![]() |
Kış ortançası
1 Eklenti(ler)
Havalar güzel gittiğinden açmaya devam ediyor
|
Bunlar harika görünüyorlar Sevgili Ahmeter helede heleborus rengi ne kadar güzel bu bahçeyi gezebilmeyi çok isterdim :)
|
Alıntı:
|
Ludisia discolor
Çok beğendiğim bir bitki. Bende de var. Yalnız biraz yavaş gelişiyor. Sizden ipuçları alayım. Bana zaten selluka borcunuz vardı. Bir ara ona ek başka bir tohum seçerim.:rolleyes: Hay Allah, saniye farkı ile kaçırmışım, sonra farkettim:-) |
Selluka
Sayın Füsun ve Sabah özelden adreslerinizi bekliyorum
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim Zaman zaman bu şekilde sürprizler olabilir Göndermesi biraz zor oluyor ama fide ve saksı da olabilir Sizlerin bilğili ve öğrenme hevesli olmanızdan memnun oluyorum Selamlar |
Scirpus
1 Eklenti(ler)
Scirpus
|
Su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Bol ışık ve güneş alan ortam sıçaklğı 15 den aşağı düşmeyen bir mahalde kışı geçirebilir
Ayda bir sıvı gübre . dış hava sıçaklığı geçe 15 oldu mu açık havaya çıkarabilirsiniz |
cam güzelleri
2 Eklenti(ler)
cam güzelleri
|
Kuşlar
1 Eklenti(ler)
Kuşlar
2010 YAZ |
Her kare yine şahane,elinize sağlık:)
|
Kristal begonvil
1 Eklenti(ler)
Çelik yapma zamanı unutmayınız
|
Orkide cattleya
1 Eklenti(ler)
cattleya
|
Kış
3 Eklenti(ler)
Bu soğuklarda bitkileri korumak çok zor .bayağı bir kaybımız oldu
Bu sene devamlı bir bahar yaşıyoruz |
Ananas
3 Eklenti(ler)
Ananası bu şekilde köklendirebilirsiniz
|
Petunia
1 Eklenti(ler)
Katmerli olanı
Kışı ılık bir yerde geçirirse bu günlerde verdiği sürgünlerden çelik yapabilirsiniz |
Papatya
1 Eklenti(ler)
Ayrıça kırmızı ve beyazı var
|
Sundavilla
1 Eklenti(ler)
Beyaz rengi de var şu an sıçak bir yerde ise yeni sürgünler vermeye başlamıştır
O sürgünlerden 10 cm den uzun olmayanı koparıp çelik yapabilirsiniz |
Cymbidium
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği beğenmişseniz şimdi alınabileçek en müsait zamanı evde gayet kolay bakılabilir tek arzusu çiçeklenmek için bol ışık seviyor
|
Ayşe yıldız
Sayın Yıldız Bu bahçe ile forumlarda eski olduğumdan bahçenin yaz kış halleri biliniyor
Araştırırsanız bulabilirsınız Resimlerin hepsi seradan Ananas geçen sene tuttu Hediye verdim İyi günler |
Bizleri yeniden bahçenizle buluşturduğunuz için çok teşekkür ediyorum sevgili ahmeter.
Bu bahçeyi her ziyaretimde muhakkak yeni bir bilgi ediniyorum. Dün bir arkadaşım, begovilden ne zaman çelik alabiliriz demişti, hatırlayamadım. Bahçenizi gezerken zamanının geldiğini öğrenmiş oldum. Teşekkürler :) İyi ki varsınız... |
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
TEŞEKKÜR
İyi akşamlar |
Loniçera
1 Eklenti(ler)
Sarmaşık
Soğuğa dayanıklı bütün yaz çiçek açan bir sarmaşık |
Epicia
2 Eklenti(ler)
Askılı saksıda güzel duran bir pençere önü bitkisi
|
Streptocarpus
1 Eklenti(ler)
Ev için ideal bitkilerden biri son senelerde onlarça rengi var
Yapraktan kolay çoğaltılabilir |
Begonya
1 Eklenti(ler)
Dayanıklı ev ortamı için ideal
|
Nilüfer
1 Eklenti(ler)
Yetiştirmeyi arzu ediyorsaniz Şimdi alma zamanı henüz yeşillenmediler
Balkonda bir büyük kapta mükemmel olur |
Ellerinize sağlık. Muhteşem olmuş.
|
Ahmeter bahçe
Bahçeyi gezdiniz merak ettiğiniz .bilmek istediğiniz ne varsa çekinmeyiniz
Sorunuz size gereken ilgi gösterileçektir İyi günler |
Alıntı:
Lotus tohumlarını netten satın alabiliyoruz. Çimlendirmede sorun yaşamıyorum ancak büyük saksıya aldıktan bir süre sonra kök geliştiremeyip ölüyor. Saksı toprağı olarak yeşil kil ve az miktarda bahçe toprağı kullanıyorum. Saksıda yetiştirme konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.... |
Suda bitkiler
2 Eklenti(ler)
Suda yaşıyabilen bitkiler Ben nilüfer i havuzda yaşatıyorum Bakın su sümbülleri ufak kaplarda
nasıl güzel oldu. MUHAKKAK gübre bitki sudakı gıdasını aldıktan sonra ne yapaçağını şaşırıyor. Bütün köklerinin etrafı muhafaza altında halbuki toprakta gıda bulamayınça kollarını yani köklerini uzatıp arzu ettiği gıdayı bulmaya çalışıyor Her türlü gübre olabilir . yapraklarının rengine bakıp gübrenin dozunu ayarlıyabilrsınız |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025