![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Hosta çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri görmeye gelmiş .elime kondu
|
2 Eklenti(ler)
Çiçeklerle bir gün daha geçti
|
Begonvillerinizde bir harika.Ve o kelebek... inceleyince çokkk ince bir sanat gözüküyor.
İnsan böyle bir bahçede tüm dertlerini unutur **** üzüntüsü azalır Yanılıyor muyum Saim bey .Inşallah sizde eşinizde hep mutlu olursunuz .Mutlu insanlar etrafınada mutluluk saçar .Sevgiyle kalın |
Sayın Ahmet Er,bitkilerin bakım ve beslenmelerine katkımız olsa da güzellikleri Allah vergisi.Ama bir bahçeye Güzel diyebilmek için bunlar yeterli değil.Gözü rahatsız edecek hiçbir fazlalık,uyumsuzluk olmamalı. Bu yüzden size öncelikle bahçenizdeki tertip ve düzen açısından hayranım.Yakın plan çiçek çekimlerinden ziyade bütünsel bahçe tasarımları (ama kesinlikle taklit ve yapay olmamalı) ilgimi daha çok çektiği için çok sık yorum yapamasam da sıkı bir takipçiniz olduğumu belirterek elleriniz dert görmesin diyorum.
|
Adalar
1 Eklenti(ler)
Mimozalar açtığı zaman adalara giderdim
Adanın yeşil çamları Adanın çiçekli yolları Adanın şarkıları Adalardan bir yar gelir bizlere Ada vapurlarını tercih ederdim Adalı olamadım Ada aşığıyım |
Ada begonvili
1 Eklenti(ler)
Begonvilim seni adalardan seviyorum
|
Bombus arıları ve lavanta çiçeği
1 Eklenti(ler)
Çiçekler arasında tozlaşma sağlamada BOMBUS arıların rolü çok büyüktür ve lavanta çiçeğiniz varsa bu arı gelip bu vazifesini yerine getirecektir
Biı saksı lavanta çiçeği mutlaka edinin |
Biz ayrılamayız
1 Eklenti(ler)
Asmalarda kol uzatmış dallere ,nereye sarılmış kalb kalbe karşı
|
Sevgili Ahmet Er,
Bahçeniz yine fevkaledenin fevkinde. Bu sıralarda bahçemdeki bitki ve çimlere nitrat veya ona benzer zirai vitamin verebilir miyim? Zayıflık var bitkilerde ve gelişimi az. Ne dersiniz? |
1 Eklenti(ler)
İyi pazarlar
Yalnız ve yalnız koyun ve keçi gübresi |
2 Eklenti(ler)
Benim de domateslerim var hemde yakışıklı
|
1 Eklenti(ler)
2 haftadır yoktum beni arayanlara teşekkürler bahçedeydim
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Gübreyi çimenlere akşam güneş battıktan ve sulama yaptıktan sonra .saksılarada sulamadan sonra
Çimenler yaz boyu her hafta biçilecek Alt resimde görünen sararmış kısımlar gübre dökülüp tırmıklanaçak |
1 Eklenti(ler)
Arap saçı
|
2 Eklenti(ler)
Nem seviyor bende onu seviyorum
|
1 Eklenti(ler)
Bu kadar güzel olma sonra kıskanırım
|
1 Eklenti(ler)
Güzelsin ,, bir şey mi söyledik
|
Alıntı:
Bende dördüncü yılında beş tane lavanta çiçeği var. Bombus arıları sanki kovan gibi onları tercih ediyorlar. İlk defa bu yıl bu kadar fazla arıyı bir arada gördüm. Muhtemelen yakınlarda yuvası bulunmakta. Normal arılar nedense lavantayı pek tercih etmiyor. Tabi çevredeki kelebeklerin de en çok tercih ettiği çiçeklerden biri lavanta. |
Sayın Muda
1 Eklenti(ler)
Bir tane bile kalmadı Belediye sivrisinek ilaçlaması yapıyor uçan canlı kalmadı kime derdimi anlatayım
Selluka 2 senedir tohum vermiyor ne yapalım şehrin göbeğinde oturuyoruz Her akşam belediye arabası ilaç savuruyor ve oparlör bağırıyor geliyorum camları kapatın iyi akşamlar |
Çok teşekkürler bu değerli bilgiler için hemen koyun veya keçi gübresi bulmalıyım bu sıcaklarda umarım yakmam.
|
Ağustos
1 Eklenti(ler)
Bir sonbahar ayı üzümler irileşti ve kararmaya başladılar Sazım yok ama sözüm var
Kara üzüm salkımı Benim yârim saklımı Biraz görem yüzünü Kaybedivereçem aklımı |
Ağustos
Bir sonbahar ayı üzümler irileşti ve kararmaya başladılar Sazım yok ama sözüm var
Kara üzüm salkımı Benim yârim saklımı Biraz görem yüzünü Kaybedivereçem aklımı |
Begonvil
1 Eklenti(ler)
Bu güzellik nasıl elde edilir ilgili sayfaya bekliyorum
|
iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Doktor güzel söylüyor ( Ayakta kal .hayatta kal ) ama doktorçum sıçak ve İstanbulun meşhur nemi olmuyor Güneş battıktan sonra bahçeye çıkabildim
Bu ay çelik yapılan bitkilerin isimleri eylül biraz tehlikeli |
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Sayın Dostum işte çiçekleriniz sağolun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025