![]() |
Sayın Ahmeter, afrika menekşeniz ne hoş, fanus içinde mi yaşıyor, bana mı öyle geldi?
Ayrıca sepetler ve içindeki çiçekler çok hoşlar... |
Sayın Nejla
Dikkatli olmanız cok güzel evet afrika menekşesi bir vazo içinde Kaloriferli evlerde kuru hava bitkiyi rahatsız ediyor Sepetlerin içine naylon sermeyi unutmayın iyi günler |
1 Eklenti(ler)
Fıçılardan bu şekildede olabilir
|
1 Eklenti(ler)
Gayet kolay hemen uygulayabilirsiniz
|
1 Eklenti(ler)
Kardelen kardelen kardelen
|
1 Eklenti(ler)
Sardunya sardunya sakız sardunya
|
1 Eklenti(ler)
Sardunya sardunya sardunya
|
1 Eklenti(ler)
Sardunya yakın plan çekim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Mor begonvilin yakından görüntüsü
|
Sundavilla
1 Eklenti(ler)
Son senelerin flaş bitkisi çeliğini mayıs başı yapacağız
|
Süper bir görüntü Hepsi birbirnden güzel:)
|
1 Eklenti(ler)
Biz çiçeği çok seviyoruz
|
Sayın ahmeter az önce göndermiş olduğunuz kargoyu aldım çok teşekkürler .anladığım kadarıyla selluka tohumu .Anlamadığım şeyse bitki yeni koparılmış kurumasını beklemelimiyim yoksa açıp ekmelimiyim .şimdiden teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Bir yaprak bile güzel ve çok şey anlatıyor
|
Alıntı:
|
Selluka
Sayın maki
2009 Senesinin 1 ayından itibaren mevcudu kalmıyan selluka tohumlarını . istiyenlerin adreslerini saklıyordum 200 yakın adres oldu Ben size tohum gönderdiğimi bilmiyorum çünki adres ismi ile site rumuzu ayrı Pek tabii öyle olacak ama düşünün 100 kişiden fazlası o şekilde Eşleştirme çok zor oluyor Kar yağıp sıcaklık 1 dereceye düşünçe sellukaları seraya alma meçburiyeti doğdu 10 adet selluka fidanını 1 metreden kesip içeri zor sığdırdım Size gönderdiğim kapsulde en aşağı 10 tohum var Aynı tohumları ben ektim durumu size bildireceğım Siz ekmeğin kapsulü sıçak bir yerde kurumaya bırakın Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim Her halde bu kadar zahmete bir madalya alacağım Yazaçak cok şey var ama peşimden gelen moderatörler var Armutun sapı üzümün çöpü İYİ GÜNLER |
Sayın ahmeter kargomu bugün aldım, bugüne kadar gerek selluka konusunda gerek diğer bitkiler için ve ayrıca bizim gibi acemiler için göstermiş olduğunuz tüm emeklerinize çok, çok teşekkürler, saygılar. İyi ki varsınız:)
|
Bu yaprak hangi bitkinin yaprağı acaba Ahmet bey çok güzel görünüyor gerçekten:)
|
Sn Ahmeter
Sundavillemi çoğaltabilmek için, mayıs ayını ve vereceğiniz tüyoları sabırsızlıkla beklemekteyim. Bizlere çok şey kattınız teşekkürler, iyiki varsınız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kışın 20 derece sıcaklık istiyor Butun dünyada sevilen ve tutulan bir bitki İstanbulda bir otelde limon sarısını gördüm Devamlı piyasaya yeni renkleri çıkıyor İyi günler |
Bugün kargo, selluka tohumlarını getirdi. Çok ama çok mutlu ettiniz beni.
İzniniz olursa, ben de bahçenizde göremediğim pembe, beyaz ve kırmızı Yıldız Çadırı (İpomea) tohumlarını göndermek isterim. Sevgiler... Not: Bu mesajı sayın ahmeterin mesajından önce yazıp, daha sonra özel mesaj yazmamın uygun olacağını düşünerek silmiştim. Düzeni bozmuş oldum. Özür diliyorum. |
Madalyayı bilemem ama gönüllerimizi kazandığınızı söyleyebilirim Ahmet Bey.
Size ve sevgili eşinize bir kez daha teşekkür ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
Begonvil yakın çekim
|
Sayın Ahmeter,
Gözümüz bayram yaptı. Harika fotoğraflar. Teşekkür ederiz. |
Sayın Ahmeter, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...
Şimdi tüm yazdıklarınızı tekrar büyük bir dikkatle okuyup, sıfır hata umuduyla ben de üretime geçeceğim... Elinde bir selluca baklası tutmak harika bir duygu, sizin sayenizde yaşadım...müteşekkirim... İyi ki sizi tanıma fırsatı bulduk, eşsiz katkılarınızla size ne madalyası versek azdır, hakkınızı helal ediniz lütfen, eşinize de selamlar, saygılar... |
Sayın Ahmeter;
Bende bugün kargomu aldım. Özellikle bir çok kişiye sizin sevdirdiğinizi düşündüğüm bu enfes bitkinin artık benimde bahçemde boy göstereceği sevinci, bende müthiş bir heyecan yarattı. Bu nedenle duygularımı, sayfalarını zevkle ve merakla takibetmekten keyif aldığım bahçenizde de dile getirmek istedim. Tekrar çok teşekkürederim. Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Kışın evin en güzeli
|
Sayı Ahmeter, bu görsel şölenlerle doğrusu beni çok mutlu ettiniz. Maşallah sizin bitkileriniz her dem taze... Emeğinize ve yüreğinize sağlık... Elinizin yeşili gönlünüzün bolluğu ile birleşmiş... Sizi ve eşinizi tekrar kutluyorum. Madalya değil, pek çok bitkideki başarınızdan dolayı madalyalar hakediyorsunuz bence...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025