![]() |
3 Eklenti(ler)
Fransadan yenilikler
Gül Ortança Bir bitkinin meyvası |
Günaydın sn ahmeter; Harika bir Gül TM gibi. Eflatun ortancaları çok severim, adını bilmiyorum aynı muhabbet kuşu formunda bir meyve.
Paylaşımlar için teşekkürler. Saygılar... |
Bu bitkiler bahçemde yetişmiyor bu aylar çiçek piyasasının bütün dünyada en canlı olduğu aylar
Meçmualarda devamlı yeni bitkiler tanıtılıyor En enteresan olanları burada resimledim |
Küpe
1 Eklenti(ler)
Küpe çiçeğini kışın içeri almaya gerek yok eksi 15 dereceye kadar dışarda kalabiliyor
|
Yeni
2 Eklenti(ler)
2013 YENİLİĞİ
Yıldız ve düğün çiçeği bende her şeyin en güzelini istiyorum Bu yenileri bahçeye koyarsak eski vefakar güzeller ne olacak Yurt dışından sipariş vermiyorum |
Düğün çiçeklerinizin (Ranunculus) rengi çok güzel Sn. ahmeter hocam; Yıldızlarınız da cıvıl cıvıllar, eskilerle çabuk kaynaşırlar.
Saygılarımla esen kalınız... |
2 Eklenti(ler)
Resimleri koyduk altına ne yazabilirim sarkan beyaz çiçekli bitkinin adını bilmiyorum
Şimdi bildim rhipsalis |
Alıntı:
|
lale
1 Eklenti(ler)
Acı çiçeği .dir lalenin bir başka adı
Yüzü kırmızıdır, çünki içinde fokurdayan aşk ateşi yüzüne vurmuştur |
|
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
ORTANÇA
Çiçeği bizim bildiğimiz gibi değil yapraklarıda en enteresanı çiçeği , evvela beyaz açıyor zamanla kırmızılaşıyor Artık Türkiyeye gelmesini bekliyeçeğiz |
1 Eklenti(ler)
Sümbüller açıyor
|
1 Eklenti(ler)
Minik bahçem
Tamamı 40 cm kare benim gönlümde 40 dönüm |
4 Eklenti(ler)
Orkideler açıyor
|
Tüm çiçekleriniz çok güzel ama orkidelere bayıldım.
|
Sayın Ahmeter çiçekleriniz her zamanki gibi harika beyaz çiçekli bitkiniz rhipsalis
|
Sayın Günebakan
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Bu konularda bana yardım eden bir dostum forum ile ilgelenmiyor yani yok , bitkilerimin çoğunluğundan unutkanlık oluyor
Resmini koyduğum bitkininde adını biliyorsanız lütfen Adı bulundu ORNİTHOGALUM DUBİUM |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim
Size zahmet oldu Sellukanız varmı tohumundan gönderip sizi sellukaylan tanıştırabilirim |
1 Eklenti(ler)
Menekşem günaydın
|
şakayık
3 Eklenti(ler)
Bir güzelle beraber yaşamak ,yaşlanmak yarım asırdır beraberiz
|
Saim abim şakayık yine erken açmış.
Keyifli bol çiçekli günler ... |
hoş geldiniz
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
Yazabilir miyim ? |
Bekliyorum
Evet
|
Çok teşekkür ederim , biraz beklettim özür dilerim , ( şiir günü diye yazmak istedim )
RÜYAMSIN Hayal kurarız el ele çocuklar gibi Dar geldi bize her karanlık köşe Bazen yalnızlık en büyük kalabalık olur insanın ruhunda Kabuğuna sığmaz taşar da , kimseler sesini duymaz Dağlar kucak açsa da sevgimize Gel kırmızı kanında kaybolayım Bırakmıyor gölgen beni…. Uzanıp tutuver ki pembe bulutlarımdan Sessiz uçurumlarda kaybolmayayım … Geceyi seçmekmiş aşığın kaderi En imkansız halleri Boynu bükük kalmış biçare nergisler gibi Kulaklarımda hep çınlasın Her çiçekte açsın , her kokuda adın olsun Unutmayı unutsun her sevenin kalbi …. O.B. |
Bunu daha önce bir goncaya yazmıştım sanki ( o da küsmesin )
Hatırla Günler sonra bir güzel Ateş desem, ateş değil , Güneş desem güneş değil Bir güzeldir ki o , Ne gönüllerde kokusu biter Ne dillerde şarkısı, Bir ahu salınır her bahçede Adı yazılır türkülerde, demetlerde, Yazın bahçelerde evlerde Bazen bir kitap arasında kurutulmakta, Çoğu zamansa yaşanmış unutulmayı istemeyen anılarda .... |
Kelebek orkide
1 Eklenti(ler)
Güzel kelebeğim günaydın
|
sevgili ahmeter abim sizde behçenizde süpersiniz.baştan sona kadar hayranlıkla gezindim sayfanızı.selluka hastası birisiyim lakin geçen yıl fidelerim büyüyemeden kaybetmiştim şimdi alimde 3 adet fide var bakalım nişallah bu yıl o güzelim çiçeklere vede kokusuna kavuşabilirim.paylaştığınız fotolar mükemmel.iyi günler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025