![]() |
Alıntı:
bitkiniz Clematis armandii : Clematis on the Web :: clematis detail Alt tür (kultivar) olarak, emin olmamakla beraber Clematis armandii 'Snowdrift' olabilir : Clematis on the Web :: clematis detail |
1 Eklenti(ler)
Sayın Sevgi
Benim bütün klematisler bahçede sizde bahçeye ekebilirsiniz resmini koyduğum tür yaprak dökmüyor Egeli bey ismini yazmış Teşekkür ederim İlgileneçeğim Sayın Egeli ilk ziyaretiniz zannedersem her zaman beklerim giriş tarıhinize baktım 2006 Tekrar teşekkür eder sizlere iyi günler dilerim |
Seradan
1 Eklenti(ler)
Bu gün serayı boşaltdık hava aniden ısındı , Begonvilleri mecburen budadık yeni sürgünlerin önü açilsın ve bol çiçeğe gelmesi için
Bazı dallar çiçekli idi aldım vazoya koydum Ben begonvili seviyorum |
Ahmeter
1 Eklenti(ler)
Sabah saat 8
|
3 Eklenti(ler)
kamelya
ilk lalem açtı Menekşem |
1 Eklenti(ler)
Havanız güneşli .neşeniz bol olsun
|
Sayın ahmeter.
Sizin begonvilleriniz adamı mecnun yapar ;) |
Saksı değişimi
1 Eklenti(ler)
Zamanında saksı değişimi yapılmazsa durumun nasıl olduğu görülüyor toprak suyla akıyor yalnız kökler kalıyor
|
Menekşe sümbül
2 Eklenti(ler)
Haberini aldım geçenlerde köye gitmişsin
Gelirken ne menekşe nede sümbül getirdin |
Hercai ve sümbüle bayılırım. :)
Bu arada o bitkiyi nasıl yeniden toprağa diktiniz? Sevgiler. :) |
Scirpus
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
Yağmur ve nemden üzerini örtmek şart |
iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Forumda üyelerin büyük çoğunluğunun bahçesi yok özellikle apartman dairesinde yetiştirilebilecek çiçeklere önem veriyorum
Afrika menekşesi küpe .reks begonya . sakız sardunyası gibi Senelerçe apt dairesinde oturduğum için iyi biliyorum Balkonda sizin çiçeklerinizi komşular kıskanır su damlıyor .yapraklar benim balkonuma geliyor v.s Bu arada kavanoz bahçelere önem veriyorum Güzel bir küpe ile iyi akşamlar |
iyi günler
3 Eklenti(ler)
Yurtdışındaki fidanlıklar yeni bitkilerini piyasaya sürmeğe başladılar 2 gülle bir orkide beğendim mart ayında bu yeniliklerin resimlerini sık sık koyacağım
Orkide zygopetalum kokulu |
Mart ayı
3 Eklenti(ler)
Bitki satışlarının en canlı olduğu ay yabançı mecmualarda güzel insanı deli edecek bitkiler görüyorum
Su bitkilerinden 3 tanesi Suda yaşıyan kırmızı lobelya Nilüfer Su sümbülü |
Alıntı:
Akşam akşam, benim de aklımı başımdan aldınız. Bunlar, nasıl güzelliktir böyle. İnşallah buralarda da satışa cıkar. Bakıp bakıp delirdiğimzle kalmayalım. Saygılar. |
Mart ayına güvenilmez
2 Eklenti(ler)
16 MART 2013 çumartesi saat Sabaha karşı 4 kar altındayız
|
2 Eklenti(ler)
Saksıları içeri alıyorum .mimoza ağaçını ne yapayım
|
Günaydın hocam, bende gece soğuk olacak diye sellukayı ve begonvili içeri aldım.
Umarım sizinkilerede birşey olmaz. sağlıklı bir şekilde bugünleri atlatırlar. |
Alıntı:
|
Sayın Karbeyaz
Teşekkür ederim müsait zamanınızda tüm bahçeyi gezmenizi arzu ederim iyi günler |
Hosta
1 Eklenti(ler)
Yaprağının güzelliği ön planda yazın gölge yerler için ideal kışın tamamen yaprak kalmıyor 250-300 kadar değişik yaprak deseni var
Çoğunlukla beyaz çiçek açıyor kokulu çiçekli olanları da var Bu gün bir yabancı katalogda yeni bir tür gördüm resmini koyuyorum Salyangozun en sevdiği bitki toprak üzerinde yapraklar görüldüğü an tedbir almak şart |
merhaba..bahcenize hayran oldum..cok güzel..hele besiktasta olmasi beni cok duygulandirdi cünki bende besiktasliyim..ama 40 senedir almanyadayim..artik emekli oldum.marmarisde 5-6 ay kaliyorum..evim bahceli..ne eksem büyüyor orada..begonvillerim kocaman..berlindede bahcem var..ama burasi su anda cok soguk..bir sey yapamiyoruz..size ve esinize güzel bahcenizde mutluluklar dilerim.Hoscakalin....
|
Ahmet bey begonvil ustalığınıza hayranlığım bahçenizi görünce dahada arttı. Çok güzel bir bahçeniz var.
Sormak istediğim bir şey var bahçemdeki begonvilim yeni patlıyor tomurcukları, çelik almak hangi ayda iyi olur acaba ? |
Tek kelimeyle muhteşem. Söyliyecek söz bulamıyorum. Ayrılamıyorum bahçenizden. Ama belli ki sevginizi vermişsiniz buraya. Kendinizle gurur duymanız hakkınız. Kutlarım Saim bey.
|
iyi pazarlar
1 Eklenti(ler)
Sayın Tepper
Teşekkür ederim iyi günler Sayın 646 Yılbaşında olsaydı daha garanti olurdu ama bir deneyin bu aydan sonra olmaz Sayın58 İthal çiçekçi getiren fidanlıklarda ve zaman zaman Bauhausta Selamlar Geçen sene çok beğenilen sakız sardunya .bol çelik yaptım Bir tane bile kalmıyan menekşelerimden bir resim |
1 Eklenti(ler)
Menekşem
|
1 Eklenti(ler)
Tohum çıktımı bizlerdeki positif enerjinin resmini çekebilseler. ayrı bir bilim dalı olurdu
İyi enerji vucutda kanın temizlenmesinden tutunda. moral ve sevinç en kötü hastalıklara deva Bu sevinci anlıyor ve bu sevinci anlıyanlarında çok şanslı olduklarını düşünüyorum |
Alıntı:
Bu güzeligi nasil disarda birakdiniz:)). Masallah!!!!! Insan kardan kisdan soguklardan korumak icin kocaman bir örtüyle örtesi geliyor, nasil bir güzeliktir bu böyle..... |
Güneşli günler
1 Eklenti(ler)
Güneşli günler diliyorum çiçeklerimiz ve laleler açaçak
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025