![]() |
ahmet bey çan çiçeğinize bayıldım ilk defa görüyorum rengide kendiside çok tatlı
|
Olamaz böyle birşey, cennet mi orası ?
|
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Her zaman ziyaretinizi bekler .İyi günler dilerim
|
Alıntı:
|
Hayranlıkla baştan sona gezdim sayfanızı. Tebrik ederim...
Herşey mükemmel.. Özellikler orkideler... Orkide için kullandığınız özel bir besin var mı acaba? Varsa markasını yazarsanız sevinirim.. Güzel resimlerin devamını bekliyenler arasındayım, mutlu günler.... |
sevgili ahmeter bahçeniz ,çok estetik gözümüz gönlümüz açıldı :)
|
Orkide
1 Eklenti(ler)
orkide
Özel bir besin kullanmıyorum Bütün bitkilere verdiğim piyasada satılan granül halinde olan organik gübre kullanıyorum Orkide başlı başına özel yetiştirme tarzı olan bir bitki Nem .sıçaklık. ve ışık . gübre , kullanlan harç . hepsinin orkidenin cinsine göre ayarlanması mühim Çeşitli kaynaklardan bunları takip ederek bilginizi arttırabilirsiniz |
Hepsi çok güzel ama sardunyalarınız ve ceylan bir başka güzel :) Bordo ceylana siyahi gölgeler çok yakışmış...
Yüreğinize sağlık sevgili ahmeter, paylaşımınız için teşekkürler... |
ne güzel
güzel bahce
benim de bir bahcem var ama sebze,meyve üzerine saygılar |
tohumdan gül yetişirmek oldukca zordur.
|
Ahmet bey merhaba,
Sizi tebrik ederim uykusuz kalmama değdi doğrusu muhteşem bir bahçe ve muhteşem çiçekleriniz var.Allah daha çok ve daha güzellerini (bu biraz imkansızı istemek gibi oldu ama) yetiştirmeyi nasip etsin. |
Adianthum
1 Eklenti(ler)
Yüksek nem seviyor suzuzluğa tehammülü yok Güneşten hoşlanmıyor
|
Tavşan kulağı
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişiyor Yeni bir tür
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
çan çiçeği yalın kat , ve su vanilyası
|
Sayın ahmeter,
dönüşünüz muhteşem oldu. Streptokarpuslarınız göz dolduruyor, tüm diğer güzellikler gibi. Emekliliğim için hayal ettiğim bir yaşam tarzı. Sadece "hobi" dersek çok hafife almış oluruz;) Sanırım bitkilerinize ayırdığınız zaman ve ilgi uyanık olduğunuz saatlerin yarısından fazlasını alıyor... Saygılar. |
Sayın jezebel
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Yazdıklarınız tamamen doğru bu şekilde bir tutkuya yakalandığımıza eşimle ben çok memnunuz Herkese bu sevgiyi tattırmak ve aşılamak için gayret gösteriyoruz iyi günler dilerim
|
Hepsi bir birinden güzel Sevgili Ahmeter çan çiçeklerini tohumdan mı yetiştirdiniz yoksa yetişmiş mi aldınız harika görünüyorlar:)
|
Dracaena reflexa variegata
1 Eklenti(ler)
Salon için ideal
|
Alıntı:
|
Muhteşemler gerçekten.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hepsi de çok güzeller maşallah..! |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
su sümbülü
|
Sayın Ahmeter, bahçenizi baştan sona kadar gezdim. Gezerken de kendimden geçtim. :) Ne kadar çok çeşidiniz var. Ama en önemlisi, her bir çiçeğin/bitkinin birbirinden canlı, birbirinden güzel olması.
Bitkiler sevgiyi hissederlermiş. Sizin çiçekleriniz ne kadar sevildiklerinin farkında galiba, hepsi de güzelliklerini sergilemek için birbirleriyle yarışıyor gibi. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Girişe şöyle bir not yazsanız yeridir; Bu bahçeye sadece "sevgi" girebilir. |
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Güzel sözlerinize teşekkür eder .İyi günler dilerim
|
Gül için teşekkür ederim. Çok zarifsiniz.
|
Begonvil
1 Eklenti(ler)
Bu güzel bitkisiz bir Akdeniz ve Ege bahçesi düşünülemez diyorum Soğuğa biraz daha fazla dayanıklı morundan Akdeniz ülkeleri yolu bu mor ile ikiye ayırmışlar Şerit yerine kullanmışlar
|
Sakız sardunya
1 Eklenti(ler)
Sardunya çiçeklerini evde vazoya alıp bir müddet seyredebilirsiniz
|
Pembe ve arkadaki beyazsakız harika. Ellerinize sağlık.
|
Achimenes
1 Eklenti(ler)
Achimenes
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025