![]() |
Alıntı:
Maaşallah sizinde ektiğiniz coşmuş beğen beğen butonu az geldi. Gerçekten elinize kolunuza sağlık çok güzel ve bilinçli çalışmışsınız sonucuda böyle seyrederken ağzım açık kaldı. Allah gayret kuvvet versin çok güzel resimler var.Dahasıda olsun inşallah. Maaşallah. |
Alıntı:
|
Tohum
1 Eklenti(ler)
Bir tek tohum ekerseniz çiçeğiniz açar
|
Neşeli olursunuz
1 Eklenti(ler)
Pek tabii yaparsanız
|
Sayın Ahmeter size bir sorum olacak; Sellukam hızla gelişti, şimdi yine gelişmesi devam ediyor ama hızı biraz yavaşladı, birde sürekli yapraklar sararıp dökülüyor, yeri sürekli güneş görüyor bir yerde bir hata yapıyorum ama ne olabilir ya da sizinkilerde de oluyor mu?
Bu arada sellukam hala içerde, ne zaman balkona almalıyım, size bu soruyu sordum ama bir yandan da selluka saydasını okuyorum, teşekkürler. |
limon melissa
2 Eklenti(ler)
Bahçenin olmazsa olmazlarından
Birde çay olarak denerseniz bana hak verirsiniz |
limon melissa lippia citriodara
1 Eklenti(ler)
Bir Akdeniz bitkisi gerekli ısıyı bulamazsa yapraklarını döküyor
Havaların ısınmasıyla yeni filizler vererek yapraklandı Bu taze yapraklardan yapılan bir çayın faydaları saymaklan bitmiyor Sakinleştiriçi ve spazm kesiçi özelliği gayet önemli Son günlerde bahçeye yeni isimler geliyor Avatarlarına bakıyorum hiç bir bilgi yok Ne yazaçağımı bilemiyorum daha doğrusu nasıl bir başlık yazaçağım Melissayı unutmayın |
Çiçeklerin güzelliği kadar çekiminizde muhteşem elinize sağlık.
|
çiçekler
2 Eklenti(ler)
Ben sevdim gönlümü kaptırdım .hangi butona basayım
|
Sn.Ahmeter,şimdiden bu kadar güzel bitkileri görüyoruz,beğenip butona basıyoruz.Yazın rekor kırarsınız diye düşünüyorum.Tüm emekleriniz için teşekkürler...
|
Magnolia stellata streptocarpus menekşe
3 Eklenti(ler)
Üç güzel bir araya gelmiş .ama benim sevdiğim yok arasında
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Ben bu gülü sevdim
|
Sorulara yanıtlar
Canan hanım veya Numan bey
Yosun ile bilgileri Afrika menekşesi bölümünde bulabilirsiniz Ayhat hanım Sellukanın en zor devresindesiniz yani bu aylar selluka yetiştirilmesi bölümünde bilği bulabilirsiniz |
Alıntı:
Sayın Ahmeter, Muhteşem bir resim. Gülleri çok seven ben . Bu resme uzun,uzun baktım. Resimlerinizin çekimi de çok güzel olunca, bakmaya doyulmuyor. Teşekkürler. |
Sayın Ahmeter çok teşekkür ederim o bölümü tekrar ve daha dikkatli okuyorum sağolun.
|
Bahar
3 Eklenti(ler)
Bu gün baharı yaşadım
Çekdiğim resimler içinde 3 tanesini beğendim ve koydum |
Sayın ahmeter sizin bahçenizi geç farkettim .Neden daha önce görmemişim acaba bu güzelliklerden mahrum kalmışım diye düşündüm.
Bitkileriniz harika emeklerinize sağlık.Bitkilerin muhteşemliği yanında fotoğraflamanızda ustaca olunca görsel şölen oluyor.Ellerinize sağlık. Bundan sonra bahçenizi sık sık ziyaret edeceğim . |
Scirpus cernuus
1 Eklenti(ler)
Bir bataklık bitkisi
Don olduğu akşamlar içeri almak içap ediyor Köken ayırma şeklinde çoğaltılıyor Azotlu gübreyi seviyor Evde vazoda su içnde olabilir Bendeki su dolu bir fıçı içinde |
yeni ziyaretçiler ve uğramıyanlar
1 Eklenti(ler)
Bu vazolardaki çiçekler gelen ve gelmeyenlere iyi akşamlar
|
Alıntı:
Syg.la... |
Sayın Ahmeter selluka konusunu defalarca okudum size birşey sormak istiyorum, siz İstanbuldasınız iklimlerimiz yakın, siz sellukalarınızı dışarı çıkarttınız mı?
|
Yanıtlar
Sayın Beka
O güllerin albenisine ben de kapıldım . Aldım muaffak olamadım Sayın Ayhat Sellukanızı bahçeye veya balkona alabilirsiniz |
Ballı baba
1 Eklenti(ler)
Tatlım
|
Kamelia
1 Eklenti(ler)
Sıçağı pek sevmiyor hava siçaklığı artınça bu gonça hali hemen bozuluyor
Bu güzelliği ançak bir gün sürüyor |
pembe şekerler
1 Eklenti(ler)
Birde kokusu olsa
|
manolya
1 Eklenti(ler)
Zarif ve kıvrak
|
Sn.Ahmeter,bunlar ne güzellik böyle,maşallah bayıldım.Kamelya çiçeğini ilk defa bu kadar güzel ve canlı görüyorum.Hele o pembe şekerler, tam şeker.Manolya her zamanki gibi asil ve değerli.Bu güzellikleri bize sunduğunuz için teşekkür ediyorum.
|
Ballı baba çok güzel şimdi hertaraf onlarla dolu. Harikalar sevgili Ahmeter:)
|
mimozam geçiyor
1 Eklenti(ler)
Seneye görüşmek arzusuyla
|
Her zaman beklerim
2 Eklenti(ler)
Kapımızda kilit yok
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025