![]() |
Bu çiçeğin adı nedir nerede bulabilirim.
|
Bir yaz geldi geçti olamadık farkında
1 Eklenti(ler)
Havuz yazın bu şekilde idi
|
Sohbet
1 Eklenti(ler)
Son sonbahar haftası pazartesi kış havası geliyor
Kışın kapalı havası ve soğuk biraz moral bozuyor Buradan bütün yaz boyu çekilmiş yüzlerçe resim var Güzel resimlerle bir yaz havasında kışı geçireçeğiz Bütün yaz boyu bahçeyi sık sık gezenlere teşekkürler .bir de gezip sessiz kalanlar var onlara sitemler Bu yazın flaş çiçeği ..maviş.. di Maviş ana bitki tamamen öldü saksının etrafına dökülen tohumlardan yeni yavrular meydana geldi güzel büyüyorlar Bu arada lobelya güzeldi serada çiçeklenmeye başladı yakında resimlerim Bahçemde beni yanlız bırakmıyanlara iyi geçeler |
1 Eklenti(ler)
Günaydın Sn.Ahmeter göndermiş olduğunuz su sümbülü ve selluka tohumunuzu aldım çok teşekkür ederim,ayrıntıları sizinle paylaşıcam Saygılar Selamlar
|
Begonvil
1 Eklenti(ler)
Begonvil
Siz begonvil yetiştirmiyenlerdenmisiniz ? |
Yetiştirebilmeyi çok isteyip de çelik temin edemeyenlerdeniz Sn Ahmeter,
Sizin bahçede kış da çok güzel oluyor, gerçi saksılar sizi bayağı yoruyor, Allah sıhhat versin. |
Alıntı:
Iyi geceler |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İyi pazarlar
Bu gün havanız güzel olsun |
eyvallah ahmet hocam sizinde inşallah
maşallah hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık konyadan selamlar sevgiler esen kalın |
Cattleya
1 Eklenti(ler)
cattleya
|
Cattleyam
1 Eklenti(ler)
Cattleyam
|
cattleyam
1 Eklenti(ler)
Bir senedir seni bekliyordum Hoş geldin
|
Alıntı:
|
Muhteşem güzelliğiyle cattleya hoşgelmiş,ne kadar güzel bir görüntü.Emeklerinize,gönlünüze sağlık.
|
Sayın ahmeter günaydın.Nerelerdesiniz?
|
Saim abi iyisinizdir, inşallah.Merak ettim doğrusu?
|
Sayın Deniz
İlginize teşekkür ederim Sizlerleyim bahçemde çalışıyorum
İyi günler |
sn ahmet hocam merhaba
esen kalın |
Beklemeye değer bir görüntü, ellerinize sağlık sayın ahmeter.
|
Syn Ahmeter sellukamı içeriye aldım ve uzayan dallarını da budadım fakat içerde tekrar yeşillenmeye başladı, ne yapmalıyım resminide çektim fakat sizin sayfanıza yazdığım için buraya eklemedim.
|
Sn. Ahmeter hocam; bahçenizdeki sessizlik nedir, iyimisiniz?
saygılarımla esen kalınız... |
Sayın Milaca
Teşekkürler
Bu günlerde müzik ağır bastırıyor ilgim o yöne Her şey çok .güzel kar yağıncaya kadar GEÇE MUMU Kışa dayanıklı çiçeğinin rengi bir ışık sarısı devamlı toprak içinden kol atıyor yavru alınması çok kolay Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Geçe mumu
|
İyi akşamlar sn. ahmeter; bilmediğim bir çiçek Gece Mumu, florans sarısı rengiyle çok hoş görünüyor, paylaşımınız için teşekkürler hocam, çiçeklerle göz zevki müzikle ise ruhu dinlendirmek fevkalade güzel.
Sağlık ve esenlikler dilerim, eşiniz hanımefendiye sonsuz hürmetler... |
3 Eklenti(ler)
İstanbulda kar var
Saksı bitkilerine dikkat don var |
1 Eklenti(ler)
Kar resimlerinden sonra dün çektiğim begonvil resmi içimizi ısıtsın
|
Sayın ahmeter özlettiniz kendinizi.Yine güzel fotoğraflar sergilemişsiniz.Begonvil herhalde seranızda değil mi?Yoksa yazdan kalan bir fotoğrafmı?
Benim ada begonvilinin üzerine kar yağdı, eridi, şimdilik sorun yok gibi gözüküyor.Bu kış begonvilleri soğukla sınıyorum bakalım sonuç ne olacak? |
Sayın Ahmeter begonvil harika bir çiçek. Yıllar önce vuruldum ben begonvile.Önceleri begonvil demek Bodrum demekti ama artık begonvil deyince ilk siz ve bahçeniz aklıma geliyor . Bu soğuk kış günlerinde bu kadar sıcak ve harika resimlerle içimizi ısıttığınız için teşekkür ediyorum.
|
Alıntı:
gerçekten böyle mi? o zaman biz evimizde bu güzel bitkiyi yetiştirip çiçeklerini görmek için boşa mı uğraşıyoruz.Şu an elimde 20 ye yakın cattleya var ve henüz bir yıldır bakıyorum.Hiç birine çiçek açtırmış değilim.Sizin bu cümlelerinizden sonra ümitsizliğe kapıldım.O güzel çiçeklerini görüp koklayamıyacak mıyım?sonuçta ev ortamı bir sera değil. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025