![]() |
Gölet
1 Eklenti(ler)
Yapım aşamasındayız bir hafta evvelki durum güzel resimler var bulamadım bulduğumda koyacağım boru ve kanallarla arazinin suyunu topluyoruz
Henüz balık yok şu an suyun derinliği 60 cm Güneş enerjisi kullanarak suyu havalandırıyoruz su fazla geldiğinde taşma borusundan tahliye oluyor İçinde süs havuzları için bitkiler var Selamlar Soldaki siyahlık güneş paneli |
Geçeler
3 Eklenti(ler)
Geçeler ve gündüzler
|
Yeni güne Merhaba
1 Eklenti(ler)
Sonbahar sabahı güneşi bekliyoruz Ay halen gökyüzünde
|
2 Eklenti(ler)
Havuzda koiler
|
Günaydın
4 Eklenti(ler)
Yazı bu güzellerle beraber geçirdik
|
5 Eklenti(ler)
Bu günü çalışarak geçirdim Yorulunca karşıma begonviller alıp bol bol konuştuk
|
Kayrak taşı
1 Eklenti(ler)
Bahçesi olanlara
Bahçesi olan üye galiba kalmadı veya ortada gözükmüyorlar Tarla ziraatı ön planda Bahçe peysajında kayrak taşı cok önemli bütün hünerlerinizi ve zevkinizi gösterebilirsiniz Taş seçimi mühim Koyu lacivert,beyaz damarlı,sizin kaldırabileceğiniz bir ağarlıkta ,ve tek renk Kolay gelsin |
Tohumlar
1 Eklenti(ler)
DELONİX REGİA ATEŞ AĞAÇI
Google geniş bilği var |
Nostalji
5 Eklenti(ler)
Geçen seneler fazla gerilere gitmek istemiyorum 2012 eylül ayının 15
Havalar gayet güzelmiş bütün bitkiler güzel beraber seyredelim |
Eylülde istanbulun görmediği sıçaklık
2 Eklenti(ler)
Şu an 36 aman kendinize dikkat siz ve saksı çiçekleriniz güneşde kalmayınız
|
Kavrulduk
1 Eklenti(ler)
İnanılmaz pek çok bitki kavruldu uzgünüz
|
Küresel ısınmanın korkunç sonuçu
1 Eklenti(ler)
Tedbir ve önlem alan ülkeler
Şehirlerde damların ve asfaltların beyaza boyanması Hindistan 24 saatde 50 milyon ağaç dikerek kırdığı rekor ve Türkiye dünyada en az ağaç diken ülkelerden sondan 2 çi AĞAÇ ,ORMAN YEŞİL ŞART |
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Günaydın sayın ahmeter,
Bu bahçeye söyleyecek söz bulamıyorum her zamanki gibi. Böyle bir bahçem olsaydı yaşlanmazdım:D |
Sonbahar
1 Eklenti(ler)
Güzel bir sonbahar günüydü nerdeyse yaz ,yarın fırtına geliyor doluda gelme ihtimali var bütün saksılar seraya
Yoruldum iyi akşamlar |
2 Eklenti(ler)
Sonbahar solmaya başlıyan sardunyalar
|
Sonbahar gitme
2 Eklenti(ler)
Siyez buğday unundan ekmek süper bir lezzet
|
iyi akşamlar
2 Eklenti(ler)
Çiçeğe doğaya ve bitki yetiştirmeye merak mı yok anlıyamıyorum boşuna mı uğraştık acaba galiba öyle
|
1 Eklenti(ler)
Şu anda 20 kayıtlı üye 990 misafir
|
4 Eklenti(ler)
Hava güzel ,rahatsız etmeyen bir sıcaklık ,rüzğar esmiyor sonbaharı yaşıyoruz
Bütün çiçeklerin mutluluğu belli oluyor |
1 Eklenti(ler)
Bütün kuşlar vefasız mevsim .artık sonbahar
Vefalı dostlarımız var ,bizleri bütün kış yalnız bırakmıyorlar Açelyalar Orkideler Menekşeler ve Ağaçlar net dostları |
Sonbaharı hüzünle uğurluyoruz
2 Eklenti(ler)
Kışı sevmeyen bütün bitkileri seraya aldık başta begonviller sardunyalar
Sonbahar güneşi İstanbula bayağı yatay geliyor güzel resim çekilmiyor kendime bir iskemle bıraktım bütün saksılar seraya Bir sakız sardunyayı geçen sonbahar dışarda unutmuşum farkında değilim bu sene seraya alırken sitemli sözleri beni duygulandırdı çok zor bir kış geçirdim Bu sene çok dikkatliyim |
Melek borusu
2 Eklenti(ler)
İki defa dolu yüzünden ne çiçek nede yaprak kaldı şimdi şu halde çiçeğini bekliyoruz
Geçen senenin çelikten begonviller |
Merhaba bazen elimizde olmayan şartlar bizi sıkıntıya sokuyor. Ne diyelim elimizde olmayan sebeplere kaşı duramıyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Şimdi fotoğrafladım her iki bitki sonbaharı seviyor
|
4 Eklenti(ler)
,,,,,,,
|
Iyi akşamlar
5 Eklenti(ler)
Güzel sonbahar günleri .. geçeleri aşırı nem , 2 günden sonra yağmurlar geliyor herhalde kasım ayı 15 çivarında günler göreceğiz
Bu günden |
Bahçeniz dingin ve güzel tebrikler. Çiçekleriniz bakımlı ve özenle yetiştirildikleri çok belli, huzurlu ve sağlıklı bol çiçekli günler size...
|
2 Eklenti(ler)
,,,,,,Hosta
Kışları seraya alıyordum bu yaz bu yumruları bana getiren Kanadalı dostum biz Kanadada dışarda bırakıyoruz değince bende hepsini saksılardan çıkartıp toprağa geçirdim |
Kış pençeresi
3 Eklenti(ler)
Kışın odaya kapanıyoruz pencereniz hazır mı günler nasıl ğeçecek ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025