![]() |
Sayın ahmeter, kurallara aykırı olduğu için sayfalara bitki taleplerimizi yazamıyoruz. :) Özel mesajınız da kapalı. Başlığın bağlantısını versem inceleyebilir misiniz?
http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/39750.htm |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Özel mesajın kapalı olduğunu yeni farkettim cevap bekliyorum Selamlar |
Alıntı:
|
Sayın Dilara hanım
1 Eklenti(ler)
Anlamamakta haklısınız bende anlıyamadım benim mesaj sistemi kapalı gözüküyor Nedenini sordum herhalde cevap verecekler iyi günler
|
Şimdi anladım teşekkür ederim :)
|
Sayın Ahmeter size bir sorum olacaktı Hatayda yaşıyorum .Daha önceden demiştim bir tane açelyam var gözümün içi gibi baktığım. Balkonda duruyor ve tomurcuklandı malum buralar çok sıcak. Diyorum ki salona alsam orda klima var serin serin oturur .Bir küpe çiçeğim vardı sicaktan tüm çiçeklerini döktü bende salona almıştım sanırım soğuk carptı şimdide yapraklarını döküyor. Çok uzattım ama demem o ki açelyamı içeriye alsam o da aynı akıbete uğrar mı. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
Sayın Selma 321
1 Eklenti(ler)
Bütün bitkilerin bir yaşam ortamı var Açelya serin bir ortam bitkisi Hatayda zor olur ama doğu karadenizde görseniz şaşarsınız çünki kendi sevdiği bölge
Her bitkinin bir vatanı var Begonvil Akdeniz de oluyor bunun gibi Bu şekilde cam güzeli .küpe de sizde zor Avusturya bu bitkilerin vatanı görseniz şaşarsınız bunlar nasıl olmuş dersiniz Fındık sizde olmuyor ben yaparım diye ısrar etmeyin Bende Hatayda yaşayamam bütün bu sözler biraz ders gibi oldu .ama işin gerçeği bu Selamlar |
Ortança
Resmi koydum aklıma geldi ortanca sizde oluyormu resimdeki ortancalar bana Bolu dağında çiftliği olan 1500 metre yükekiiğinde bir ortamdan geldi süper gelişmiş
Son günlerde İstanbulda ki yüksek hava sıcaklığı birçok bitkiyi öldürdü bilhassa nem yüksekliği , sardunyalar kök çürüklüğüne yakalandı yapacak hiçbir şey yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Beraberdik aramız iyiydi ama bir sabah doğayı tercih etti ve uçtuuuuuuuuuuu
|
Mimoza
2 Eklenti(ler)
Nazik ,güzel ,kibar fakat ilgi istiyor
Bu yeni , hatalar sonucu 2 tanesini kaybettim Rüzğarlı ortam sevmiyor dalları pek nazik kırılıyor Soğuğu hiç sevmiyor Yazın iyi bakım gübrelenme istiyor |
1 Eklenti(ler)
Tanıyorsanız bilgi verirmisiniz
|
2 Eklenti(ler)
Yazın iyi bakım gerektiriyor yoksa bu güzelliği yakalayamazsınız
Meraklıysanız sorabilirsiniz |
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
ahmeter bahçe
|
Saim bey orkideleriniz ve şakayıklarınızda muhteşem. Ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık. Gerçekten muhteşem bir bahçeniz var tebrik ederim
|
Alıntı:
Kafesini dışarda tutarsanız belki geri gelir, babamın 2 tane muhabbet kuşu o şekilde uçmuş yaklaşık 1 ay sonra kafeslerine geri dönmüşlerdi ve çılgın gibi yemlikten yem yemeğe başlamışlardı. Umarım sizin dostunuzda sağ salim geri döner |
Güne ve sizlere merhaba
1 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
1 Eklenti(ler)
Her şey güzel olabilir ,olaylar beni etkiliyor huzursuz ve üzgünüm
|
çiçek açtılar
1 Eklenti(ler)
Dikdiğim ağaçlardan yol çiçeklendi
|
1 Eklenti(ler)
En güzel zamanı
|
Syn;Ahmeter önceleri Japon bahce lerini çok beğenirdim hala da öyle bana huzuru yansitir,dinginlik verir ama bir yandan da boşluk hissi de uyandırır, :) ne kadar karmaşık oldu anlatımım,uzun lafın kısası sizin 5152 nolu mesajdaki fotograf ise sanki derin bir nefes almak gibi iyi hissettirdi.
|
Teşekkür ederim
1 Eklenti(ler)
Sayın Yıldız
Bütün arzum fotoğraflarla çiçek sevgisini aşılamak ve duygularınızı ortaya atarak size bu güzel çümleleri yazdırmak Ben bu resmi ekranımda açılışda fon yaptım şimdi bir tane daha koyuyorum iyi günler Not ,, bu resmi bir hafta evvel sabah 6 da çektim |
Ben Teşekkür ederim Syn;Ahmeter yeni fotoğraf aslında tüm fotoğraflarınızda ki Açı ve renk canlılığı çok güzel ama şimdi sırrını zi çözdüm sanırım " Notunuzdaki sabah 6 ibaresi " Siz henüz Dünya uyanmadan bu güzellikleri yaşamaya başlıyorsunuz.
|
Doğanın ve bitkilerin uyanışı
5 Eklenti(ler)
Güneş doğmadan bitkiler ve bu saatlerde çekilen fotoğraflar ışık için en güzel saatler
Hostanın çiçeği açıyor Ortança muza sarılmış Kızılay çiçeği inçı gibi Nilüferim günaydın |
şurada kaç gün kaldı
1 Eklenti(ler)
Her ikinizi heyecanla bekliyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025