![]() |
Sayın Ahmeter Hocam , bahçenizin ve ince zevkinizin hayranı oldum. Bu konularda çok hevesli ve çok deneyimsizim. Eşimle bir bahçe aldık. İnşallah bahçemizi en kısa zamanda yapmak istiyoruz. Bittiğinde sizin bahçeniz gibi ferah, insanı dinlendiren bir bahçe olması umudumuz. Size sormak istediğim 500m2 gibi bir alan ev yapıldıktan sonra 400m2 kadar bahçe alanı kalacağını düşünürsek acaba bu ferahlığı sağlamak için tamamen bodur ağaçlar mı dikmeliyiz? Cevap verebilirseniz sevinirim. Saygılar.
|
Sayın Ahmeter sayfanızı bugün keşfettim.Bahçeniz,çiçekleriniz,şahane fotoğraflarınız ve cömertçe sunduğunuz bilgilerinizle çok keyifli bir pazar günü yaşattınız bana.Saygı ve selamlarımla.
|
Sevgili Ahmeter bayıldım bahçenize her fotoğrafta maşallah diyerek baktım. İzmirliyim ama sellukayı bilmiyorum sizden gördüm ilk kez. Bu hafta pazara koşup selluka fidesi aradım yok. Cicekcileri gezdim yok. Nasıl nereden temin edicem bayıldım ciceklerine kokusunuda merak ediyorum kesinlikle yetiştirmem lazım.
|
Sayın ahmeter hocam günaydın. Ara ara bahçenizi geziyorum ve hayranlık içinde seyrediyorum. Elinize sağlık herşey mükemmel. Bende küçük bir havuz yapmak istiyorum biraz tecrübenize ihtiyacım var desem :)
|
iyi günler bağçeniz çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık aceba hazur hakkında bilgi alabilirmiyim? ölçüleri nedir derinlik ? bende lotuslara yeni başladımda herhangi bir gübre kullanıyormusunuz havuzda ? kış şartlarında lotuslar zarar görürmü?
cevaplarız için şimdiden teşekkürler iyi günler |
bahçe
bahçeniz çok güzel olmuş. tebrikler.
|
ahmeter ağabey, sizden gelen küçük sellukam kocaman oldu, onu her sularken, tomurcuklarını incelerken aklımdan siz geçiyorsunuz çok teşekkür ederim, bu çiçeğe sahip olmama vesile olduğunuz için. ;)
Fotoğrafını bu bağlantıya ekliyorum. Sellukam |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sayfanızı takip ediyorum ama bir süredir bahçenizi göremiyorum. Bahçenizin yanında en çok da havuzunuzu merak ediyorum. Havuz demişken size havuz yapmaktan da bahsetmiştim daha önce. Ancak bir türlü istediğim ölçülerde havuz brandası bulamadım. Acaba tır brandasını diktirsem ve istediğim ölçüyü tamamlasam olur mu? Olacağını sanmıyorum ya bir umut sorayım dedim...
|
Havuz yapalım
Google havuz brandası yazınca geniş bilgi ve satış adresleri çıkıyor Selamlar
|
sn. ahmeter yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz, saygılar.
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
2015 Son gününden Selamlar
Dostlarim beni dargınım sanıyor,dargın değil küskünüm |
Sizlerle 10 senelik bir beraberlik
2 Eklenti(ler)
Doğa güzelliklerini sunmaya devam ediyor 2015 den görüntüler CYMBİDİUM
|
Sizlere sakladım
1 Eklenti(ler)
Kim kimi özlemiş
|
2 Eklenti(ler)
Yazın güzelliğini unutamadık
|
Alıntı:
Çiçekleriniz, onları dizayn şekliniz mükemmel. Bu konuda uzmansınız, ellerinize sağlık... Saygılar, Sevgiler... |
2 Eklenti(ler)
..... Bu gün sizlerle beraberim.Senenin ilk karı yağdı
|
2015 çekilen 1500 fotğraftan en fazla beğeni kazanan
1 Eklenti(ler)
Benim bisikletim
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Bahçeniz, çiçekleriniz, aranjmanlarınız, bisikletiniz, kısaca herşey çok harika sayın:ahmeter :D Herseye çok bayıldım inşallah ileride benimde böyle bir bahçem olur :D
|
Bu güzel görüntüler için çok teşekkür ederiz Sayın Ahmeter.Ben sık sık uğramanızı arzu ederim.Bugün güzel bir başlangıç olsun mesela.
|
1 Eklenti(ler)
Nilüfer
|
Tek kelimeyle mükemmel,ellerinize sağlık...
|
Sayın ahmeter, muhteşem bahçenizi özledik
|
Son saatler
2 Eklenti(ler)
Bu yılın son saatlerinde ayrılmazdan evvel son güzellikler
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sayın ahmeter,bahçenizi hayranlıkla izledim. Ellerinize ve yüreğinize sağlık..
Yeni fotoğraflarınızı görmeyi diliyorum.Mutlu yıllar.. |
Teşekkür ederim
2 Eklenti(ler)
Sellukam seni unutmadık
|
Kavanoz bahçe
2 Eklenti(ler)
Üşümüyorlar
|
Sayın ahmeter,
Hem bahçe konusunda hem de salon çiçekleri konusunda gerçekten çok başarılısınız. Bahçenize bayıldım cennetten bir köşe sanki :) Bahçenizin ve çiçeklerinizin fotoğraflarından bizi mahrum etmeyin :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025