![]() |
Camelia
1 Eklenti(ler)
Bu güzeli çelik yaptım
|
Sayın Ahmeter bahçeniz mükemmel.Bu bahçe tekrar açtığınız teşekkürler.Hoşgeldiniz.
|
Sevgili Ahmeter bahçenize hoşgeldiniz sizi tekrar burda görmek güzel oldu:)
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İYİ HAFTALAR
Bu günlerde bahçenizi çuha çiçekleri ekebilirsiniz .Yanlız don olaçağını öğrendiğiniz akşam üstünü örterseniz onu sevindirmiş olursunuz |
Sadece kendi yetiştirdiğiniz bitkilerin fotoğraflarını yüklüyorsunuz değil mi?
|
Sizin hala şüpheniz mi var Yazdığınız yazıyı siler misiniz
|
Bütün bu bitkiler ve çiçekler seramda ve bahçede mevcut Adresimi verebilirim
Buyrun gelin bakabilirsiniz Sizin bu kanaatte olmanıza eşim ve ben üzülüyoruz Selamlar |
Sakız sardunya
2 Eklenti(ler)
Geçen yaz çok sevilen bu sakızları süratlen çoğaltıyorum
|
Sayın Ahmeter;
Çok güzel bahçeniz ve çiçekleriniz var. İmrenmemek elde değil. Ellerinize sağlık kolay gelsin. |
topraksız çilek
1 Eklenti(ler)
organik gübre ve çilek
|
organik gübre ve menekşe
1 Eklenti(ler)
organik gübre
|
küpeler tutdu
1 Eklenti(ler)
çelik
|
sardunyalar çeliğe hazır
1 Eklenti(ler)
sardunya
|
hediye getiren ismini bilmiyor
1 Eklenti(ler)
Ben beğendim
|
vazoda güzel duruyor
1 Eklenti(ler)
cattleya
|
selluka
1 Eklenti(ler)
yılbaşında dikilen sellukaların son durumu yaz sonu çiçeklenmelerini bekliyorum
|
Sellukanın güzelliği
1 Eklenti(ler)
Selluka
|
Su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Sevdiği sıcak ortamda yeni yavru veriyor
|
Yeni güzeller geçite başlamış adını bilmediğiniz bitkinizin adı Rhipsalis ben de çok beğendim çok güzel bir bitki.Maşallah küpe çelikleri de sağlıklı görünüyorlar.
Selluka aşkınız yüzünden olsa gerek (aşık olunmayacak gibi de değiller gerçi sayenizde güzel kokusunu duymuştum) su sümbülü yerine de selluka resmi eklemişsiniz ne yazık ki ben gönderdiğiniz su sümbüllerini yaşatamadım çok üzüldüm |
Çiçekleriniz gerçekten çok güzel. Ayrıca fotoğraf çekmeyi çok iyi başarıyorsunuz. Bu yüzden yanlış anlamalar olabiliyor sanırım. Fotoğraf çekmek gerçekten ustalık gerektiren bir sanat adeta. Herkes sizin kadar iyi çekemez bu çiçeklerin resimlerini. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Sellukanız çok güzel.Banada bettyycim saksıda hediye etti.Güneşli bir yere aldım,sizce dışarıya ne zaman dikmeliyim.Ayrıca yarı gölgeli bir yer uygun mu? |
Sayın Günebakan
O hatayı hemen düzeltdim İstanbulda olduğunuz gözüküyor doğrumu Daha evvel İzmir idi Artık kargo derdi yok ne isterseniz iletilmesi kolay Selamlar |
Sellukanın güzelliği
Sayın Adaavçı
Selluka denemeleri devam ediyor Şimdi güneş iyi aman dikkat yakmasın toprağı kuru kalmasın |
fotoğraf
Sayın Furkan
Söylediklerin doğru şimdi üniversiteye giden torunları hem büyüttük.hemde bu işlerle uğraştık Selamlar |
Ben yazarken siz düzeltmişsiniz sevgili Ahmeter evet artık İstanbuldayım çok teşekkür ederim sağolun:)
|
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Buradaki alıntı dediğiniz resim şimdi seraya gidip bitkiyı aldım resmini koyuyorum flaşlı çekildi yarın gün ışığında olanı koyaçağım
|
selluka
Buradaki üyelere yanlış bilgi ve resim koyarak aldatmak benim karakterim değil
Ben fotoğrafçılığa .ve bitkilere bir ömür verdiğimide size söylemek isterim Selamlar |
çuha çiçeği
3 Eklenti(ler)
Alıntı iddaa edilen çuha çiçeğinin bu gün çekilen gündüz resimleri
Tohumdan yapılan üretimden benimde beğendiğim bu renk çıktı |
Bir fotoğraf çekme dersi alsam iyi olacak sizden :)
|
yeni tohumlar ve harika renkler
4 Eklenti(ler)
Hepsi orijinal
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025