![]() |
2 Eklenti(ler)
Arap saçı kaplı bir ortamda hoştalar toprak nemli akşam 6 dan sonra güneş alan bir gölgelik
|
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Şu an bahçeyi gezenlere birer gül armağan ediyorum
|
Merhabalar Saim hocam, bahçenizi hergün büyük hayranlıkla geziyorum. Sağlıkla ve keyifle yaşayınız.:)
Arapsaçı sanırım bahçede ekili. Kışın soğuktan etkilenmiyor mu? Ben aldığımda bahçede olmaz demişlerdi. Saygı ve selamlarımla. |
Sayın Sevgi
1 Eklenti(ler)
Arap saçı bahçenizin güneş almıyan kuzey tarafına dikebilirsiniz çok güzel bir yer örtücü kışın dışarda kalabilir toprağının devamlı nemli kalmasında fayda var iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
Yeşil dünyam 50 cm kare hayır 50 dönüm
|
2 Eklenti(ler)
çeylan ve cymbidium
Son senelerde ithal yeni renkler balkonları şenlendirdi çeliği kolay tutuyor Kışı rahat atlatıyor soğuğa daha dayanıklı Orkide son ayı 3 ay doldurdu son günlerde rengi bayağı değişti yetiştirmenizi tavsiye ettiğim tek orkide çinsi |
Begonvil
1 Eklenti(ler)
Resmin orijinali begonvil bölümünde
|
2 Eklenti(ler)
Orman gülü ve kokulu karanfil
Orman gülüne demir takviyesi şart ( kovada demir tozu] |
O güllerin güzelliği ne öyle gerçek olamayacak kadar güzel,
Ellerinize emeğinize sağlık. |
Gülüm
2 Eklenti(ler)
Gülüm
|
Iyi günler
1 Eklenti(ler)
Benimle beraber gezermisiniz
|
Pençeremde çilekler kızarıyor
2 Eklenti(ler)
çilek
|
Yaban asması
1 Eklenti(ler)
Clematis
|
Mugo çam
1 Eklenti(ler)
Çok yavaş boy atıyor ve dekoratif
|
1 Eklenti(ler)
Lobelia ve begonya
|
Siz sadece beğenenlere diyorsunuz ki (öyle hatırlıyorum yanlışsa şimdiden geri aldım) bir şeyler de yazın, hani paylaşım amaçlı, siz biliyormusunuz dilimiz tutuluyor, ve sadece emeğinize sağlık demek geliyor içimizden.
|
İyi günler sn. ahmeter; Clematisler, Lobelia, Begonvil ve renklenmeye yüz tutmuş Çilekler, sizin bahçenizde her şey mükemmel bir düzen içinde Sn. ahmeter hocam, yüreğinize ve emeklerinize sağlık.
Saygılar hürmetler... |
Teşekkür
Houttuynia cordata bitkim bugün geldi...Saim hocam ne kadar naziksiniz,daha ağzımdan çıkmasıyla elime ulaşması bir oldu..Emeklerinize sağlık,çok çook teşekkür ederim,esen kalınız..
|
Sohbet
1 Eklenti(ler)
Sizlere bildiklerimi ve uzun tecrübelerimi anlatmak ,benim için büyük bir
zevk HOUTTUYNİA Bende çok eski 40 seneden fazla bulunduğu yer güneş ise yapraklarında kırmızı hakim gölge ise yeşil Nemli bir toprağı seviyor toprak altından kol atarak çoğalıyor Doğa .yeşillik ve çiçekler .pencere önünde plastık su oluğunda çilek benim için çok ama çok hoş Çarşıdan aldığımız çilek çilek gibi kokmuyor tadı hiç yok Sohbet kısa oluyor hava bugün 20 geçti bütün çiçekler benden su istiyor Sorun çekinmeyin Bütün güzel çiçekler bahçenizde balkonunuzda pencerenizde bir araya gelsin |
"Selluka"
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar saygılar ahmeter hocam; 8 günde çimlenen 3 günlük minik yavruyu ilk olarak sizin sayfanızda paylaşmak istedim, size çok teşekkür ediyorum.
Henüz iki tanesi filizlendi, diğerleride sorunsuz çimlenirler inşallah. Balkonda direkt güneş ışığı almayan bir köşedeler, sürekli gölgedemi durmalılar? Sağlık ve esenlikler dilerim... |
Sayın Milaca
3 Eklenti(ler)
50 cm boylanıncaya kadar bol ışık. güneş yok sonra sabah ve akşam güneşine alıştırma .topraktan itibaren odunlaşmaya başlayınca yarım gün güneş
CLEMATİS MUGO çamın yeni sürgünleri Bahçeden bir köşe |
Kelebek
1 Eklenti(ler)
Kelebek
|
Teşekkür ederim sn. ahmeter; Clematis'in rengi ve görünümü çok güzel.
Saygılarımla, esenkalınız... |
1 Eklenti(ler)
Bülbüllere müjde gül mevsimi geldi
Sarı gülüm var benim,. garip gönlüm var benim |
1 Eklenti(ler)
Ne yazayım ne yazayım .aklıma bir şey gelmeyince güller var ya diyorum
Bu gülleri bu gün çektim İstanbul dışındaydım , hava temiz güller bir başka idi |
1 Eklenti(ler)
Son, bir gül daha koyayım yarın görüşmek üzere ama sizler yazabilirsiniz
50 yakın gül resmi çektim bir tanesi sizin olabilir |
Günaydın
2 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbul.. çiçekler güneşine kavuştu mutlular
|
Begonia
3 Eklenti(ler)
Bahçeye begonya dikmeye devam ediyoruz 15 dakika dinlenme bende yazıyorum
Yaprakları koyu renkli olanı tercih ediyorum güzel duruyor Alırken dikkat kökleri resimdeki gibi olacak Gardenya yapraklarında sararma başlamış demir eksikliği , demirli su verilecek Bana kolay gelsin |
İyi günler sn. ahmeter; Kolay gelsin, ne güzel bende Gardenyamın yapraklarının sararmasıyla ilgili bir araştırma yapacakken siz hızır gibi yetiştiniz diyebilirim, açıklamalı bilgiler için teşekkürler.
Eşiniz hanım efendiyle birlikte güzel bir pazar günü tatili geçirmenizi dilerim. |
3 Eklenti(ler)
Bu güzel nereli biliyormusunuz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025