![]() |
Hocam iyiakşamlar
İmla hataları için üzgünüm. Aslında aceleden oluyor. Genelde dikkat ederim ama . Bugün ceylangözü ve yaprak güzeli çelikledim plastik bardaklara. Bakalım 15 20 gün süre verdim onlara. Demirli suyla da suladım . İyiakşamlar ... |
Sn.Ahmeter size Sakaryadan selamı olan bir güzel var bu resimde, taaa İstanbullardan yola çıkıp buralara ayak uydurmaya çalışan, sizin emeğiniz olduğu için burada yazıyorum, mesajı silebilirsiniz, çok teşekkür ederim sonunda sellukanın kokusunu biliyorum, muhteşem hoş bir koku, seneye daha da sağlıklı geçirmemiz dileğiyle.,
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1205828 |
iyi günler
1 Eklenti(ler)
Çumartesi sabahından iyi günler Sayın Ayhat teşekkürler
|
Bu ne güzellik....
|
Makro çekim
1 Eklenti(ler)
Bu tür çekimler bitkiyi yakından tanımakta faydalı oluyor ve çok beğeniyorum
Sizde çekermisiniz Bir Afrika menekşesi |
Hocam iyigeceler,
Ne yapalım biz seyrediyoruz örnek alıyoruz. |
Böyle bir bahçe, böyle bir sevgi ve böyle bir emek...sizi ve eşinizi kutlarım. Bahçenizi gezerken resmen büyülendim, maşallah hepsi birbirinden güzel. Hele begonviller ;) renklerine bayıldım.
|
Sayın Adesto
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter s.e
|
Hocam zerafet damlıyor çekimlerinizden.
|
Bir sonbahar akşamı
1 Eklenti(ler)
Çiçekler yavaş yavaş gidiyor soluyorlar
Menekşem sen gitme!!!!!!! |
çiçekler
1 Eklenti(ler)
İnsana huzur veriyor
|
Hocam iyiakşamlar,
Sardunya çeliklerim menekşe çeliklerim tutdu. Sardunyalar ve menekşeler demirli su ile suluyorum ve faydasını görüyorum. Forumlarda menekşelerin yavrulaması için forumlarda 2 ay diyor. Bekliyeceğiz anlaşılan. Tavsiyeleriniz olursa hemen uygulayabilirim. |
1 Eklenti(ler)
Bu pençereden bakınız
|
2 Eklenti(ler)
AHMETER
Bir bahçe gezmesinde , gördüm şu an ismi aklıma gelmiyor |
Alıntı:
|
Çicekler çok güzel fakat çekimleriniz,sunumunuz harika...
|
Öğlen tatili
1 Eklenti(ler)
Saim Ergin
Bitki yetiştirmek bir hobi .fotoğraf çekmek ve bilinçli çekmek yetiştirdiğiniz bitkilere değer katıyor Ama ilgi az , bitki ve çiçek hariç değişik konular daha çazip geliyor Şurada 20 kışi dönüp duruyoruz ,bilinen kişiler iyi günler |
Hocam az olsun öz olsun derler.Elinize emeğinize sağlık.Bu arada hem sizin hemde ağaçlar.net ailesinin bayramını kutlarım.Tüm beğenileri hak ediyorsunuz.
|
Vigna
1 Eklenti(ler)
VİGNA
Bir kadehten fazla kullanmayınız |
Hocam İyiakşamlar,
Bayramınızı kutlar sağlık dilerim size ve ailenize. Bitkilerle değilde başka şeylerle uğraşanlara şaşırıyorum. Bende eskiden uzaktan bakardım çiçeklere. Ama şimdi dışarı çıkarken vitrinlere değil bahçe balkon ve pencerelere bakar oldum. Müsait olan çiçeklerden ufak çelikler almak şart oldu. Luzumsuz işlerle uğraşanlarda elbet birgün doğru yola dönecekler. |
1 Eklenti(ler)
Saim Ergin
|
1 Eklenti(ler)
Saim Ergin
|
1 Eklenti(ler)
Saim Ergin
En güzeller sizin için |
1 Eklenti(ler)
Saim Ergin
Bütün bu güzellikler sizin için |
Saim hocam iyi akşamlar. Fotğraflarınızı incelerken bir of çekiyorum. Nedeni ise fotoğrafçılık kursuna gidemeyişim.:(
Tek teselli sizin güzel sunumlarınızı izlemek. Birde vazodaki çiçeği merak ettim. Bu çiçeğin ismi nedir acaba? Sağlıcakla ve hoşçakalınız.:) |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Vazodaki çiçek ağaç yaseminin tohumları ilginizden dolayı tebrikler
Çiçeklerinizin güzelliğini fotoğraf makinası .ve sizin bilginiz ortaya çıkaracak Biraz anlatayım ışık çok mühim bakın son çekilen resimlerin tümü akşam saat 6 çivarı bahçeden 1 kilometre uzakta camdan bir gökdelenin batan güneş ışığının bahçeye yansımasıyla çekildi Artık bir fotoğraf makinası .veya cep telefonunda çekebilirsiniz İşin üzerine eğilirseniz neden olmasın Resim çekilebilen en müsait saatler sabah ve güneş batarken ışığın yandan gelmesi önemli Sarı gülüm var benim Garip gönlüm var benim güzel bir türkü fazla kendimizi dağıtmayalım İyi günler |
Bilgiler için teşekkürler.
Benim ağaç yaseminimde, saksıdan toprağa geçirince gelişmeye başlamıştı. Şimdi minyatür bir ağaç şeklinde. Kışı olduğu yerde mi geçirecek? Yoksa korumaya almam gerekiyor mu? |
çok güzel gerçekten
|
Alıntı:
Sevgiler...:eek: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025