun oldum (beğeni düğmesine basıp da gidebilirdiniz )
Kavanozda bitki yetiştirmek dünyada moda ve çok güzel bir hobi Benim çalışmalarımı forumdan ve Façebookdan takip edebirsiniz Kavanoz bahçe , ve kavanoz dünyam Terrarium bahçesi olmıyanlar için güzel bir uğraşı iyi günler |
Fanusta menekşeler! ev için çok şık, emeğinize sağlık hocam, saygılarımla sağlıkla kalın...
|
4 Eklenti(ler)
,,,,
|
Mor menekşem
1 Eklenti(ler)
Bahçe sensiz olmuyor
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün bahçemi gezmeğe gelenler ayağınıza sağlık teşekkür ederim
|
2 Eklenti(ler)
bergamot
|
Kısaca hepside mükemmel elinize sağlık
|
2 Eklenti(ler)
..Kışın aşırı soğuk geçmesinden çiçeklenme geç oldu.
|
Ada'dakiler daha da geç açacak gibi ama tomurcuk bol.
|
Alıntı:
|
Şakayıklarınız mükemmel benimkilerse açmamak için inat ediyor hatta sonradan tomurcukları dökülüyor neyse Allah sizinkinin güzelliğini bozmasın
|
Bu sabah gördüm
1 Eklenti(ler)
Güzelim hoş geldin
|
Her zamanki gibi,
İhmal yok,üşenme yok, bıkkınlık yok... Özen var, ilgi ve sevgi var,deyim tecrübe, ve emek var... Böyle olunca da, güzel sonuçlar var Bir de, bahçenizi dolaşanlarda HAYRANLIK...VAR. |
5 Eklenti(ler)
Sayın Hoçam Teşekkürler
Bu gün doğada idim |
Sayın Ahmeter bahçenizden bol bol resim koysanız... Çokkkk memnun oluruz
|
5 Eklenti(ler)
Hozat bahçeden geliyorum ,memnun oldum Sebze bahçelerine doymuşdum ,herhalde devamlı kalmıyorlar biraz çalışma yaparak düzenlemek istiyor
İstanbul ve şakayık uzun yaşayan bir bitki pembe çiçekli olan 70 senelik Kırmızı konça olan açmak üzere Seranın en güzel zamanı Orkide , begonvil , ve reks begonya son resimde begonvilin sol tarafında yeşil yapraklar meşhur Selluka sera sıçak olduğundan aldı başını gidiyor Bol çiçekli günler dilerim |
3 Eklenti(ler)
Saat 19 geliyor soğuk çalışamıyoruz Israrla benim resmimi çek diyen güzellerin resmini çekip eve girdim ve sizlerle paylaşıyorum
|
2 Eklenti(ler)
Doğa yeşilleniyor ve çiçekleniyor
|
Gülen yüze tatlı dile ihtiyaçımız var
2 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Çuha çiçeklerinizin yaprakları ne kadar sağlıklı maşallah, benimkileri salyangozlar çıtır çıtır yiyorlar. Tecrübe ettim daha çok pembe-kırmızı ve sarıyı yiyorlar, mora pek dokunmuyorlar.
|
Sayın Hanımefendi
Çuhaların yerini öğrenmişler yavaş yavaş her rengin yapraklarını yıyeçekler
Çaresi Helmacide - mavi granül ilaçı kullanıyorum memnunum iyi günler |
1 Eklenti(ler)
Yeni
|
2 Eklenti(ler)
Gel şakayik sakın gitme ellere
Güzel adın düşer sonra dillere Benzeme sen yabandaki güllere Sen kırların güzelisin şakayık |
Alıntı:
Yeni çuhalarınıza da bayıldım, farklı bir tür mü yoksa tomurcuk olduğu için mi öyle görünüyor? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025