![]() |
Sayın Ahmeter, muhteşem kareleri zevkle izledim ve gezdim. Emeklerinize sağlık, saygıyla...
|
1 Eklenti(ler)
Pittosporum
20 yaşında |
Sayın İpektuğçe
1 Eklenti(ler)
Memnun oldum Lobelyaları size gönderiyorum
|
1 Eklenti(ler)
Iyi geçeler
|
Sevgili Hocam
Bol çiçekli günaydın |
Iyi pazarlar
3 Eklenti(ler)
ANANAS
Yapabilirsiniz |
Ananas yetiştirmeyle ilgili bir sorum olacak mümkünse. Bu şekilde meyve elde etmek mümkün mü ? Mümkünse ne kadar zaman sonra meyve alabiliriz?
|
Meyvaya gelmiyor
|
Güneşin ilk ışıkları
1 Eklenti(ler)
Sabahın ilk ışıkları fujeri ısıtıyor fujer güneş sevmiyor biraz sonra ayrılacaklar
Bahçenın en nemli ve loş yerlerinde güzel gelişiyor Hepinize iyi günler dilerim |
Yeşil
1 Eklenti(ler)
İnsana büyük bir rahatlama veren doğanın yeşil rengi günümüzde psikolojik
seanslarda kullanılıyor Terapiye alınan hastalar yeşil rengi ile huzura kavuşuyorlar Doğaya yeşile koşunuz |
Akşam
1 Eklenti(ler)
Akşam oldu yine bastı kareler
Gitme yavrum seni arslan pareler Bazı bitkiler havanın kararmasıyla kapanıyorlar en güzel örnek Nilüfer Güneşin gitmesiyle kapandı yarın size erkenden açıldığını göstereçeğim |
Hocam iyiakşamlar,
Bahçeniz harika hergün ziyaret etmesem olmuyor. Ellerinize sağlık.... |
1 Eklenti(ler)
Bu sabah açan nilüfer
|
Gloriosa
1 Eklenti(ler)
Bu sabah açtı 3 metreye kadar boylanabilen ,kokusuz gösterişli bir bitki ,yumru kökleri var kokusuz
|
Bahçeniz muhteşem...Sıhhatli ve bol çicekli günler geçirin inşaALLAH...
|
Akşam oldu
1 Eklenti(ler)
Güneş kayboldu hava biraz serinleyince güller bir başka oldu
|
Hocam iyiakşamlar,
Harikasınız. |
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Hocam iyiakşamlar,
Ben de akçay güredeki bahçeme rulo çim yapmaya karar verdim. Bana verebileceğiniz fikirler olabilir mi? Teşekkürler |
2 Eklenti(ler)
Fırça çalısı
|
Sn.Ahmeter merhaba,
Fırça çalısının tohumdan yetiştirilme süreci nasıldır? Yetiştirmek kolay mı, özel bakım gerektiriyor mu? Saksıda yetişebilir mi? Ayrıca, Ankara ikliminde de yetişir mi? Teşekkürler... |
Sayın Ahmeter bende şunu sormak istiyorum; fırça çalısı nekadar çiçekli kalıyor?
|
Alıntı:
İstilacı bitkiler başlıklı mesajınızda susümbülünün yeni uzantılarını dışarı sarkıtmışsınız. Kısa bir süre için mi öyle yaptınız yoksa uzun süre öyle kalabilir mi? İyi günler |
iyi günler
Akşama yazma niyetim vardı şimdi müsait oldum
Sayın Birtaneçik Ben olsam tohum ekerdim Serme çim ılk sene bakım için bilgi ve tecrübe istiyor Sayın Kelebek Fırça bitkisi tohumdan yetişiyor saksıda olabilir Ankara iklimi uygundur Fakat saksıda 2 senelik bitki 20 lira uğraşmaya değer mi? Sayın Dağ çiçeği Uzun süre 2 ay kalabiliyor Sayın Sabah Su sümbülü çok fazla beslenme istiyen bir bitki resimdeki saksıda olana aşırı bir gübreleme yapılıp azdırılmıştır. Şimdi bütün o yavrular alınıp havuza kondu çiçeklenme safhasına geçti Bir notum var yukarıda sorularına cevap verdiğim üyelerin bahçe isimleri Türkçe ve bilinen kelimeler Türkçe olmıyan ve açaip isimler aklımda kalmıyor cevap vermeye unutursam kusura bakmasınlar iyi günler |
Sevgili Hocam,
Bende ekme çim taraftarıydım ama vakti geçti. Seneye oğlumun okulu olduğundan dolayı haziran'da Akçay'a geleceğim için rulo çim tek şansım. |
Sarı kız
1 Eklenti(ler)
lysimachia nummulaira
Bahçenizde muhakkak bir kök bulunsun bakımı kolay demiyorum hiç yok bırakın kendi kendine büyüsün toprağı örtsün , saksıya dikin yerlere kadar sarksın , bir kavanoz suya koyun dekoratif güzelliği ortaya çıksın , ve orada büyüsün onun için adı sarı kız |
iyi günler sn. ahmeter hocam; Sarıkız güzel bir sarkıcı çiçekmiş, saksıda çok dekoratif durur.
Sarıkız tek yıllıkmıdır? Saygılarımla... |
Canım sıkılıyor
1 Eklenti(ler)
Canım sıkılıyor canım
Güzel sözler duymak istiyor canım |
Günaydın Sevgili Hocam
Clamatis değil mi mor olanlar. Birşey diyemiyoruz. Nutkumuz tutuldu bu güzelliklere karşı |
iyi pazarlar
1 Eklenti(ler)
Lobelia
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025