![]() |
3 Eklenti(ler)
,,,,
|
Sayın ahmeter;
İlk fotoğraftaki "Fujer" yumrulu bir bitki mi? |
Sayın Müçevher çalısı
Bitkinin adı Adiantum
Yumrulu bir bitki değil aynı fujer kökü gibi kökleri yalnız fujere göre daha nazik bir bitki Yetiştirmek için sera kadar devamlı nemli bir ortam istiyor yer değiştirmeyi hiç sevmiyor yaprakları hemen kararıyor Kökten ayırmakla çoğalıyor ,yumuşak su yani yağmur suyuna bayılıyor Dekoratıf yaz kış yeşil kalabiliyor iyi günler |
Fujer
1 Eklenti(ler)
Bu inçe yapraklı fujerden bir adet edinmenizi tavsiye ederim .yaz kış yeşil evde az işıkta veya suni işıkta gayet güzel yetişiyor
|
4 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Cevap ve bilgiler için teşekkür ederim...
Saygılarımla, iyi günler... |
2 Eklenti(ler)
......
|
Atatürk çiçeği
1 Eklenti(ler)
ATATÜRK ÇİÇEĞİ
Alaçalı yeni bir tür |
1 Eklenti(ler)
Yeni bir hafta ,güzel günler iyi günler
|
Iyi gunler,Sanki gül papatyayı kucaklamis!
|
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar
Evvela güzel haberler = sellukalar çiçeklerini gösterdi Yavuz sultan köprüsü trafiği rahatlattı Bu gün gene dost bahçeleri gezdim sebze yetiştirenler geçeleri yoğun nemden şikayetçiler Yeşil fasulyeyi ancak bir defa toplamışlar domatesleri mantar sarmış Bahçeyi gezen Ankaralı üye yüzden fazla beğeni basmışsın sağol fakat iyi veya kotü veya tavsiye neden bir tek kelime yok merak ediyorum İyi akşamlar |
Hava karardı
5 Eklenti(ler)
Saat 8 de kararıyor tam bir sonbahar akşamı serin ve düşük bir nem
Sıçak yüzünden eve girmek istemiyordum Bitkilerin en güzel günleri begonviller çoşmuş geçen seneki çelikten olanlar ilk çiçeklerini veriyorlar Sellukalar çiçeklenmeye başladılar Pek tabii bu saatlerde televizyon seyretmiyorum hep aynı şeyler Çok şeyler yazılabilir fakat havamı bulamıyorum iyi akşamlar |
Sayın ahmeter ahmter isminizi okuduktan sonra sabırsizlıkla acele edip sayfaniza giriyorum bu kadarmı düzgün ve mükemmel olur bir bahçe bütün çiçekleriniz tablo gibi iyi ki varsınız bu bahçede ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
bugun kemeraltinda begonvil gordum kucucuk.sonra celtikten oldugunu gorunce arastira arastira sizin bu konuda master oldugunuzu farkettim:) fotograflar da bunu tastik ediyor. tebrik ediyorum. merhaba bu arada :)
|
Sayın kocakoy hoş geldiniz
3 Eklenti(ler)
İstanbulun sonbaharından Merhaba
|
Garip ama gerçek
3 Eklenti(ler)
Bedenından limon verdi su giden alt delikten Adiantum büyüyor
Sellukanın çiçeklerindeki tatlı öz suyu karıncalar emiyor tedbir alınmazsa çiçek açmadan dökülüyor |
5 Eklenti(ler)
Benim bahçemden ,bir gül için Ah edenlere
|
Sayın Sezgin
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim iyi akşamlar
|
Bu bahçede havuzun kenarında taş olmalı insan, biraz büyücek olmalısın ki fazla dürten kıpırdatan olmasın. Bitki olsan riskli, hastalığı var, ilacı var, çiçek versen koparacaklar, veremezsen budayacaklar, kafana kakacaklar, gübreleyecekler sürekli tependeler yani. Çam olsan kurdu var kuşu var, otu var çöpü var ne yapsan yaranamazsın. En güzeli büyükçe bir taş havuzun kenarında; sessiz sakin bir kenarda oturur olanı biteni takip edersin yıllara meydana okuyarak. İş değil insan olmak bu devirde...
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek sürgünleri başladı mutluyum
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Beklerim |
2 Eklenti(ler)
İyi pazarlar İstanbuldan selamlar
|
Kulpu kırık küp
1 Eklenti(ler)
Olsun bana güzel geldi bu şekilde değerlendirdim
|
çanak
5 Eklenti(ler)
Bir karış toprağınız olmayabilir Ama bir çanak
|
1 Eklenti(ler)
Yapabilirsınız forumdaki bölüme beklerim Afrika menekşesi
|
Alıntı:
Sn.Ahmeter bu çiçeğinizin adı nedir? Bakımı hakkında da bilgi verebilir misiniz? Saygılar. |
Sayın Kelebek
Adı CYMBİDİUM
Orkide türleri bölümüne beklerim bilği vereçeğim |
Geçe mumu
1 Eklenti(ler)
Mayıs ayında bu güzelliği gördük şimdi tekrar kökten çıkan yeni sürgünlerden çiçeklendi ., fakat her yaprakta olan o delik ne
Çiçek tomurcuğu oluşurken kıl kurdun bir noktayı yemesi |
1 Eklenti(ler)
Son ortancalar
Biraz daha solmadan kalmaları için eve aldım bahçede çok yer kaplıyorlar sonbaharda biraz azaltıp yerine Açelya dikeceğim eskiden pahalı olan açelya şimdi ortancadan daha ucuz iyi akşamlar |
Elinize emeğnize sağlık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025