![]() |
Elimde cep telefonu değil fotoğraf makinam var
3 Eklenti(ler)
Bütün yaz açmayan Begonvil seraya girer girmez çiçeklendi
Catleyam sabrım tükendi güzelliğini gösterirmisin Malta eriği ,. senin ekşi halini biliyorum fakat bu güzellik nedir Not:) cep telefonu kullanmıyorum |
1 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Günaydın
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerle mutluluğu huzuru neşeyi yakalamak mümkün havuzda veya bir kovada nilüferin açması
Toprağa yerleştirilen bir begonya yaprağının orta yerden yavru yapraklar vermesi Afrika menekşesinin göze hoş gelmesi ve hobi için en ideal bitki olması |
Günaydın
Çiçeklerle mutluluğu huzuru neşeyi yakalamak mümkün
Siz hangisine karar verdiniz hepsi saksı içinde ve evde olabilir bütün kış evde beraberiz bu gün 5 derece yarın kar geliyor Bir hobiniz varsa kolay gelsin yoksa kavanoz bahçeye beklerim iyi günler |
1 Eklenti(ler)
Fittonia
Gün ışığı görmeden suni ışıkta büyüyen bir bitki |
Az laf çok iş
5 Eklenti(ler)
Bu güzellikler merak azim ve çalışma sonucu ortaya çıkmıştır
Çilek benim değil ,gönderen dostuma tebrikler ve teşekkürler |
3 Eklenti(ler)
Bol çiçekli günler iyi akşamlar
|
1 Eklenti(ler)
İyi Akşamlar
Orkide zamanı ilginizi bekleriz.. |
1 Eklenti(ler)
Bu güzelle tanışırmısınız Türkçe biliyor
|
Çook güzeller ellerineze emeğinize sağlık .
|
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Sağlıklan iyi günler dilerim Sayın hanımefendi
|
İstanbulun köyleri
1 Eklenti(ler)
Her çarşamba bu köyleri geziyorum pek tabii alışveriş şart Seralar boş baharı bekliyorlar
Kıvırcık .pırasa .karnabahar dolu olanlar var kıvırcık 1 lira Domatesleri yeşıl olarak sermişler kendi halinde kızarıyorlar Özel olarak serbest arazide tavuklar geziyor yumurta 1 lira Hayvançilığa özen gösteriyorlar süt 3.5 lira Trafiğin olmadığı yeşilin halen sarıya dönmediği Riva ve köyleri tavsiye ederim İyi akşamlar |
Ahmeter
2 Eklenti(ler)
iyi akşamlar
Bu yaz ağustos ayının ortaları 2 resim koydum masanın üzerinde cam çaydanlıkta olan parlak mustafa latinçe ismi şu an aklıma gelmiyor Eski dostlardan kimse yok . aklıma yazacak bir mevzu gelmiyor Forumda kayıtları duruyor fakat kayıplar çiçeğe küsülmez Tekrar iyi geçeler |
Her gün geçe ve gündüz bahçemi gezen
2 Eklenti(ler)
Sayın doğa sever dostlarıma ufak bir hediyem
|
1 Eklenti(ler)
Moral kaynağımız
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Bir ördek beni süzüyor
1 Eklenti(ler)
Güler yüze bir çift tatlı söze ihtiyacımız var
|
Kış geçesi
1 Eklenti(ler)
Dün geçe en uzun kış geçesini geçirdik bu günden itibaren günler uzamaya başlıyaçak ve uzun bir kış geçireceğiz resmi bu sabah çektim
|
İyi akşamlar maşallah herşey yine çok güzel. Özellikle catlea ve cybidium orkidelerınız bir harika... catlea orkide en kısa zamnda tekrar edineceğim bayıldım. 80 kadar orkidem var. catlea orkıdede başarılı olamadım bir adet denedim malesef yaşamadı tekrar almak şart oldu bayıldım. sevgiler
|
Serkan bey
1 Eklenti(ler)
Orkideleri merak ettim nereye sığdırdın şu an nerdeler cinsleri nedir
|
2016 yazından
1 Eklenti(ler)
.....
|
1 Eklenti(ler)
Manolya açmıştı
|
1 Eklenti(ler)
2016 Uğurluyoruz
|
1 Eklenti(ler)
Antoryum
Yeni renk lila |
Phaleneopsis türleri çoğunlukta, vanda, oncidium, canbria, mücevher orkide ludisia, dendribium phal, dendribium nobil, paphidilium terlik orkide, birinin adı aklıma gelmedi. Salonumda sabah güneşi alan cama yakınlar. bol aydınlık..
Sayfamda paylaşıyorum açtıkça.. Sevgiler abi. |
Iyi günler
1 Eklenti(ler)
Güneşli bir İstanbul sabahı 5 derece geçen yazdan havuzlar
|
Kalanchoe
3 Eklenti(ler)
Kırmızı turunç .sarı . tonları var
|
Ağustos ayındayız
4 Eklenti(ler)
Ve açan çiçekler
|
Iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Bu gün göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim
Spagnum bizler için ne kadar kıymetli olduğunu biliyorsunuz Özel bir kapta çoğalmaya başladılar yüksek nem ve sıcaklıkda Afrika menekşesi yetiştirenler kıymetini biliyorlar yapraklarının köklenmesinde super |
iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Bahçe karlan kaplandı,biraz morallerde düşük galiba hayırlısı olsun 2017 bekliyoruz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025