![]() |
Günün ilk ışıkları
5 Eklenti(ler)
Doğa uyanıyor
Günaydın |
4 Eklenti(ler)
Dün geceki yüksek nem çiçeklerin ıslanması ve arkadan güneş bozulmalarına sebep oluyor
Pek çoğunu gölgeye aldım |
2 Eklenti(ler)
Hangi bitkinin tohumu bende ilk defa görüyorum
|
5 Eklenti(ler)
çiçekler çiçeklerim
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeden bu gün çiçekler konuşsun
|
Kolay gelsin.Bahçeniz gayet güzel görünüyor.
|
2 Eklenti(ler)
......peru zambağı
|
1 Eklenti(ler)
......
Benimde domateslerim var henüz kızarmadılar bir olsunlar çiçekleri bir kenara bırakıp domates konuşacağım ve resimleyeceğim bir yumruya aşı yapmışlar başka bilgim yok henüz fındık büyüklüğünde bilenden bilgi bekliyorum Su sümbülü pek yakında çiçekleneçek |
Sayın ahmeter lütfen daha çok fotoğraf bekliyoruz
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Selma o kadar konuşulacak mevzu varki ben söylesem burada yazılar cıksa bir sistem olsa süper
.Yazmak zor geliyor her resmin altına bir şeyler yazmak en doğrusu . beni çok sıkı takip eden ve hiçbir yorum yapmayan yalnız beğen basan 2 üye var merak ediyorum dargın mıyız kimler mi bayan M bay M Resimleri Blog Saim Ergin bitkiler dünyasında bulabilirsiniz |
1 Eklenti(ler)
Bakabilirsinz Sayın Selma hanım
|
3 Eklenti(ler)
,,,,Bayram çiçekleri
|
Saim bey bayramınız mübarek olsun. 3.fotoğraftaki orkidenin cinsini öğrenebilir miyim? Çok güzel
|
Saim bey bayramınız mübarek olsun. 3.fotodaki orkideniz çokkkk güzel cinsini öğrenebilir miyim
|
Sayın ahmeter bu güzellikleri biz ağaçlar net sakinlerinlle bu mubarek ramazan bayramında paylaştığınız içinsize ve tüm ailenizin ramazan bayramınızı kutlar yaradan mevlam sizlere sağlık ve baş hoşluğu versin Saygılarımla .
|
Teşekkür ederim
1 Eklenti(ler)
Sağlık ve neşe ile
|
1 Eklenti(ler)
Bu sabah penceremden güneş yeni doğuyor acaba sıçak mı olaçak
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,
|
1 Eklenti(ler)
A.b
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Kızılay çiçeği
Kışın yapraklarını döken bir sarmaşık çelik ve tohum ile üretilebiliyor .nemli toprakları seviyor |
Pontederia cordata
2 Eklenti(ler)
Su bitkisi
|
Alıntı:
Üçüncü fotoğraftaki beyaz çiçekli bitkinin ismini öğrenebilir miyim? |
Alıntı:
En büyük özelliği çiçek dallarının aşağı doğru sarkması dışardan siparişle getirtdim iyi günler |
2 Eklenti(ler)
Çiçeklerden selam ve sevgiler
|
2 Eklenti(ler)
Günaydın Hibiscus
|
Saim Bey,
Bahçeniz kadar güzel ve renkli bir bayram geçirmişsinizdir umarım. Çiçekleriniz harika görünüyorlar. Her zaman yorum yapamasamda ilgiyle yüklediğiniz her fotoğrafı takip ediyorum. Herkese örnek oluyorsunuz ve çiçek yetiştirme şevki aşılıyorsunuz. Sevgi ve saygılarımla...Geçmiş bayramınız kutlu olsun. |
1 Eklenti(ler)
Çiçekler ve sizler
Lütfen sessiz izlemeyın |
1 Eklenti(ler)
Sn. Ahmeter;
Güzel ve bakımlı çiçeklerinizi ve bahçenizi izledikçe söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bizim bahçe dağbağ. Çok azı bağ ve bahçe. Çok fazlası ise dağ. Ne yaparsak yapalım çok fazla bir şey gözükmüyor. Kısmi olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Orkidelerden bakıp sürekli çiçek açtırabildiğimiz sadece Phalenopsis cinsi orkideler oldu. Diğerlerinden yaşayanları bir arkadaşımızla daha iyi olabileceği sera ortamına gönderdik. En azından onların bu sıcaklardaki bozulmaya başladıkları hallerini sayfanıza ekleyeyim. Sn. Adalet Yağcı'nın sayfasında Kelebek orkideleri ile ilgili tavsiyelerinizi okudum. Bu konuda da yapacak bir şey var mı. Gerçi şu ana kadar orkideler gibi uzun ömürlü ve güzel çiçek açan herhangibir bitki görmedim. Kışın ve ilkbahar en rahat oldukları zaman. Sıcaklar onlar için büyük sorun oluyor. Ev ortamında nemi de ayarlamak mümkün olmuyor. Biz biraz kolaya kaçıp beğen butonu ile idare ediyoruz. Kolay gelsin. |
Orkide serası
1 Eklenti(ler)
Tel ızgaranın altındaki çinileri ıslak tutuyoruz saksıların altı kuru kaldığından kök çürümesi olmuyor ve saksılarda su birikmeside olmuyor Bitkiler nem iseviyorlar fakat hava akımıda şart olduğundan vantilatörler çalışıyor
Bütün bunları evde yapmanın zorluğunu anlıyorum kolay gelsin Sayın Muda hoş geldiniz |
2 Eklenti(ler)
Streptocarpus
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025