![]() |
1 Eklenti(ler)
Elma ağaçına hiçbir ilaç kullanmıyoruz
|
Heyeçanla bekliyoruz
2 Eklenti(ler)
10 gün içinde bu güzelliği bu sene tekrar göreçeğiz
Pek tabii tanıdınız SELLUKA |
şiir
Erzurumlu bir üye benim çiçeklerime kısa şiirler yazardı
Bir hususdan biraz alındığını tahmin ediyorum İşte selluka bekliyoruz |
Maşallah..çok güzeller
|
Sayın Müge
Teşekkür ederim
Göruşlerinizi ve önerilerinizi beklerim |
Alıntı:
|
Sayın Nur
Güzel görünüyor bakım şekliniz doğru . çiçek verebilir Selamlar
|
çiçekler
3 Eklenti(ler)
Bu gün ne yazabilirim diye düşündüm beğeneçeğiniz resimler buldum
Çiçekler çiçekler Siz sorun ben söyleyeyim Ortada lisianthus en altda çiçeğe gelmeye başliyan selluka filizi |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Günaydın
nilüfer |
Su gelinçiği
2 Eklenti(ler)
Geçen sene havuza hediye edildi bu aylarda çiçek açıyor su üzerinde devamlı kol atıyor ve çiçekleniyor
Kışın havuzda kalabiliyor çiçeğinin ömrü 3 veya 4 gün |
Seradan 2 cins orkide
2 Eklenti(ler)
Her iki çins sera ortamı istiyor ev şartlarında uzun ömürlü olmuyor
Meraklı olanlar LUDİSİA DİSCOLORU evde bakabilirler Diğer çins EPİDENTRUM .uzun yaşayabilen bir orkide ançak nemli bir ortam Ve emek istiyor biraz nazik İyi günler |
Sn. ahmeter,
Sizin bahçenizde gezintiye çıkmak o kadar keyifli ki,her gün vakit buldukça uğramaya çalışıyorum.. Sizi, böyle güzel bir bahçeye sahip olduğunuz için tebrik ediyorum,bizi de bu güzellikten mahrum etmediğiniz için teşekkür ediyorum,elinize yüreğinize sağlık.. :) |
Sayın Eriklibahçe
1 Eklenti(ler)
Sözlerinize teşekkür ederim Bilgi edinmek için gelen ziyaretçiler beni memnun ediyorlar
Resimlerini koyduğum bütün bitkiler tarafımdan yetiştirilmiş ve yetiştirilmektedir Sizin yakından takip ettiğinizi farkettim başarılar dilerim Bir ziyaretçinin yazdığı güzel bir cümle- gülün üzerinde |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Gününüz aydın olsun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ufak bir ödül
1 Eklenti(ler)
Doğaya ve bitkilere ilgisi ,her gün ziyareti güzel sualleri . beni memnun ettiğinden bir yaşında selluka bitkisini arzu ederse hediye etmek istiyorum
|
Sn.ahmeter,
Efendim mesajınızı görünce ağzım açık kaldı,çok çok çok teşekkür ederim,o kadar memnun oldum ki anlatamam... Böylesine güzel bir ödülü tarafınızdan hak etmek çok gurur verici oldu,tekrar teşekkür ederim..:) |
Yenilik
2 Eklenti(ler)
Üzüldüğünüzü muaffak olamadığınızı defalarça yazdınız
Hepsi geride kaldı Afrika menekşesi bölümünde saat 22 den sonra beklerim |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
günaydın
|
1 Eklenti(ler)
Ada begonvili
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Sellukayı konuşuyoruz
1 Eklenti(ler)
İlgili bölüme beklerim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Alıntı:
|
Iyi günler
1 Eklenti(ler)
Uzun seneler oturduğum bahçeli evden malsahibi çık diyordu
Bahçeyi ve içindeki evi kendi malım gibi sahiplenmiştim 15 katkı bir apartımanın 4 katına yerleştik Saksılar çiçekler çiçekler nereye koyaçaktım balkon küçük Evin bahçesinde Osmanlı çileği tarlam vardı iki kök saksıya aldım bir zaman sonra o 2 kökü İstanbul civarında bir ormanda nemli ve gölge ağaç altına diktim ve unutdum Bu sene başı aklıma geldi orasını benden başka bilen yok aradım ufaçık bir kök buldum işte resmi yeni kol verdi Geçen 10 sene beni beklemiş bende onu unutmamıştım |
Bunca zaman sonra onu bulmak eminim sizi çok mutlu etmiştir. Özellikle gölge tercih etmişiniz anladığım kadarıyla bunun sebebi ne? Çilek güneşi sevmez mi?
|
Sayın Aydilem
Güneşi sever fakat onu güneşe bırakmaya gönlüm razı gelmedi
Bakın o ağaçın altında 10 sene yaşamış yoksa kavuşamıyaçaktık |
sakız
2 Eklenti(ler)
sardunyalar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025