![]() |
1 Eklenti(ler)
Sevgi hanım resmin üzerine yazdım
|
Sn. ahmeter hocam; yaprakları ve çiçekleriyle çok şirin bir bitkiymiş, çiçekleri sabah sefasını andırıyor, çiçeğinize kaybetmenize çok üzüldüm.
Saygılar ve hürmetler... |
Pembe şeker
1 Eklenti(ler)
Menekşe
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Yeni bir gün bu sabah açan bir gül gülüm günaydın
|
ıris
1 Eklenti(ler)
Kokulu yeni renkler en güzeli bütün sene çiçekleniyor
Dış pazarlarda satışa sunulmuş |
sıçak
1 Eklenti(ler)
Sıcaklık 32 gösteriyor dışarı çıkmak yok
Karşınızdayım aklınıza geleni sorun anında cevap(bitkiler) |
Kelebeğim
2 Eklenti(ler)
Seni bekliyorum
|
Alıntı:
Saygılar, selamlar ... Sizi ve eşinize derin sevgilerimle |
26-7 2013
1 Eklenti(ler)
Sıçak bir güne merhaba
Sayın Jineop ilginiz beni memnun etti .çok teşekkür ederim Sayın Özgür öğretmenin güzel sözlerine teşekkürler ve bir gül .gülsüz olmaz |
Hava durumu
1 Eklenti(ler)
iSTANBUL
Birçok bitki bu şartlara dayanamıyaçak ve bu şartlarda kaybedeceğiz Sıcaklık 33 aşıyor en fenası bitkilerin arzu ettiği nem çok çok düşük 32 lerde En başta cam güzelleri ve küpe çiçeklerinin bozulma durumu çok yüksek Üzülmeyin |
sayın ahmeter hocam.
buralardada havalar felaket sıcak , hergün bahçeyi su veryoruz yinede çoğu çiçeklerimiz kurudu .sellukaları ektim çıktılar ama çok korkuyorum kurur diye gölgede tutuyorum.ortaca ve küpelere sabah akşam su püskürtüyorum. saygılar. |
iyi günler
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Son çiçekler
1 Eklenti(ler)
Lisianthus ve ortança
|
Sıçaklar ve kuru hava bütün çiçeklerin keyfini kaçırdı
Son lisianthuslar ve ortanca |
Siteye yeni üye oldum ve konuları gezerken bahçe fotoğraflarınıza rastladım gördüğüm en hoş bahçelerden biri ellerinize sağlık ben de kendi bahçemi yavaş yavaş güzelleştirmeye çalışıyorum umarım sizin yarattığınız kadar güzel bir sonuç çıkartırız ortaya.. :)
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Güneşin ilk ışıkları begonvilde
|
Merhaba, cicekleriniz ne kadar bakimli emeginize saglik...
Su sümbülü o kadar gözalici ki sayenizde bu bitkiyede merak saldim, burada hava sartlari cok sert, acaba bu bitki soguga ne kadar dayanikli, sevdigim bircok bitkiyi ne yazikki yetistiremiyorum, mesela zakkum cicegini cok severim fakat burada kisin dona dayanamiyor... |
Mandavilla ve achimenes
1 Eklenti(ler)
Achimenes gönderenlere buradanda tekrar teşekkürler yakında çiçek açmak üzereler resimlerim
Mandavilla ile tanışın kendine has renkleri var bende yeni açan pembesi Bakımı zor değil kapalı balkonlar için ideal çoğaltılması gayet kolay |
Gül
1 Eklenti(ler)
Sıçaklardan bütün bitkiler rahatsız oluyorlar en dayanıklıları güller
|
2 Eklenti(ler)
günaydın hocam .
çoook teşekkür ederim bu güzelliği bana nasip ettiğiniz için. nasıl torununuzun büyümesi buralardan herhangi bir çiçek isteğiniz olursa elmiden geleni yapargönderirim . eşinize ve size saygılar selamlar... |
1 Eklenti(ler)
Sayın Efeege
Tebrikler hiçbir maddenin veremiyeçeği mutluluk Dikkat bitkinin en zor dönemi 2 veya 3 saat sabah veya akşam güneşi Toprak kuru kalmasın kol vermeye başlayınca bu iş tamam Bir Achimenesin güzelliği |
Merhaba iyi günler
2 Eklenti(ler)
Bu gün bitkilerin pek çoğu bu sıcaklığa dayanamıyaçak
Bitkilerinizi güneşte bırakmayınız |
1 Eklenti(ler)
saat 18 geçiyor bitkiler ve biz kavruluyoruz ender görünen bir olay nem ve sıcaklık aynı
|
Bu birkaç gündür sıcaklık oldukça yükseldi. Ayrıca poyrazla beraber iyice kavurucu oldu. Akşam 7 gibi sıcaklık 34 dereceydi, öğle vaktini siz düşünün. :dilli:
Saksıdaki bitkileri hergün suluyorum yine de küçük saksılardakiler akşama kadar soluyorlar. |
Sıçaktan etkilenmiyenler
4 Eklenti(ler)
En başta begonvil güller
Serada vanda ve nepenthes |
4 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Yağmur
2 Eklenti(ler)
Bu sabah yağmurla uyandık Bütün bitkilerin yüzü gülüyor .yağmur yağmazsa bizim yaptığımız sulama onları memnun etmiyor
Elmalar memnun.nilüfer şaşkınlık içinde |
Yağmur suyu
1 Eklenti(ler)
Yağmur suyunun bitkilere olan faydası saymakla bitmez Bilhassa saksıların toprağında birikmiş olan tuzu dışarı atar
İçindeki zengin minerallerden dolayı bitki canlanır yapraklarına bariz bir yeşillik meydana gelir Açıkçası bitki güler Siz yapmadınızmı ? Ben yaptım |
1 Eklenti(ler)
Yağmur ve güneş aynı zamanda Mavişim ıslanıyor
|
1 Eklenti(ler)
Küpeler bir güzelleşti bir pembe şeker
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025