![]() |
Sayın Ahmeter ellerinize emeklerinize sağlık çiçekleriniz çok güzel bu sefer ne ekleyeceksiniz hangi güzellikleri göreceğiz diye dörgözle bekliyorum.Benim size sormak istediğim su sümbülünü nereden temin edebilirim saygılar
|
Su sümbülü
Sayın Can Dostum Tropikal ülkelerde bütün sene canlı yaşayan bu bitki havaların soğumasıyla bizde ölüyor
Onun için kişı siçak bir serada geçirmesi içap ediyor Halen siçak serada muhafaza altında ançak mayıs ayında havuza alıp çoğalmasını sağlıyoruz Mayıs sonu hatırlatmanızı riça ederim Gönderebilirim Selamlar |
Merhaba Ahmet bey,
Tekrar aramıza katılmanız ne güzel.Nasıl sevindim anlatamam.Sizin boşluğunuz asla doldurulamıyordu.Sizin sayenizde sitenin reytinginin artacağından eminim. :p Öyle özlemişimki bahçenizi defalarca gezdim durdum.En büyük hayalim aslını görebilmek.Bizlere bu güzellikleri yaşattığınız için size ve eşinize sonsuz teşekkürler, saygılar. |
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Sayın Nergis
İlginize teşekkür ederim Yazın bol çiçekli günlerde görüşmek üzere Selamlar |
Lisianthus
1 Eklenti(ler)
2010 Senesinde bahçenin kraliçeleriydiler
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
A.b
|
Ruj çiçeği ve manolyanın tohumu
2 Eklenti(ler)
Beyaz kokulu manolyanın tohumu .. ruj çiçeği
|
Epicia
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
ahmet bey allah nazarlardan korusun maşallah hepsinin güzelliği ayrı bahçenizde yeni güzellikler görmek çok zevkli. Sürekli takip ediyorum her seferinde acaba yeni ne eklemişsiniz diye sayfanızı merakla açıyorum ellerinize sağlık
|
Sayın ahmeter, bahcenizi az önce gezdim herşey çok güzel,Epicia çiceginize de bayıldım çok zarif duruyor.
|
Teşekkür
Iyi günler dilerim Sayın Busra.. Sayın Sude Teşekkür eder Her zaman bahçeye beklerim
|
Alıntı:
|
lisianthus
Sayın Altay
Geçen sene tohumdan yetiştirdim yanlız tohumdan çok zor değmez Bu sene bahçede kalanlar maalesef bozuldular serada olanlar gayet iyi çiçeklensinler resimlerim |
Yaz geliyor
1 Eklenti(ler)
2010 Yazı sıçak geçti 40 dereçeye yaklaşan sıçaklardan bilhassa saksıda olan bitkilerin çoğunu kaybettik
Her türlü tedbiri almamıza rağmen küpe. cam güzeli afrika menekşesi gibi Bu sene bitkilerin sayısını en aza indiriyoruz O sıçaklarda bizim dışarı çıkmamız doğru değil Bitkiler su istiyor bizde ançak evin pençeresinden bakıyoruz İyi akşamlar |
Hepsi birbirinden güzel Ahmet bey, fakat son resimdeki menekşe başka güzel geldi.Bu sabah malum p.tesi, güzel bir tatil gününün ardından iş başı, hiç gitmek istemiyorum işe, şöyle siteye bir göz atayım, dedim inanın sayfanızı ve çiçekleri görünce enerji doldu içim sizi tebrik ederim hepsi muhteşem ötesi.
|
Teşekkür
Sayın Tarhan
Her zaman bahçeye beklerim Havuz başında bir çay içebilirsiniz İyi geçeler |
havuz
1 Eklenti(ler)
havuz
|
Bahara yaklaşıyoruz
2 Eklenti(ler)
Lale ve kamelia
|
Arap saçı
1 Eklenti(ler)
Nem su ve gölge seviyor
|
Bu bahçe içimi açıyor... Heveslerimi kamçılayıp umutlarımı kuvvetlendiriyor... Arap saçım için en yakın zamanda bi pabuç bulmam gerekiyor. :)))
|
Mavi epicia harikaymış.
Benim geçen seneden balkon saksısında kalan lisianthuslarım halen canlılar. Kıştan etkilenmediler. Bakalım bu sene sağlıklı gelişecekler mi? |
Alıntı:
Yazmış olduğunuz selluka şiirini ezberledim Bende bahçeye gelmiyorsunuz diye düşünüp duruyordum |
Bergamot
1 Eklenti(ler)
bergamot
yakında sararmaya başlar kendine özel bir kokusu ve tadı var |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çiçek tutkuya dönüşmüşse eğer vazgeçemiyorsunuz. Yeni sardunyalar ve menekşelerle sürüyor yaşam... Bu yaz, kısmet olursa ilk yakıcı sıcaklardan itibaren önlem alacağım. Umarım hepimiz kayıpsız atlatırız. |
Afrika menekşesi
1 Eklenti(ler)
Biraz makyaj yaptım zaten güzel ama olsun şimdi daha güzel
|
Yakalandılar
1 Eklenti(ler)
İkisini beraber görünçe çekiverdim
|
Açelya
1 Eklenti(ler)
açelya
Ayda bir suyuna yarım limon sıkınız |
Yine harikalar sergilemişsiniz, davet için çok teşekkür ederim. Arap saçı özel bir övgüyü hak ediyor bence hem saksı sı hem kendi...(Sizin emekleriniz zaten göz ardı edilmiyor.)
|
Arap saçı
1 Eklenti(ler)
Baktım postallar beğenildi bir güzel boyadım
|
Pençeremden
2 Eklenti(ler)
Dışarısı soğuk
Çiçeklerim üşümesin Bilmem ne içelim çay........şekerli kahve olabilir ama .en güzeli biraz sohbet |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025