![]() |
kızılay çiçeği
Geçen yaz bir ihmal sonucu maalesef kuruttuk bu günlerde yenisini bir fidanlıktan alacağım
Aşırı bir isteğı olan bir bitki değil yarı gölgeli bir ortam .geçirgen bir toprak kışın 10 derece bir yer Selamlar |
Zambak
3 Eklenti(ler)
Sarı zambak .şarkıda Yeniköyde bir kız gördüm .adı sarı zambakmış
Ben sarıyı bulamadım bende beyazı var |
Alıntı:
|
Sayın Alcim
Hoş geldiniz Teşekkür ederim Sayın Olcim
|
harikalar diyarı olmuş bahçeniz...özendim .. ellerinize sağlık..
|
aylık meçmua
1 Eklenti(ler)
Biri İngilizçe diğeri Fransızça olan bu 2 çiçek ve bitkiler mecmuaları aylık
Abone olursanız her ay elinize geçer tavsiye ediyorum |
Candan teşekkürler
3 Eklenti(ler)
Teşekkürler
|
Fotoğraflar güzel, bitkiler sağlıklı, bilgiler net. Beğenmeye devam Sayın Ahmeter... ;)
|
Alıntı:
Hocam esas biz size çok teşekkür ediyoruz, böylesi şahane sanat eserlerini bizler için fotoğraflayıp bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için milyon kere teşekkür teşekkür.Siteye giripte bu bahçeyi gezmemek asla olmaz.Her şey çok güzel, elinize yüreğinize sağlık, kolaylıklar diliyorum.Saygılarımla... |
Sayın ahmeter günaydın.
Bu sene Jakmani clematis ve sellukayı yanyana bahçeye geçirip Çardağa sardırmak istiyorum. Dikeceğim yerde kamkat var sizce mahsuru olur mu? |
Sayın Hazaroğlu
1 Eklenti(ler)
Günaydın
Size günaydın .,çukulata hurmasına günaydın ! Pek tabii ilk defa size göstereceğim Tek tek saksılara alındılar büyümeğe devam ediyorlar Selamları var |
Sayın Hazaroğlu
Selluka pek çabuk mantara ve çeşitli böceklere yakalanan bir bitki ayrı ayrı olmalarında fayda var
Ben sellukayı şimdiden yeni yaprak çıkarmaya başladı ilaçlıyorum Selamlar |
Tebrıkler, Bol çiçek ve meyvelerinide görürüz inşallah.
Lezzetini beğendiniz mi? |
Sellukayı ilaçladığınızı söylüyorsunuz ismini alabilirmiyim? Kapalı mekanda ama sıcakta değil yapraklar çıkınca ben de önlemimi almak isterim.
Bu sene hiçbir örümcek dadanmamıştı ama belli mi olur. |
Sayın Ahmeter, sellukaları dışarıya ne zaman çıkartmak lazım. İçeride sürekli budamaktan ben yoruldum kendisi filiz vermekten yorulmadı.
|
Saim bey bahçe güzelleşmeye başlamıştır fotoğraf bekliyoruz ihmal etmeyin bizi.
Sağlıkla |
Hocam nerelerdesiniz?:cool: sayfanıza son girdiğim günden beri yeni resim yüklamemişsiniz, bizleri mahrum bırakmayın lütfen, saygılar...
|
Sayın Turaç
1 Eklenti(ler)
Günaydın
Çiçeklerimle beraberim. havalar ısındıkça ilgi bekliyorlar bu günlerde onları ihmal etmemek lazım bütün yaz bizlere güzelliklerini gösterecekler Buraya kadar gelmişken bende güzel bahçeler görmek istiyorum herhalde tam yaz gelmeden bahçelerini buraya taşımak istemiyorlar Her zaman istek .bilgi ve sorularınızı beklerim İyi günler |
Bahar geldi
3 Eklenti(ler)
Bu gün baharla .güneşle uyandık
Bu günün resimleri Halen kar altında Kars .akyaka ilçesi şahnalar köyünde görevli üyemiz öğretmen hanıma iyi günler dilerim |
Sayın Ahmeter bazen bu güneşin sadece sizin bahçenize doğduğunu düşünüyorum, emeklerinizin karşılığı oranında size düşen güneş payı oldukça yüksek olmalı zaten. :)
|
Teşekkür ederim sn. Ahmeter bu güzellikleri paylaştığınız için. Selamınızı azıcık kıskanarak alıyorum :) Bugün neyse ki hava Kars'ta da açık, güneşli. Bizim kar ancak nisan gibi eriyor. Mayısta doğa harika güzelliğini gösteriyor, çeşit çeşit kır çiçekleri dağlarda açıyor. Saygılarımla.
|
mini sera
2 Eklenti(ler)
Sera hazır satılıyor içersınde yüksek nem seven bitkiler var henüz 2 günlük esas güzelliğini 1 ay sonra göreceğiz
Zeminde torf ve yosun var |
1 Eklenti(ler)
Kurdela
uzun ömürlü resimdeki 20 sene dayanıklı kolay çoğaltılabilen eski evlerin gözde çiçeği |
1 Eklenti(ler)
Seradan
|
Mini seranız harikaymış, bitkilerde içinde çok şık olmuşlar. Bir bütün olarak muhteşem görünüyorlar. Güzel günlerinizde güle güle kullanın .
|
Lotus
2 Eklenti(ler)
Sayın Tuğçe teşekkürler
Lotus tohumlarında netice gayet güzel zaman zaman bilgi vereceğim 2 resimde sürgün veren tohumlar saksılara konup 40 cm derinliğinde bir kaba kondu |
Yedi veren limon
Üzerinde çeşitli boylarda limon ve devamlı çiçek saksıda iyi netice alınıyor
kışın 10 derecelik bir ortama almak şart |
1 Eklenti(ler)
limon
|
Sayın ahmeter , bahçenizi gezmek ayrı zevk , bitkilerinizi izlemek ayrı bir zevk ,
Fotoları sunumunuz ayrı zevk, Öyle güzeller ,öyle canlı görünüyorlar ki sanki kokularını duyuyorum taaa buralardan.... Açıkcası bu bahçeye bağlayan fotoğraf çekimleriniz...Yazacak kelime bulmakta güçlük çekiyorum, müthiş güzellikler tamamı ...Teşekkürler ... Emeklerinize sağlık bizlere böyle güzellikleri sunduğunuz için ... Muhteşem görseller .... |
1 Eklenti(ler)
Sayın nardane
Teşekkür eder iyi günler dilerim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025