![]() |
Sayın Ahmeter,
Selluka tohumlarım bu gün geldi. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Dediğiniz gibi sıcak ortamda kurumasını bekliyeceğim. Dilerim başarılı olup şansımı değerlendirebilirim. Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın delete.Salman.Sönmez.Nejla teşekkür eder İyi günler dilerim
|
Sn. Ahmeter çiçeklerin isimlerini de yazarsanız çok sevinirim:) Süper görünüyorlar ikisi de:)
|
Gerçekten harika fotoğraflar ve çiçekler, isimlerini rica ediyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Orkideyi sevenler kattleyayı sevenler sizin için
|
1 Eklenti(ler)
Kristal begonvilin güzelliği 24 . 12 . 2009
|
1 Eklenti(ler)
Çok şanslıyım, kristal begonvilim benim de var. Sayın Ahmeter, öneriniz varsa görüntüsü işte bu...
|
Artık eminim; güzel olan çiçekler değil, sizin ve eşinizin yüreği. Oradan yansıyan güzellikler çiçeklerde vücut buluyor.
Saygılar efendim... |
İnsan bu evde yaşarsa, ölmez gibi geliyor bana, maşaallah...
|
1 Eklenti(ler)
Dışarda kar yağıyor .O görüntüyü size vermek istemiyorum soğuk soğuk
.Bahçemde yazdan kalan bir gül veriyorum İyi Günler |
Iyi akşamlar
Mesajlar gelinçe bir kapıyı aralayım dedim açaba burası bizim bahçemizmi ?
Bahçe aynen duruyor Ağaçlar çiçekler .havuz aynı Bahçenin bakımıda yapılmış sulanmış içerde birkaç dost beni bekliyor Diğerlerinin haberi yokmuş olsun Eller ayırsa bile . yillar ayırsa bile biz ayrılamayız Sevgili doğa dostları İyi akşamlar |
Hoşgeldiniz sayın Ahmet ER
|
Bahçeniz, bitkileriniz ve anlatımınız çok güzel. maaşallah. Bu arada baya ara vermişsiniz buralara ben yeni gördüm bahçenizi. begonvillere bayıldım. paylaşımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla.
|
Sn ahmeter merhaba:) Sizinle ve güzel bahçenizle yeniden birlikte olmak güzel:)
|
Sn. ahmeter,
Yokluğunuz hissediliyordu, varlığınızla bizleri sevindirdiniz. Doğru bilgi, tecrübe ve deneyimler, buna ihtiyaç duyanlar için başvurlacak bir adrestiniz siz. Hoş geldiniz, iyiki geldiniz. |
Sayın ahmeter bu güzel bahçeyi tekrar burada görmek çok güzel:) Sizin deneyimleriniz , bilgileriniz bizim için çok değerli. Bu açıdan da bakınca ayrıca sevindim, hoş geldiniz:)
|
cok guzel bir bahce ellerinize saglik
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
günaydın
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Susadığınızı biliyordum
Buyurun kana kana içiniz |
Sevgili ahmeter,çok sevindim tekrar burda olmanıza.
suyunuzdan kana kana iştim. |
Sayın ahmeter; Ben aranızda yeniyim. Bahçe sayfanıza iyi ki dönmüşsünüz. Gezdim, gördüm, bayıldım... Tecrübelerinizden faydalanmak dileği ile...
Sağlıcakla Kalın... |
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim
Sizler için bu gün çektim Orkide Cymbidium ve begonvil |
Orkide cattleya
1 Eklenti(ler)
Birde koklayabilseniz
|
Sn ahmeter çok güzeller ellerinize yüreyinize sağlık.
Onları seven kokularını hisseder hepsinin ayrı ayrı kokuları var. O güzeller güzeli bahçenizde sağlık mutluluk dilerim. |
Sayın ahmeter; çok güzel bir bahçeniz var.Bugün gördüm.Keyifli bir gezinti yaptım. Sizin bahçeden benim bahçenin düzenlemesinde faydalanmak isterim. Yazın çokça ziyaret edeceğim bahçelerden biri olacak.
Maşaalllah. Allah nazardan saklasın. |
Ahmeter bahçe
Teşekkür ederim
Bahçemiz sizlere açıldı Bu sene havaların ılık gitmesinden serada begonviller bütün güzelliğini gösterdi |
Begonvil
4 Eklenti(ler)
begonvil
|
Muhteşem bahçenin yeni güzelliklerini nihayet görebileceğiz.
Hoş geldiniz sayın Ahmeter. |
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim .Sayın Yağçı İyi günler dilerim
|
Cattleya
1 Eklenti(ler)
yeni açan beyaz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025