![]() |
:)Sayfa 14´deki Cam vazoda fujere bayıldım.:D Akvaryomdaki su sümbülde çok ilginçti hoşuma gitti.:)
|
2 Eklenti(ler)
Bir zamanlar mor salkımlı evimiz vardı
Şimdi duvarda asılı resimleri kaldı |
sayfa 32Yde :)Çizmeleriniz çok güzeller arap saçı çok yakışmış.:):):D:D
|
2 Eklenti(ler)
İlgilenmenizden memnun oldum Selamlar
|
Lobelyalarınız bakın ne söylüyor ( Yesâri Âsım Arsoy'un Biz Çamlıcanın üç gülüyüz' den yorumum)
Biz Ahmeter'in mor kızlarıyız Ah bu bahçenin de yıldızlarıyız Dillerde gezer söyleniriz Gamsız yaşarız eğlendiririz Yalnız gezene söz atarız Naz eyleyene biz çatarız Bin bir kokulu gülden de acarız Vallahi cana can katarız |
Sayın Ahmeter ben 45. sayfadayım çiçekleriniz güzel, fotograflarınız çok daha güzel bizimle paylaştığınız için çok teşekür ederim.:):):):):)
|
:):):)Teşekür ederim. Güzelleri seyretmek benim için zevk.:):):D:D
|
Maşallah Maşallah
Ahmeter bitirim bahçenize hayran kaldım. Son fotograflarınız çok güzeldi. Ağızım açık izledim.:):):):)
|
Sayın Ahmet Bey,
Bahçenizi büyük bir hayranlıkla izliyorum ve ilham alıyorum. Bizleri fotoğrafsız bırakmayın lütfen. Saygılar sunarım. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
şikayet konusu oldu Güzelliği bütün apt görsün istemiştım |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Teşekkür ederim Bahçeniz varmı Begonvilleriniz ve başka çiçekleriniz Resimlerini bekleriz Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Güller açmaya başladı yakında bol resim koyaçağım
Bir gonça ile başlıyalım |
Sayın Ahmet Bey,
Küçük bir bahçem var. Henüz öğrenme aşamasındayım. Öğrendikçe ve zaman buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Çiçek konusu benim için yeni. Öğrendikçe ve buldukça çiçekle ilgilenmeye başladım. Bahçede gül, ortanca, manolya, bir kaç değişik mevsimlik çiçek var. Asıl amacım kalıcı yıllık bitkiler yetiştirmek. Öğrendikçe... Bir ara güllerin resimlerini çekip affınıza sığınarak buraya yüklerim. Ortancalar henüz açmadı. Onları da bir iki hafta sonra çiçekli hali ile burada paylaşırım. Bahçeniz enfes, ancak bu güzellikleri sergileyen resimleriniz bir başka enfes... Ellerinize sağlık. Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Forumda güzel çalışmalar .ve bilgiler veren üyelere sonsuz teşekkürler
|
Sevgili abim, bugün nette değişik begonvil çalısı karşıma çıktı. -4 dereceye kadar dayanıklı;)
Torch Glow Bougainvillea Daha önce siz görmüş müydünüz? Selamlar, hürmetler... |
Bahçeniz çok güzel sanki cennette bir gezinti yaptım.Ellerinize sağlık her şey çok güzel.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Zambakları vazonuza koyabilirsiniz Teşekkürler
|
Alıntı:
Devamını her zaman beklerim Müzik ruhun gıdası .çiçeklerde oldumu ne kadar güzel |
1 Eklenti(ler)
GüzeL LOBELİA
Sen neymişin biz senin kıymetini bilemedik |
1 Eklenti(ler)
Havuz
|
3 Eklenti(ler)
Gonça gülleri yarına sakladım
Çan çiçeği senelerdir aynı yerde 2 taş arasında Haseki küpesinin güzelliği |
özel
İlk defa bahçeye gelen ve çiçekleri sevdiğini güzel çümlelerle anlatana
Dile benden ne dilersin |
Sayın ahmeter bey;
Hangi kelimeler yeterli olabilir ki, bu insanın aklını başından alan güzellikleri anlatmaya. '' Çok güzel, harika, olağan üstü'' bu kelimelerle başlayan bir çok cümleler kurulabilir, ama yetmez, hem de hiç yetmez. İşte o yüzden çoğu kere sessiz kalıyorum. Aslında kalbimde öyle şeyler oluşuyor ki, izahı için hangi kelime ya da cümleler yeterli bilmiyorum ki. Bildiğim bir şey var bu muhteşem ötesi güzellikler için sonsuz şükürler olsun, bu insanı yenileyen, düşündüren, kalbimizin yumuşaklığını hissettiren, bazen bakış açımızı değiştiren siz saygıdeğer dostlara yürekten teşekkür etmek. Saygı ve sevgilerimi sunmak isterim. Sizden dileğim fotoğraflarınızı eksik etmeyin yeter ki. |
Yine muhteşem görüntüler. Hayranlıkla izliyor ve takip ediyorum bahçenizi. sevgiyle kalın.
|
1 Eklenti(ler)
AHMETER BAHÇE
Bloğuma her gün resim koyuyorum Bloğda bulunan resimleri bütün ülkelerdeki çiçek meraklıları dikkatle takip ediyorlar Bu resimler büyük ilgi gördü |
1 Eklenti(ler)
puan toplıyanlar
|
1 Eklenti(ler)
İyi günler
|
Annelere
3 Eklenti(ler)
Annelere özel
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025