![]() |
Sayın Dağçiçeği
1 Eklenti(ler)
Her zaman bahçeme beklerim
Güller |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi günler
2 Eklenti(ler)
Ağaç yasemin
Eylül ayında tohuma geliyor isterseniz gönderebilirim Soğuğa dayanıklı |
Ahmet hocam bol çiçekli günaydın...
siz gönderirisinizde ben nasıl almam. memnuniyetle. ama nasıl.. ben Ümraniye'deyim. Geçen kasım ayında yabnacı misafirimizi Büyükada'ya gezmeye götürmüştüm. Bir evin bahçevanı begonvil buduyordu. Ben bir begonvil hastası ve rahatsızısıyımda.. Hemen bir kaç çelik aldık. eve gelincede saksılara diktim. sıcak odadaydı. Şimdi kapalı balkonda. Sopa sopa duruyolar. Kabuğunu soydum tam yeşil de değil kuru da değil. Bekliyorum işte... Akçay'daki evin bahçesine geçen yıl begonvil alıp diktim. Kışın dönerken de bebekler gibi sardım sarmaladım. Komşular ilgileniyolar kışı çıkardı. Yasemin hastalığımda var. Biri saksıda biri bahçede kışı geçirdi sorunsuz. Mayıs ayında gidince son durumu yazarım size. Ahmet Hocam sizi ve eşinizi beklerim Akçay Güre'ye. Çok seveceksiniz bizim oraları... Başımın üstündeki yerleriniz herzaman hazır... Çiçeklerinizle sevgiyle kalın... |
Bu gün Pazar
1 Eklenti(ler)
Sayın Birtaneçik teşekkür ederim Daha evvel birkaç yerde yazdım bitkilerle uğraşımız çok uzun seneler
Zamanında bilgisayar ve internet yoktu bütün bilgileri zor elde ettik Mesaj yazanlardan bir ricam var yazdıktan sonra bir daha okuyup gerekli yerlerde , düzeltmeleri yaparsanız memnun olurum Öğrenmek için işe sıkı sarılmak şart devamlı takıp .çekinmeden soru sormak ve bir fotoğraf makinası edinmek Bir kare fotoğraf .onlarca kelimeye bedel Begonvil harikulade bir çiçek .ben hala şaşarım güneyde oturanlar neden yetiştirmiyorlar Bilhassa sahıl ve sahıle yakın kasabalar Begonvil nasıl ve ne şekilde çelikten tutdurulur Googlede yazılarımdan bulabilirsiniz Resmi şimdi çektim hemen ilave ediyorum iyi günler |
Havuz ve kenar taşları
3 Eklenti(ler)
Havuzu güzel .tabii. ve doğal gösteren etrafına dizilen taşlardır 3 resim koyuyorum
Seyahatlarımızda akan sulardan zahmetle toplayıp getirdiğimiz taşlardan örnekler Taşlar arasında bitkilerde tabii duruyor |
Açelya
2 Eklenti(ler)
Çiçeği mevsimin en sonunda açan açelya , halen üretimi yapılmıyor
Çiçek dalın üzerinde uzun müddet kalıyor |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Lobelia
2 Eklenti(ler)
Geçen sene güzelliğine doyamadım her yere yakışıyor çelik yaparak muaffak olamadım geçen sonbahar tohumunu ektim biraz nazlı
Koyu yapraklı mor çiçekli olan güzel çiçek açtılar bahçeye aldım |
1 Eklenti(ler)
Söz söylemeye gerek yok ,kendisi konuşuyor
|
1 Eklenti(ler)
Yeşil dünyam
|
şakayık
1 Eklenti(ler)
En güzel zamanı
|
2 Eklenti(ler)
İşte benim kraliçemin 2 güzel pozu
|
2 Eklenti(ler)
Menekşeyi alıp bahçeye çıktım masanın üstüne koydum
Bu gün o bana arkadaşlık yaptı |
1 Eklenti(ler)
Pençeremden
|
orkide
1 Eklenti(ler)
Her türlü orkide yetiştiriyorum tamamen hobi olarak satış yapmıyorum
iyi günler |
Herşey okadar düzenli ve gözelki kusursuz, hangibirini söyliyim......Kırmızı şakayıkla beğonviller desem diğer bitkiler küsermiki........
Herbirinin havası başka ellerinize sağlık........... |
iyi akşamlar yine bahçenizdekiler konuşuyor...
|
Bu sabah
1 Eklenti(ler)
Saat 7 bahçedeyim
Sardunyaları bahçeye aldım bu günden itibaren geçe sıcaklığı yükseliyor herhalde üşümezler Yeni kalkan bütün üyelere GÜNAYDIN |
Alıntı:
|
Sizi kutluyorum
|
günaydın........sizi candan kutluyorum .Bahçeniz mükemmel .Büyük emek verdiğiniz belli aslında aşk bu doğa aşkı .sevgiler Yalovadan.
|
tünaydınnnnnnnn
|
Bu sabah bahçeden
4 Eklenti(ler)
Bahçeye indim ki asma salıncak
Yar gelip yar gelip sallanacak Neler oluyor Şakayığın en güzel saati Asma üzüm salkımını göstermiş Kirazlar tanelenmiş Haseki küpesi açıyor Çilekler kızarıyor |
1 Eklenti(ler)
kirazlar
|
kayrak taşı
1 Eklenti(ler)
Havuzun etrafındaki taşların adı
KAYRAK TAŞI |
Mavi hosta
1 Eklenti(ler)
Mavi hosta
|
Ellerinize sağlık, yine çok güzel kareler paylaşmışsınız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025