![]() |
Sn. ahmeter, beğen butonu size az geliyor, toptan ellerinize sağlık butonu olsa imiş. İyiki varsınız, yüreğinize sağlık, doğa dostu güzel insan.
|
Sayın Ana gibi
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim
Yolunuz daima çiçekli olsun |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Hava henüz aydınlanmadı yağmur yağıyor kış mı geliyor
|
Bu gün İstanbulda yağmur var
2 Eklenti(ler)
Yağmurda pençerem
|
Pek yakında
2 Eklenti(ler)
Güzelliklerini göstereçekler henüz gonça halindeler
|
Sn Ahmeter çiçekleriniz sizin gözünüze girebilmek için yarış halindeler sanırım, maşallah, bizde merakla bekliyoruz goncaları.
|
Sayın Ayhat
Ne bitkisi olduğunuda yazarsanız memnun olurum
Yazanlar arasında çekilen kurada kazanana bir adet ................. |
Hımmm yarışma var zannedersem ve bilene de ödül :eek: :p
Ben yanıt hakkımı Cattleya dan yana kullansam nasıl olur sayın Ahmeter ? İkinci kare deki ise söylememe gerek varmı bilmem ama Afrika menekşesi. Gelde şimdi çatlama meraktan acaba doğru mu ? :confused: :rolleyes: Kestane kebap acele cevap ...:D |
Sn.Ahmeter,bence de ilk fotoğraf Cattleya, ikincisi Afrika menekşesi.
Sevgili dağçiçeği, bence doğru,ben eminim;) |
Bilen varmı
1 Eklenti(ler)
Bu geçe saat 12 sonuçu açıklayaçaktım fakat o saatden sonra sabaha kadar gezmeye gelenlere haksızlık olaçağını düşündüm
Yarın saat 9 da açıklayaçağım Ve kelebek orkide |
Çatırtı seslerini duyuyormusunuz? Korkmayın korkmayın meraktan çatlayan bir forum üyesinden geliyor. :D
Sabah 9 a kadar ben nasıl dayanırım. :( İpektuğçe birazcık olsun moral oldu yazdığın cevap çok sağol :rolleyes: Şaka bir yana eğer doğru bilmişsem dersini iyi çalışıp öğretmeninin takdirini alan okul çocuğu gibi sevineceğim merakım bundandır. Sayın Ahmeter 'in Afferini benim için dünyalara bedel. |
Bu gün o kadar sevinçli başladım ki güne geçen kış aldığım orkidem çiçek sapından yeni bir filiz vermiş. O kadarcık şeye bu kadar sevinirler mi diyen insanlara inat çok mutluyum. Sanki bir sera dolusu çiçek hediye edilmiş kadar mutlu oldum o derece yani :D
Herkese çiçekleri ile dolu bir ömür diliyorum. Çok konuştum kusura bakmayın. Mutluluktan olsa gerek. Tamam sustum. :D |
Sayın Ahmeter
Afrika menekşesi ve Cattleya labiata |
Sn. Ahmeter: güzellikleri eğlenceli bir sunum şekli:)
Cattleya, ve Afrika menekşesi. Saygılarımla... |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Verilen bütün çevaplar doğru teşekkür ederim Arzu ve isteklerinizi çekinmeden yazmanızı beklerim iyi günler
|
Günaydın sn Ahmeter. Güzel bir gün sizlerle olsun. Eşinize ve size selam ve saygılar :)
|
Sohbet
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçeyi 14.7 2009 tarihinde Sayın Jineop hanımın yardımlarıyla açtım
Tekrar teşekkür ediyorum Bana bu forumu tanıttı ve bizzat gelerek yardımçı oldu Bu gün merak ettim 2009 tarihinde bahçeyi gezenler mesaj yazanların bir kısmı yok Bir liste yaptım sonra düşündüm yayınlamıyaçağım Bir kusur ettikse affola ama forumda yoklar ben ne yapayım Ne doğaya küsün .ne bana lütfen ses verin İyi günler |
Sayın ahmeter,
Günlük gazeteleri bir de sizin bahçenizi düzenli olarak takip ediyoruz. Hepsi büyük bir emek ürünü olan bitkileriniz ve fotoğrafa olan merakınız sonucu çektiğiniz kaliteli fotoğraflarla ortaya koyduğunuz eserleri zevkle takip ediyoruz. Selamlarımla. |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Sayın Kartal
Teşekkürler iyi günler Sikas Resimde görünen 40 veya 42 senelik bakımı kolay kışın donlardan korumak için sarmak şart Bitki ufak yaşlarda salonda olabilir Fiatı biraz pahalı meraklıysanız şimdiden ufak bir yavru edinin gösterişli |
su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Yazın havuzda kışın salonda olabiliyor
Oldu hemde güzel oldu |
Alıntı:
|
[QUOTE=ahmeter;
Sikas Resimde görünen 40 veya 42 senelik bakımı kolay kışın donlardan korumak için sarmak şart Bitki ufak yaşlarda salonda olabilir Fiatı biraz pahalı meraklıysanız şimdiden ufak bir yavru edinin gösterişli[/QUOTE] İyi akşamlar sn.ahmeter; eşim çok beğeniyordu bizde ufak bir Sikas ektik,(adını bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum) fotoğraftaki kadar olmasını göremesekte minyatür haliylede çok zarif bir bitki. sizden bir ricam var ahmeter hocam, pet şişeye ektiğim Begonvil çelikleri oldukça yapraklandı fakat şişenin dışından bakıldığında pek kök göremiyorum, köklendiğini nasıl anlarım, saksıya alısam bozulurmu, beklemelimiyim bilmiyorum, birazdan fotoğraflarını yükleyeceğim... Sağlık ve esenlikler dilerim... |
Sayın Milaca
Şişenin kapağını açınça yapraklar dik ve canlı duruyorsa sişeyi orta yerinden kesip bir müddet bekleyiniz tekrar resimlerde görüp karar veririz Selamlar |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Bahçe süslemesi dekoratif taşlar
2 Eklenti(ler)
Taşlar
Denizden çıkarılan üzeri ufak bitkilerin yaşaması için ideal bir çins taş İkinçisi volkanik dağtan alınmiş bir lav taşı |
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Akşam oldu
1 Eklenti(ler)
Şimdi vakit buldum
Bu sabah pençerede sardunyalar Havanın güzelliği beni bahçeye gönderiyor İlk defa hava sıçaklığı geçe 8 dereçeye düştü Serayı alabildiği kadar doldurduk Orkideler yakında açaçak Bitkilerden başka konulara girmek istemiyorum Merak ettiklerinizi rahatlıkla sorabilirsiniz İyi akşamlar |
sıkas güzelmiş bende 9 yıllık bir tane var kışın eve alıyorum yazın terasa gayette güzel yaşattım
|
Yeni bahçe
2 Eklenti(ler)
İlk bahçeyi kurarken Sikas .ve Pittosporum bunlar bahçeye hava getiriyor
Seneler geçtikçe bakmaya doyamıyorsunuz |
Sayın ahmeter,
Gece sıcaklığı 9 olunca sellukayı kapalı balkona aldım.Selluka kışı yapraklı mı geçiriyor acaba?Yoksa yaprakları dökecek mi?Benimkinde bir hayli yaprak dökümü oldu da.Hatta kelleşti diyebilirim. Kış bakımını nasıl yapmak lazım?Haftada bir az miktarda sulamayı düşünüyorum.Bakalım öldürmeden bahara ulaştırabilecekmiyim. Selamlarımla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025