![]() |
Sayın Handan
Teşekkür ederim
Bendeki havuzlar 3 tane yan yana bir tek havuzmuş gibi görünüyor Her biri ayrı ayrı malzemelerden sizin için en kolayı bendeki bir tanesi öyle Bahausdan alma veya 1 tonluk su deposunu dikey olanı tam orta yerden ikiye kesileçek Havuz temizliği .dibinde toplanan çamur bilhassa nilüfer için gayet güzel Su bitkileri ve havuz ayrı bir konu ve uzun bir defaya sığmaz Selluka için 12 ayda bir hatırlatma yapın İyi günler |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemden
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Mey o mey canan o canan ama
sohbet o sohbet değil Neden yazdım yeni bahçeler yok eskilerde yazmıyorlar Ne yapalım bizde seyredeçeğiz iyi akşamlar |
saim abicim yine dokturmussun,ozlemisim ciceklerine bakarak biryerlere dalmayi,sellukanin o guzel kokusu buraya kadar geldi vallahi.yine ciceklerinle beni mest ettin/iyi geceler
|
Merhabalar;
Yaklaşık 2,5 aydır bazı sağlık sorunlarımdan dolayı bahçenizi gezemiyordum.Bu güne kısmetmiş.İçim açıldı görünce inanın çok iyi geldi bana.Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşkkürler. Sağlıkla kalın. |
1 Eklenti(ler)
Sayın Bilge
Geçmiş olsun sağlıklı .güzel günler dilerim Menekşenin güzelliği size terapi olsun |
Sellukam
1 Eklenti(ler)
SELLUKAM
Sen elde değil. bende güzelsin |
Su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Bekliyorum gelip alırmısınız 16 -9 pazar sabahı saat 8 de levent meydanında 1 adet su sümbülü dağıtıyorum
|
1 Eklenti(ler)
Bu günlerde bahçenın kraliçesi
|
TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER
Alkışı en fazlasından hakekediyorsunuz.Bu sayfalarda gördüğüm bir çok örnek gibi sizin bahçenizde dünyadaki saklı cennetlerden bir tanesi.Dünya cennetinizde çok mutlu ve huzurlu yaşamanız dileğimdir:)) |
bahçenin kraliçesi çok güzel keşke kokusunuda alabilseydik :)
|
Sayın ahmeter,
Ada begonvilinizi arada bir buduyormusunuz yoksa doğal gelişimine müdahale etmeden serbest mi bırakıyorsunuz?Eğer budamak uygun ise ne zaman ve ne şekilde budamak gerekir acaba?Tecrübenizden istifade ederek aynı şekilde davranmak istiyorum. Selamlarımla. |
Sayın 124
1 Eklenti(ler)
Budanmayı seven bir bitki ama şu an yapmayın Yılbaşında çiçek açması bittikten sonra Göz sevkinize göre arzu ettiğiniz şekilde yapabilirsiniz
Gelmişken bir bodur su sümbülü koyuyorum Selamlar |
selluka
Saksıda nasıl yetiştiriler bilgi ve resimler selluka bölümünde
|
1 Eklenti(ler)
Sellukanın tohum bağlaması
|
Ada begonvili
1 Eklenti(ler)
Ada begonvilini tavsiye etmiştim Alanlar şimdi bu güzelliği yaşıyorlar
|
Sizler için çektim
3 Eklenti(ler)
çiçeklerim
|
1 Eklenti(ler)
Iyi sabahlar
|
1 Eklenti(ler)
Evinizde çiçeğiniz eksik olmasın
|
1 Eklenti(ler)
Nasıl. nerden . geldiğini bilmiyorum isminide bilmiyorum
Yazın 2 ay açtı ve şimdi kurudu tohumunu almadım yanlız resimliyebildim |
1 Eklenti(ler)
Artık çuhalardan tohum almak mümkün değil
Geçen sene çok beğendiğim bu rengi bütün yaz gölge bir ortamda bakdım kökten ayırmak suretiyle 3 kök saksıya diktim |
5 Eklenti(ler)
çiçekler
|
Sayın ahmeter çok merak ediyorum şişenin içindeki o menekşeyi nasıl diktiniz ve toprak yok sanırım ağaç parçaları gibi birşeyler altında da bir miktar su var galiba bilgilendirip merakımı giderirseniz çok sevineceğim.
|
Gülünüz
1 Eklenti(ler)
Size gülmek yakışır
|
Ellerine sağlık abicim çok güzel bitkiler begonvillerinizin hayranıyım. Sevgi ve saygılarımla hayırlı pazarlar.
|
Alıntı:
Resimde görünmeyen şişenin ağiz kısmı biraz geniş . ağaç parçaları söğüt fundası |
1 Eklenti(ler)
Bu hafta beğendiğim resim
|
Küresel ısınma
1 Eklenti(ler)
Bu gün televizyonda bir programda bir haber Yazları aşırı sıçaklardan Anadoluda
yaşıyan bal arılarının yarısı ölmüş Bazı çiçekleri artık yazın İstambulda yetıştiremiyeçeğiz Nerden bunu yazmak aklıma geldi Çok sevdiğim kelebekler artık nerdeyse yoklar Çiçeğe konmuş kelebek resmi çekmek en büyük merakım elimde makina saatlerçe bağ bahçe geziyorum İstanbulda kalmadı Geçen sene çektiğim resmi tekrar koyuyorum Bu sene bu şekilde bir poz yakalayamadım |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025