![]() |
1 Eklenti(ler)
Düzeltiyorum
SU VANİLYASI =APONOGETON DİSTACHYOS SU SÜMBÜLÜ =EİCHHORNİA CRASSİPES Sayın Jezebel teşekkürler Size bu gün çektiğim bir güzel BEGONVİL |
Pistia
1 Eklenti(ler)
Su marulu
|
1 Eklenti(ler)
.........
|
1 Eklenti(ler)
İki güzeli buluşturdum
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
,,,,,,,,
|
1 Eklenti(ler)
Aydınlık günler
|
2 Eklenti(ler)
Armandi
|
3 Eklenti(ler)
İYİ GÜNLER
Sessiz kalmayınız benden hatırlatması darılmaça yok tadına baktım çok tuzlu ,biraz acı ,ben yemem karnım tok gibi |
Alıntı:
Benim favorim, velev ki İzmirde tüm çabama rağmen yaşamıyor , yaşamıyor. Satanlar da var, çok fahiş fiyatlar, tekrar denemek istemiyorum.:( |
Alıntı:
|
Sayın jezebel
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Nevgül hanım sık sık uğruyor Teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar
Biz yaşdakilere sokağa çikma diyorlar Evdeki Kedi balıklar ve kuş pek tabii çiçekler can arkadaşlar ve MENEKŞEM |
Alıntı:
Çıkmayın lütfen, siz bize lazımsınız Saim bey. Her gün paylaştığınız resimlerle gönlümüzü açıyor, günümüzü aydınlatıyorsunuz. Sevgiler. |
4 Eklenti(ler)
İzmiri seviyorum bendeki doğa aşkını aşılayan güzel İzmir pek çok çiçeği ilk
defa burada gördüm 1961 Bornova ulaştırma okulu Burası Ağaçlar net seviyorum fakat giden gelmiyor acep nedendir Sayın JEZEBEL sonsuz sevgi ve selamlar |
1 Eklenti(ler)
İstanbul sessiz. hava serin , hafiften yağmur yağıyor ,beni sorarsanız biraz keyifsiz Mimozanın videosunu çektim devamlı dönüyor
|
İyi pazarlar
3 Eklenti(ler)
Tatil günleri ziyaretler 1000 kışiyi bulurdu şimdi olmuyor ama benim sizi bırakmaya hiç niyetim yok
Buraya video yüklenemiyor veya ben yüklemesini bilmiyorum Facebook Saim Ergin beklerim |
Ben arada girip bakıyorum gerçekten muazzam bence herkes girip bi bakmalı
|
1 Eklenti(ler)
GÜNAYDIN
Evden çıkmak yok hava soğuk bahçede olmaz siz söylermısınız ne yapalım SELLUKA |
galiba akvaryumunuz vardı onu seyredebilirsiniz veya resim gibi gir hobiniz varsa resim yapın,evdeki bitkilerinize bakım yapın, müzik dinleyin ,kil alın heykel yapmayı deneyin, kitap okuyun...
tabi bunları yapmak size kalmış dilediğinizi seçip huzurlu olmanız beni mutlu eder kendi tarzınıza göre bunları yapabilirsiniz :D huzurlu günler dileğiyle |
Alıntı:
Bulursunuz bir şeyler . |
Iyi günler
3 Eklenti(ler)
Moral kazandıran ve mutlu eden görüntüler
Tohumlar çıkmiş Çelıkler tutmuş Pistia yavrulamış ŞEN OLA |
Sn. Ahmeter sonuncu resim su marulu mu acaba ?
Teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Evet su marulu
Bu gün begonviller |
2 Eklenti(ler)
Begonvil bu günlerde ilaç gibi geliyor İstanbul sessiz yollar boş ,güneş iyikı varsın hepinize iyi günler
|
Alıntı:
|
Merhaba sn ahmeter acaba siz fidesini veya tohumu satıyor musunuz eğer öyleyse ne kadar acaba
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025