![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu resmi yarına saklıyamam Bu gün hem bahçede çalıştım hem sizi yalnız bırakmadım Şu andan itibaren ikramlar sizden çilek mi olur ,şekerli bir kahve mi , yoksa limonata yanında un kurabiyesi , burada durmam lazım
İyi geçeler |
hocam bende mis gibi bol oksijenli altınoluk güre havası yolluyorum. selamlar
|
Bu güzel bahçeden eve girilirmi hiç Sevgili Ahmeter harika görünüyor:)
|
Bence de eve girilmez
|
Nilüfer
1 Eklenti(ler)
Nilüferim bu ne güzellik
|
clematis
1 Eklenti(ler)
Her zaman güzel. kibar. bahçelere yakışan bir bitki
|
1 Eklenti(ler)
AHMETER BAHÇE
Uyumlu taş ve çiçekler |
örümçek
1 Eklenti(ler)
Ağını kurmuş av bekliyor
|
Dün buradaydım
1 Eklenti(ler)
Bir dostum bahçesi için yardım istiyordu bahçesini otlar sarmıştı Geçen sonbahar yapılacakları tarif etmiştim
Dün bahçesinde idim Resimde görüldüğü gibi otlardan eser yok Toprağa sera taban örtüsü serip üzerine mıcır dökmüştü İşte son durum |
özür
1 Eklenti(ler)
Bu hafta yoğunluktan isteklerinize. ve mektuplarınıza henüz cevap veremedim
En kısa zamanda telafi edeceğimi bildirir iyi günler dilerim |
Bir trabzon hediyesi
1 Eklenti(ler)
Çukulata hurması
Fidan geçen sene çiçeğe gelmedi bu sene çiçek açtı paylaşıyorum Herhalde meyva vereçek |
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
campanula
1 Eklenti(ler)
Sizde bu güzellik varken
|
Sakız Sardunyalar dekoratif çiçeklikte harika görünüyor sn. ahmeter hocam; Campanulalar coşmuşlar. Çikolata hurmanız çiçek açmış inşallah meyvelerini tutar, bahçemdeki Trabzon hurması 11 tane çiçek açtı meyvelerini minicikken döktü, şu an dökmezse 2 adet meyvesi duruyor.
Hocam; emeklerinize sağlık harika paylaşımlar. Saygılar... |
Günlerden cuma iyi günler
2 Eklenti(ler)
Mum çiçeğinin ilk çiçekleri
Ve peru zambağı |
Saim hocam, sizin objektifinizden bitkilerinizin görüntüleri bir başka oluyor. Öncelikle sizin bitkilere bakımınız ve onların dilinden anlamanız tabi ki tartışılmaz. Ustalardan çıraklarına el verme vardır, sizde bize elinizden bir parçacık bulaştırsanız. Kendi adıma çok sevinirim.
Sarı çiçekli olan mum çiçeği mi? Ben mum çiçeğini sarılıcılardan biliyordum. Peru zambağına diyecek söz bulamıyorum. Kolay gelsin. Saygı ve selamlarımla. |
Sayın Ahmeter campanular saksıda iki tür zannedersem. Biri si yalınkat diğeri katmerli. Bende katmerli olandan var ama şu an sadece yaprak. Çiçek açımını hızlandırmak için sizin yaptığınız bir şey var mı ? Bu iki türün su ihtiyacı aynı mı ?
Bütün bitkilerinize ve size kocaman bir maşallah diyorum. |
Alıntı:
Hurmaların çiçek yapraklarını döktükten sonra sulama yapılınca döküldüğünü biliyorum , umarım dökülmezler , benim hurmam bu kış dondu :( |
Sayın ahmeter,
Hem çiçekler, bitkiler güzel hem de çekimler muhteşem. Ellerinize sağlık, sağlıklı, keyifli günler dilerim. |
Sayın Sevgi
Mum çiçeği kışın toprak altında bahçede kalıyor yetiştirmeye değer Dağ çiçeği Biraz daha bekleyin açacaktır fazla suya dikkat kök çürüklüğü oluyor Mandalinçi Teşekkür eder her zaman beklerim |
Sn. ahmeter; Su sümbülleri güneşi mi severler yoksa gölgeyimi?
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1-img_0905.jpg Saygılar selamlar... |
Bahceniz çok güzel menekşelerde yosun kullandığınızı hep yazmışsınız nerden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
|
Merhaba iyi günler
1 Eklenti(ler)
Sayın Milaca
su sümbülü yarı gölge bir ortamı seviyor Sayın Gizemdrn Bu günlerde ıthalatçı firma getireceğini söyledi haber veririm |
Istilaçı bitkiler
3 Eklenti(ler)
Bu konu hakkında uzun uzun konuşacağız yalnız resimlerini koyuyorum
Bu akşam mesai bittikten sonra |
Arapsaçını bazen saksıda bile yetiştiremiyoruz, sizin arapsaçlarınız maşallah zemini tamamen kaplamışlar, emeklerinize sağlık sn. ahmeter; Su sümbülü süper duruyor.
Saygılarımla... |
Iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Bahçenize girdikten sonra kolay kolay kurtulanamıyaçak bir bitki yonca
Saksının veya toprağın 20 cm derinliğindeki yumruyu bulup atmak şart |
su sümbülü
Bu olay Türkiyede yaşanmıyor çünki kışın iklim müsait değil ölüyor
Ancak vatanı olan Brezilya ve Kaliforniyada havuzlardan dışarı taşıp bahçeyi işgal ediyor onun için havuzlarda kullanmıyorlar Benim yukarıda koyduğum saksıda bakın 1 ayda kaç tane kol verdi tabii müsait bir ortam olduğu için |
arap saçı
1 Eklenti(ler)
Bu bitkiye teslim oldum bütün bahçeyı sardı
|
İstilacılardan kurtulmak çok zor oluyor. Ben de saksılarda bahçe toprağı kullandığım için çoğu saksıda yonca çıkıyor.
|
kırmızı gül
1 Eklenti(ler)
Biraz moral takviyesi yapalım devam edeceğiz
Fanusda kırmızı güller |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025