![]() |
Teknik bir hata olduğunu tahmin ediyorum Düzeltilmesini bekliyeçeğiz
|
1 Eklenti(ler)
Teknik bir problem olduğunu tahmin ediyorum ,düzeltilmesini bekliyeçeğiz
|
Ada begonvili için adresim
Alıntı:
Adres:Şehit muhammet türk sokak Sahil durak Çarşıbaşı/TRABZON Tel:05398379112 Bu mumarayı ararsanız çok kısa sohbet etmek isterim bu konu hakkında. Teşekkürler. |
hoş
|
Sayın ÇAKIR
2 Eklenti(ler)
Problem kalmadı kargoya verdiğimi size bildireçeğim iyi bayramlar
|
Sayın ahmet bey
Alıntı:
|
Sayın ahmeter eğer mümkünse bende çelik isterim sadece ada begonvili de değil benim için önemli olan begonvil olması birkaç tür göndermeniz mümkün müdür
|
Adres bekliyorum
|
Alıntı:
|
Özelinize atamadım sorun oluştu dedim de bana mümkünse telefon numaramı koydum dönüş yapar mısınız
Adresim: Kahramanmaraş/ onikişubat/ Şehit abdullah çavuş mahallesi /66019. Sokak / Betül sitesi / A blok kat:2 no:6/ Tel no: 0551 136 23 13 İyi akşamlar |
3 Eklenti(ler)
Doğa aşkıylan yananlara
|
2 Eklenti(ler)
Bugün sırtimiz ısında ıspanak bir karış olmak üzere Alyssum güzelliğini gösterdi K.maraş ve Trabzon kargoları Yurt içi kargoya verildi iyi günler
|
Sayın ahmeter eğer mümkün ise bende çelik isterim. Sizin bitkilere hayranım. Nasıl o kadar bitkiye bakıyorsunuz bilemiyorum.
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim çelikler için heyecanla bekliyorum çeliklerimi ;) umarım başarılı olurum benim kargo tahminen pazartesi geliyormuş ben okulda oluyorum görevli alacak kaç TL tuttu benim kargo hatırlıyor musunuz ? Eğer hatırlıyorsanız söyleyin ona göre görevliye para bırakacağım :D çok teşekkürler tekrardan harika olacaklarını umuyorum |
Sayın ahmet bey
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
4 TANE ada begonvili
|
Sayın ahmeter gönderdiğiniz çelikleri yine sizin methodunuzla toprağa ektim umarım sıfır kayıpla tutarlar ;) bu şekilde köklendirildiğini ilk defa gördüm yeşil çelikle yani ne kadar sürede tutar iyi akşamlar
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Doğru gönderildi resmin bir alakası yok kolay gelsin
|
3 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
3 Eklenti(ler)
Yazın bütün güzelliği görünmeye başladı
|
2 Eklenti(ler)
Süper bir yer örtüçü FARE KULAĞI BİÇMEYE GEREK YOK
|
4 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçeden
Şişede begonvil çeliklemesi |
ıyı pazarlar
1 Eklenti(ler)
Hava sıçak sera daha sıçak içerde ançak begonviller memnunlar bütün bitkileri bahçeye aldık Kapının önünde sultan inçir ağaçım çelikten oldu
|
1 Eklenti(ler)
Yazın çiçeklerin güzelliği
|
1 Eklenti(ler)
Son yağmurlardan sonra bütün bitkilerin güzelliği ortaya çıktı
|
Aynen, son yağmurlarla birlikte hem çiçekler hem de diğer bitkiler coştu, gerçi biraz geç kaldı sıcaklar. Çiçekleriniz gerçekten güzel.
|
3 Eklenti(ler)
...İstanbuldan uzaktayım mutluyum .......Gölet bitkileri yetiştiriyorum.............................
|
2 Eklenti(ler)
Su güzelleri
|
4 Eklenti(ler)
Ben neler yapıyorum , AHMETER BAHÇE BEGONVİL .NİLÜFER ÇINAR FİDANİ ALİSUM
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025