![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu gülü annenize verirmisiniz
|
Sn.Ahmeter,bu güzel güne layık, çok güzel fotoğraflar eklemişsiniz,hepsinede bayıldım.Çok teşekkür ediyor,emeklerinize gönlünüze sağlık diyorum.Tüm annelerimizin günü kutlu olsun.Saygılarımla...
|
Abim televizyon açık mı?;)
|
Açık değil
|
1 Eklenti(ler)
Resim
Bu sabah çektiğim bu resmi koymak için tereddüt ettim Resim güzel mor. eflatun . beyaz Beni tereddüte sevkeden neydi ufak bir hatam var Bilebilirmisiniz bilmem |
1 Eklenti(ler)
GÜNAYDIN
Bu sabah nilüferin güzelliği |
1 Eklenti(ler)
Masanızda olabilir
Nem seven bitkiler |
2 Eklenti(ler)
sardunya
|
1 Eklenti(ler)
Sizin pençerenizde çiçek yok mu ?
Hiç çekinmeden nedenini buraya yazarmısınız |
1 Eklenti(ler)
Bu gül sizin olabilir
En güzel yorum kimden gelirse Burada geç saatlerde açıklayaçağım |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Sakagun
İlginize teşekkür ederim netiçeyi size bildireçeğim Selamlar |
Alıntı:
Dikeni batıyor diye sızlanma Bir busa kondur daldaki goncaya Gonca mahçup kırmızı bir gül olur o dalda Yorum yapılamayacak kadar güzel bir bahçeniz ve çiçekleriniz var,ellerinize yüreğinize sağlık.... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu nedir demeyin .ben bu akşam böyleyim
|
Sayın ahmeter,
İstanbulun havası değişkendir.Bilirsiniz.Ama bu kadar da olur mu? Mayıs ayında hem de.Bizim buraya yağmur yağdı bugün ama demek sizin oraya kar olarak düşmüş yağış;). |
Alıntı:
|
'Bu nedir demeyin .ben bu akşam böyleyim'
Bir şeye canınız sıkılmış olmasın? |
Sayın ahmeter,
Hayırdır inşallah, neredeseniz cidden merak ettik, umarım sıkıntılı bir durum yoktur.O güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz. Selamlarımla. |
Alıntı:
|
Sayın ahmeter bey;
Dünden beri kaç sefer girdim bahçenize ama siz yoksunuz. Umarım nette sorun vardır da, siz ve sevdikleriniz iyidir. |
Sayın ahmeter,
Hala yoksunuz.Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Selamlarımla. |
Sayın Ahmeter; hangi güvendiğiniz dağlara böylesine kar yağdı ve sizi soğuttu bilmiyorum ama inşallah herşey biran önce yoluna girer ve sizi yeniden güzelliklerle aramızda görürüz. Saygılar.
|
Bu forum içinde çok fazla olumsuzluğa rastladım asla dahil olmasamda bunlara, yaşayan ve yaşatan adına hep üzüldüm, içerledim...Çünkü bunca güzellik içinde olumsuzluğa yer verilmemeli...
|
Merakla beklemekteyiz, umarım her şey yolundadır.
|
Alıntı:
Bu güzel bahçeyi özlemişim...Yüreğinize sağlık çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzel. |
Alıntı:
Keşke hayat yetiştirdiğiniz çiçekler gibi hep güzellikler sunsa... |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Yağmur yağıyor
5 Eklenti(ler)
Islak yapraklar .ve çiçekler
|
1 Eklenti(ler)
Gonça gülüm sen ıslanma
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025