![]() |
Ahmeter Bey şu bahçenizi 2 yıldır kimlere kimlere gösterip duruyorum (Maşallah Diyerek) bir bilseniz. Hayalimdeki bahçeyi sizin sayfalarınızdan izliyorum artık. Emeğinizin karşılığını harika muhteşem güzelliklerle almak herkese nasip olmaz. Seradaki bitkileriniz için çalışmalarınıza gıpta ile takip ederken bu yıl terrariumdaki başarılarınız görsel şov bizim için. Elinize gönlünüze ve emeğinize sağlık. Bol çiçekli günler dilerim.
|
Meral hanım
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler ,iyi günler
|
Bir dost ziyareti
1 Eklenti(ler)
Şile yakınlarında özel bir çiftlik çok ısrar etti elinizle toplayın diye bende bunları topladım
Domatesler pembe cins yalnız en sağda armut biçiminde olan harika bir lezzet ,cinsini öğrenince yazacağım süper Roka ve kudret narı aralarda iyi akşamlar Not domates pembe domatesten daha kırmızı ,yumuşak içinde , yeşil damar ve boşluk yok |
Akşam oldu
1 Eklenti(ler)
Akşam oldu yine bastı kareler
Gitme yavrum seni arslan pareler Delik deşik sinemdeki yâreler Galiba bu akşam böyleyim |
5 Eklenti(ler)
Bu gün bu güzeller bana moral verdiler
Çiçekler en güzel dost |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Bu günden itibaren sıçak .sımsıçak bir haftaya giriyoruz tam bir hafta 32,34 arası saat 10 sonra bahçe yasak
Serada ve bahçede tedbirlerimizi aldık ve eve kapandık Resim ve mevzular bol görüşürüz |
Bu sabah
1 Eklenti(ler)
Çiçekler güneşe kavuşmadan
|
1 Eklenti(ler)
Bende yanıyorum .sensiz yaz geçermi ......?
|
1 Eklenti(ler)
Bougainvillea
|
1 Eklenti(ler)
Sıçaklara dayanıklı dediler haklıymışlar
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekli bir dünyada yaşayın .kokusu sarsın dört bir yanı ,seyretmek için değil
Bir dokunsanız o çiçeğe yaşantınız değişebilir |
2 Eklenti(ler)
A . Bahçe
|
Iyi pazarlar
5 Eklenti(ler)
Sıçak bir gündeyiz
|
2 Eklenti(ler)
Bu günlerde yapabilirsiniz Begonya yaprakları toprağı öpecek onun için bir taş parçası veya kürdan kullanabilirsiniz kolay gelsin
|
Üst fotodakiler ceylan değil mi sn Ahmeter
|
Alıntı:
|
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Evdeyim masa başındayım hava sıçak ,ve bahçe yasak
Fotoğraf çekme merakım çiçeklerle aynı yaşda Herhalde beğenirsiniz |
Menekşem
1 Eklenti(ler)
Moral kaynağım
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Begonvil güle sarılmış
|
2 Eklenti(ler)
Hoş geldin
Muz vermiyorsun ,olsun ben senin bu halinide seviyorum |
1 Eklenti(ler)
Senin adın MENEKŞE
|
Sayin;Ahmeter artık pes doğrusu sizin Bahçedeki böcekler bile çok güzel,birgün bu cicek merakimdan başıma bişey gelmese bari,Eşimle bir aksam eve dönerken,müstakil bir evin önünden geçiyoruz,önce erik sandığım şeyleri yaklaşinca Sarmaşık yapısında yeşil yeşil balon cicegi gibi olduğunu gördüm,derken hiç beklemedigim,eşim "eriklere dalan vaar" diye bağırmaz mi, ben oldum kıpkırmızı,hızlı adımlarla uzaklaştım bahçeden de,eşimden de.:)
|
Günaydın
2 Eklenti(ler)
Sayın Yıldız
Bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Uzatın elinizi Ahmeter bahçeye ne isterseniz alınız yetişemezseniz gösterin veya adını söyleyin ben size göndereyim Neşeniz ve mutluluğunuz daim olsun |
Domates
3 Eklenti(ler)
Bende domates sevdasına kendimi kaptırdım Bir tarla sahibi dostum bu cinsi yersen başka domates yemezsin dedi bende pembe domates yıyorum güzel dedim bunu bir dene dedi , haklıymış nerden bu cinsi buldun dedim Üzümü ye bağını sorma dedi
Bilgisi olanlardan riça ediyorum burada açıklama yaparmısınız |
Sayın ahmeter bahçeniz ne kadar güzel bütün çiçekleriniz çok bakımlı emek verdiğiniz belli oluyor .Kavanoz bahçenizi de ilgiyle takip ediyorum .5228 nolu mesaj daki çiçeğin adı nedir? Çok güzel maşallah bol çiçekli günler
|
Syn;Ahmeter,çok teşekkür ederim,bahçenizi izlemek bile yetiyor bende de var selluka henüz çiçeğin göremedim bekliyorum ve begonvil pembe olanından en çok istediğim iki cicekte artık bende siz de huzur ve sağlıkla kalın.
|
Alıntı:
|
Günaydın
5 Eklenti(ler)
Sıkıntılı bir geçe aşırı bir nem şükür güne eriştik halen nem yüksek çalışılmıyor
Bitkiler hayatlarından memnun hele reks begonya neme bayılıyor Şu an nem 73 geçe kırmızı çizgide 93 gösteriyordu kolay gelsin |
1 Eklenti(ler)
Sera
|
2 Eklenti(ler)
2 Pençere güzeli
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025