![]() |
Sayın Maki
Bitkinin sevdiği bir kapta ve uyumlu bir havuzda olması lazım Su bitkilerinden sümbül güneş seviyor ben toprak kullanmıyorum Toprakta yapan da var ama tabiatta göllerde yaşıyor Suyu temizlemesi çok fazla inçe köklerinin bulunması ve buradan geçen suyun filitre olması Su değiştirmek gerekmiyor Su bitkileri çok derin ve geniş bir konu Devamlı bilgi toplamak gerekiyor |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Bu çiçek sevgili Jineopun bana da hediyesi olan Telgraf çiçeğini bir türüydü değil mi? Renk tonunu ben de çok sevdim ve dibinden onlarca sürgün vermeye devam ediyor.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sn.Ahmeter. Sizlerden öğrendiklerimizi biriktirip, uygulamaya çalışıyoruz. |
Merhaba sevgili ahmeter, yaklaşık iki saattir bahçenizdeyim bahçede kaldım çıkamıyorum herşey o kadar güzel ve inanılmazki emeğinize gönlünüze sağlık....Bu arada bahçede gezerken bir çok şey öğrendim, iyiki varsınız sağolun.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Limon
Hediye gelen bir bitki ismini bilmiyorum Sayın Asiye İlginize teşekkür ederim İyi günler dilerim |
saintpaulia
1 Eklenti(ler)
Super bir gelişme izahat ilgili bölümde
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tradescantia zebrina
|
Sizin ellerinizde Tradescantia zebrina da her zaman muhteşem.Emeklerinize sağlık,saygılarımla...
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
30 ağustos ZAFER BAYRAMI
|
Zafer bayramı sizin de kutlu olsun.
|
1 Eklenti(ler)
Bakalım bu ortamda çiçeğe geleçekmi
|
1 Eklenti(ler)
Sıçağı ve yüksek nemi seviyorlar
Sera ortamına bayılıyorlar |
1 Eklenti(ler)
Açıl artık güzelliğini göster kokun bahçeyi sarsın
|
Iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Ben söylesem biri yazsa ne kadar iyi olaçak havalar serinleyinçe bahçe işleri artdı
Her tarafda iş seni çağırıyor bir tek saçlarım ağrımıyor Kimse güçenmesin hem bahçe ve köpek bir arada olmaz Bahçeyi yaptırmak için bir bahçe mimarı çağırın size evvela bu ikazı yapaçak Afrika menekşesine büyük ilgi var sık sık o bölümü gezin güzel bilgiler var Ada begonvili balkonda . sizlere güzel orijinal sunumlar yapmak arzusundayım Beni takip edermisiniz |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İstanbulun en güzel günleri başladı sonbahar gökyüzünde büyük beyaz bulutlar geçe sıçaklığı 18 -20 gündüz 27 -28 nem 70 geçmiyor
Çiçeklerde mutlu o aşırı sıçaklardan kurtulabilen cam güzelleri sakız sardunyalar lobelialar güzelleşti Bizde kendimize geldik geçe daha rahat uyuyabiliyoruz Bu sabah çektiğim resmi koyuyorum çiçeklerin mutluluğu belli oluyor Bu arada bir merakımı yazaçağım bahçeyi gezenler bir tek çiçeği beğenip tıklıyorlar ve gidiyorlar Bir çiçekle yaz geçermi iyi günler |
Teşekkür ederim
|
Selluka
2 Eklenti(ler)
Bu sene sellukayı yeni bir yetiştirme şekli ile denedik fevkalade netiçe aldık
Gerekli izahat ilğili bölümde |
Sn. Ahmeter 2731. mesajınızda ki ortada ki bitki nedir acaba yakın plan fotoğrafı var mı?
|
Sayın Günebakan
1 Eklenti(ler)
Pilea
Sizin resimde gördüğünüzü bir sepete ektim Işık biraz zayıf geldi Bol işıkta cam fanusta olduğu gibi daha canlı duruyor Sepeti bol ışığa alaçağım |
Alıntı:
|
Sayın Sevgi
Bende sevginin bahçesini yarım saattir arıyorum mesele anlaşıldı
En kısa zamanda bekleriz iyi günler |
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Gününüz gül gibi olsun
|
sn ahmet kardeşim 2732 mesajdaki çiçeğin adını öğrenmem mümkünmü acaba çok merak ettim
saygılar |
selluka
Çiçek açmaya hazırlanan selluka gonçası
|
Teşekkürler Sayın Ahmeter o haliylede oldukça güzel bence:)
|
Iyi günler
1 Eklenti(ler)
Doğayı seviyoruz
|
Çok zevkli bir bahçe, havuzlara bayıldım ben de istiyorum ama nasıl yapacağım bilemedim. En büyük sorum kirlenince temizlemek sanırım.
|
Bu sardunyalardan mümkünse çelik alabilir miiyim? Bodrumda en iyi onlar yetişiyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025