![]() |
5 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe çalışmaları
|
3 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
1 Eklenti(ler)
Doğa sevgisi İnsanın içinde olan ve dünyaya farklı bir bakış açısıyla bakmasını sağlıyan bir sevgidir ,bu sevgiyi muhafaza edelim iyi günler
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Gönül dengemiz çiçekler
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe Eski bir dostdan
|
Ahmeter bahçe
4 Eklenti(ler)
Güzeller sizlerle beraber
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Bitki terapisi
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sıçak bir gün iyi pazarlarSu sümbülü ayrı bir güzellik veriyor
|
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Bu sene sıçaklığın ve nemin yüksek olması bilhassa su bitkilerinde süper bir gelişim oldu havuzlar doldu taştı pek çoğunu dışarda su kaplarına aldık
Diğer yandan bizler bu atmosfere dayanmakta güçlük çekiyoruz bilhassa geçeleyin Sıhhatli günler SU VANİLYASI VE NİLÜFER |
Bahçenizi gördükçe insan sanki kendini botanik bahçesinde gibi hissediyor. İmrenmemek elde değil. Tebrikler
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Melik hanım Teşekkürler Aşırı sıçaklar olduğundan bitkiler yoğun bakım istiyor ,olsun zevklen yapıyoruz ,bu sabah sisle uyandık herhalde sıçak olaçak size başarılar iyi günler
|
Hocam merhaba.
Şu bahçenizin göl olan bölümünü uzunca bir videoya çekip paylaşsanız olur mu? Çok merak ediyorum. Resimlerle çok anlaşışmıyor. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
GOOGLE ÇİÇEKLERİM AHMETER BAHÇE
Burada bilgiler var ,Kolay gelsin |
1 Eklenti(ler)
AHMETER Aşırı sıçaklardan pek çok saksı bitkisi bozuldu başta sardunyalar bu gün ilk defa 35 dereceyi gördük bir tek su bitkileri hayatlarından memnun
Lav taşı üzerinde büyüyen arap saçı |
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter Sıçak nemli bir pazar günü pek bahçeye çıkamıyoruz neden mi Sivrisinek istilası ,yapaçak hiçbir şey yok Bu yaz bu şekilde geçeçek ,nemli hava begonvillere yaradı iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
AHMETER BAHÇE
Bitkiler nemli havadan pek memnunlar bu durumdan memnunuz Eylül ayına girdik tahminlere göre bu ayda 25 üzeri bir sıçaklık olaçak Nem ve sıçaklık mantar hastalığı oluşturuyor müçadele halindeyiz Bahçemizi yakından takıp edenlere teşekkürler |
2 Eklenti(ler)
Kışa hazırlanıyoruz Geçeleri ısının düşmesi üzerine Orkide ve begonvilleri seraya aldık
|
Vigna caracalla
2 Eklenti(ler)
AH SELLUKAM Bu sene gene beraberiz Beraberliğimiz 15 seneyi buluyor Ben
seni unutmadım Bu sabah çiçeklendiğini ,ve kokunu hissettim HOŞ GELDİN |
Ahmeter
2 Eklenti(ler)
Sonbaharın son sıçaklarını yaşıyoruz pazar gününden sonra serin havalar başlıyor iyi günler
|
2 Eklenti(ler)
Yağmurdan sonra, ve kuzu kulağı
|
4 Eklenti(ler)
Bahçe güzel ,çiçekler güzel ,ama dostlar olmayınça bir mana ifade etmiyor . ORKIN KIRÇI MERHABA
|
Ahmeter
4 Eklenti(ler)
Sizler için koydum iyi akşamlar
|
Ahmeter
Sizler için koydum
|
[quote=ahmeter;1617546]Bahçe güzel ,çiçekler güzel ,ama dostlar olmayınça bir mana ifade etmiyor .
Aaaaaaahhhh bir salkımında bir çok rengi barındıran missss kokulu siyah üzümüm, aaaaahhhh...:)))) |
2 Eklenti(ler)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,su marulu
|
Göstermiş olduğunuz ilğiye Teşekkürler
2 Eklenti(ler)
Uzun bir kış geçeçeği söyleniyor Evde bitkilerle uğraşı güzel bir hobi , ,siz hangilerini düşünüyorsunuz yoksa halen evde bir koleksiyonunuz mu var
Çekinmeyin sorunuz bu kış beraber yetiştirelim iyi günler |
Iyi pazarlar
1 Eklenti(ler)
Sonbahar günleri yaşamaya başladık Geçeleri 15 oluyor bitkilerin üşüdükleri belli olmaya başladı ,bilhassa Begonvillerde yaprak dökümü oluyor hepsını seraya aldık geçe 10 dereceye sera sıçalığa düşünçe ,ısıtmaya başlıyaçağız Orkideler ve Afrika menekşelerini 1ay evvel seraya almıştık
Sizlerden haber var mı |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025