![]() |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Yazı bu çiçeklerle geçirdik
|
Harika cicekler,,muhtesem bir bahce...Emeklerinize saglik
|
Kavanoz bahçeniz, süs havuzunuz, çiçekleriniz, gelin duvağı çiçekleriniz harika. Tam hayalimdeki bahçeden bir kesit yapmışsınız sayın:ahmeteer
|
2 Eklenti(ler)
Pençeremde kar var
|
Doğayı sevenler
3 Eklenti(ler)
Doğayı sevenler ,bitki ve çiçek yetiştirmek , öğrenmeyi , bilgi edinmeği arzu edenler sizlerleyim
|
Harika ben çok sevindim bu habere .
|
Merak ediyorum
1 Eklenti(ler)
Evet merak ediyorum Günde 1000 kişinin geldiği günler vardı şimdi yarısı bile yok doğadan çiçek sevgisinden koptuk mu bazı isimler var cisimleri yok
Bu kadar emek boşa mı gitti ???? |
Sayın Ahmet bey mükemmel bir bahçe seyrederken bir yandanda hayal kurdum bahçenizde içilen kahvenin tadını sevgiyle sağlıkla nice mutlu yıllara. Saygılar.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim
|
2015 yazından
Hava kirli ,soğuk dışarıyı camdan seyrediyoruz hava erken kararıyor
Akşam oldu yine bastı kareler Gitme yavrum seni aslan pareler |
3 Eklenti(ler)
Yazdan kalanlar
|
1 Eklenti(ler)
Olsun rengin güzelliğin yeter
|
Alıntı:
Yetiştirilmesi hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? |
Alıntı:
Üretim olarak orkide ve begonvil yapıyorum Selamlar |
sayın ahmeter abi :)
Şahane bir sayfan var baka baka doyamıyor insan .Özellikle cymbidium orkileriniz şahane tek kelimeyle :D Bakım koşullarını baya iyi sağlamışsınız emeklerinize sağlık |
Arıyorum
1 Eklenti(ler)
Doğa ve bitki aşıkları arıyorum mevcutların sayısını artırmak istiyorum
Öğrenme arzusu olanları arayış içindeyim Ahmeter bahçenin ismi Ben Saim Ergin Google iyi geçeler |
Sayın ahmeter bu kış mevsiminde bizlere bu güzelliği yaşattığınız için sizlere candan teşekkür ederim mümkünmü sizin emeğinizi unutmak bu güzellikleri ahmeter benim için bir marka çiçek yetiştirici Saygılarımla .
|
Sayın Ahmet Bey Rabbim size böyle bir bahçe nasip etmiş bizlerde beğeniyle geziyoruz ruhunuzun inceliği kalemini ze yansımış bana huzur veriyor paylaştığınız için çok teşekkür ederim Selamlar.
|
İyi akşamlar
Bu gün Windows 10 geçtim henüz tam ayarları bitmedi sizlere daha güzel fotoğraflar yükleyebiliçeğim bu gün hazır değil
161 sayfa müsait zamanda Ahmeter bahçeyi gezmenizi öneririm kimler gelmiş neler konuşulmuş pek tabii meraklıysanız En güzel, yakışıklı bitkiler nefis kokulu olanlar ve renkler Hoşça kalın |
Iyi günler
1 Eklenti(ler)
Windows 10 bir türlü alışamadım tekrar 8 döndüm Gördüğünüz güller -3 kadar herhangi bir bozulma olmadı dişarda pencere önünde
|
Havuz buz tuttu
1 Eklenti(ler)
Son senelerde sıfırın altında yaşayabilen bitkiler üretildi
Nilüfer ve su vanilyası |
3 Eklenti(ler)
Serada yaşamları devam ediyor
|
Mutluluk
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerle mutlu olun bilgi edinin tatbik edin
|
1 Eklenti(ler)
Kurutulmuş papatya ve begonvil
|
Bekliyorum
2 Eklenti(ler)
Eski hevesli ve meraklıları pek bulamıyorum üzgünüm
|
Alıntı:
Özellikle Cymbidium larda bayağı ustasınız :)) tecrübelerinizi öğrenmek isterim bir genç orkide meraklısı olarak |
Beş yıl önceki isimler farklı,beş yıl sonrakiler de farklı olacak Sayın Ahmeter.Hayat akıp gidiyor.Şimdiki arkadaşlarımız da değerli bence.Hevesli,meraklı bir sürü genç arkadaşımız var.
|
Alıntı:
|
Selam,
Bahçenizi sondan başa doğru gezmeye başladım :) Bahçeniz, bitkileriniz bir harika.Bu siteye daha bugün üye oldum. Ben de bitki sevdalısıyım. En sevdiğim çiçek papatya her zaman doğal ve duru gelmiştir bana. Benim bir bahçem var fakat kiracı olduğumuzdan tam anlamıyla bir düzenleme yapamıyorum.Ama Elimden geldiği kadar evimin önünü güzelleştirmeye çalışıyorum.Aynı zamanda ofisimde de succulent türlerini kolleksiyon yapıyorum.Yaklaşık 100 çeşit succulentim var.Daha yeni geldim çok konuştum galiba :) Bu güzel bahçe için elinize yüreğinize sağlık. Kalın sağlıcakla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025