![]() |
Alıntı:
|
Sayın Selma 321
1 Eklenti(ler)
Bu güzel esprinize ben nazlanmıyaçağım Sonbahara doğru çiçeklerini dökünce bir saksı bahçenize gönderiyorum iyi günler
|
Alıntı:
|
Çiçekler neşe ,moral yaşam kaynağımız
5 Eklenti(ler)
,,,,,Pazarınız ,bütün günleriniz neşe ve sıhhat içinde olsun
|
Müjde kelebeği hoş geldin
2 Eklenti(ler)
Bir haber mi var
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Alıntı:
|
Bahçemdeki gül
1 Eklenti(ler)
Kırmızı gül diğer güllerden daha fazla anlam taşır
Kırmızı gül aşkın senbolüdür, en fazla bu yönüyle tanınır |
Teşekkürler
5 Eklenti(ler)
Her gün bahçeyi gezenlere teşekkürler sizlerle güzellikleri paylaşmaya devam ediyoruz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Selma
1 Eklenti(ler)
Günlerdir bahçeyi geziyorsunuz gündüz geçe meraklı olmanız,ve bilgi edinme arzunuzun olmasından memnun oldum
O resme mesaja baktım Açelya değil orkıde Dendrobium Açelyanıza hiç güneş göstermeyin en serin rüzğarlı bir bölgeye koyun ,her ay yazın suyuna yarım lımon suyu katın ve paslı su . bir kaba su koyup içine teneke parçası ve çivi atın en önemlisi Ahmeter bahçeden ayrılmayın Selamlar Resim Açelya çiçeği |
1 Eklenti(ler)
Sundavilla
|
Alıntı:
Teşekkür ederim bilgiler için sayın Ahmeter limonlu suyu burdan öğrenmiştim ama açelyayada paslı su dökülebileceğini bilmiyordum sayenizde öğrendim çok teşekkürler. Telimde sizin iki Güler hanımında bir olmak üzere bahçe sayfalarınız açık her fırsatta gelip bahçelerinizi geziyorum. Tek kelimeyle hayran kaldım. Ve çok şeylerde öğreniyorum.Bilmediğim görmediğim ne kadar güzellik varmış esef duydum.Ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık. Allah uzun sıhhatlı ve mutlu ömürler versin size eşinize ve tüm güzel insanlara. Sevgiyle kalın..........Sayfanızı işgal ediyorum özür dileyerek bir hususu belirtmek istiyorum birçok üyenin balkon, even, teras ve bahçelerine uğruyorum. Öyle güzel emekler var ki tebrik ediyorum.Son zamanlardaki en çok takıldığım bahçe sizin sayın Ahmeter. Araştırmaya bilgi öğrenmeye gezmeye devam. )))) |
iyi günler
2 Eklenti(ler)
Bitkilerde mümkün olduğu kadar doğal gübre ve doğal ilaç kullanıyoruz Açelya asitli toprak ve demir arzusu fazla olan bir bitki demir azalınca yaprakları sararmaya başlıyor onun için paslı su
Evet bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik özellikle sene 2o12 Selam olsun güzel dostlara |
Güzeller
1 Eklenti(ler)
Bu akşam bende aralarında idim
|
Sayın Ahmeter,
Ceropegia woodi (kalp kalbe karşı) çiçeğiniz maşallah ne kadar güzel büyümüş. Benm henüz minik kalp kalbe karşım da umarım bu kadar güzel ve sağlıklı büyür. Sizin bu çiçeğiniz dışarda mı duruyor acaba? Bakımı ve bu kadar güzelleşebilmesi için ne yapmak gerekiyor acaba |
Sayın Doruk
Ceropia
Kışın seraya alıyorum mayısda bahçeye güneş almıyan bir yere asıyorum bende 25 seneyi doldurdu yazın gübre veriyorum pek nazlı olmıyan bir bitki Gayet kolay çoğaltılabiliyor çok dekoratif bir dostumun hediyesi iyi günler |
Merhaba
3 Eklenti(ler)
Orkideler
Yazın bakımları zor çünki istekleri fazla diğer bitkilerle bir arada yaşamaları imkansız Özel sera arzuları kaçınılmaz fakat güzellikleri çekilen zahmetleri unutduruyor Bu sabah açan bir Dentribium en canlı örnek Günde en az 3 defa serayı kontrol ediyorum memnunum bir hareket bir idman oluyor internet başına bağlı kalmıyorum Sıcaklık , nem , hava sirkülasyonu kontrol gerektiriyor Evinizde bir adet kelebek orkide yetiştirebilirsiniz kolay gelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mesajı iki kere yollamışım silemedimde lütfen kusuruma bakmayın
|
1 Eklenti(ler)
,,,Bahçeyi gezdikten sonra dinlenebilirsiniz,,
|
Mavişim hoş geldin
3 Eklenti(ler)
Ben zaten bu günlerde seni bekliyordum
Yorumsuz geçen bakışlar, sessiz izlemeler mavişim olsun sana vurulanlar çok Hoş geldin ,,,, |
1 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Bahçedeyim saat 6 bütün bitkiler bu günlerde olan yüksek nemden memnunlar fakat bizleri rahatsız ediyor İdeal nem oranı 40-50 arası geçe 80 idi iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
Açmış olduğum başka konularda ne gelen ne giden var Begonvil ,Selluka, Bergamot ,Saintpaulia .Kavanoz bahçe ,merak ediyorum
|
Sayın ahmeter bahçenizi hayranlıkla gezdim, ellerinize sağlık. Her köşesi ayrı güzellikte. Tüm güzelliklerin yanısıra kaktüs sukulent meraklısı olunca Ceropegia woodii'ye beğenimi dile getirmeden geçemedim. Çok güzel gelişmiş, Kapının önüne de pek yakışmış. Sağlık ve mutluluğunuz daim olsun bu güzellikler içinde.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025