![]() |
Selluka çiçekleri
3 Eklenti(ler)
Selluka çiçekleri
|
Vazoyla müsemma, muhteşem bir göründü, fakat nasıl kıydınız o çiçekler....tohumlar...Kalp krizi geçiriyorum sanırım.
|
Selluka çiçeğiniz muhteşem görünüyor sn. Ahmeter güle güle büyütün:)
|
Selluka
Ahmet Bey selluka çiçekleriniz mükemmel görünüyor.Bahsettiğiniz muhteşem kokuyu çok merak ediyorum.
|
Selluka
Alıntı:
Tohum alırsanız ocak ayında ekim yapmanız ve mayıs ayına kadar 20 derece bir serada tutmanız iyi netice veriyor Çiçeğinin kokusu nefis üniversitenin ısıtmalı serası var mı selamlar |
Selluka
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzel bir o kadar da zor bir bitki. Tohumlarını nette buldum ama sizin uyarılarınız nedeniyle sipariş veremedim. Taze olması gerektiğini yazmıştınız. Ya da taze değilse çimlendirme öncesi işlemleri. Cesaret edemedim :)
Yüreğinize sağlık... |
Sellukanız çok çok güzel. Uğraşmaya gerçekten değer, emeğinize sağlık.
|
Balkonda açan çiçekler
1 Eklenti(ler)
çiçeklerin cinsi petunia
|
Su bitkileri
1 Eklenti(ler)
Değişik bitkilerden bir görüntü
|
Dekoratif bir bitki
1 Eklenti(ler)
Hediye geldi ismini bilmiyorum
|
sayın ahmeter,
hemen yan tarafınıza taşınmak istiyorum, var mı bahçeli boş bir ev;) gözlerimi bahçenizden alamıyorum, nasıl imrendim bilemezsiniz. Ellerinize, gönlünüze, emeğinize sağlık. Huzur dolu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. |
Nilüferler
1 Eklenti(ler)
Ah şu nilüferler
|
Çok büyük emekler sonucunda alınmış güzellikler bunlar Ahmet Bey, sizi tebrik ederim. Baktıkça insanın içi açılıyor, sellukaları bizim için de koklayınız :)
Sevgiler ;) |
Kelimeler gerçekten yetersiz kalıyor. Önce petunia geldi. Hayran, hayran izlerken diğerleri. Makreme saksıdaki çiçekten gözümü alamadım. Ve nilüferler...
Teşekkürler, bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için... |
Ahmet Bey, lütfen balkonunuzdaki çiçeklerin daha çok fotoğrafını ekleyin. Hepsi harika.
Bir de hediye çiçeğiniz forumdaki bu başlıktakilere benziyor gibi geldi bana.http://www.agaclar.net/forum/showthr...ewpost&t=16931 |
Hediye çiçeğiniz Çan çiçeği (Campanula sp.) Bursada ki çiçekçiler de görmüştüm...
|
Sevgili Ahmeter,
Arkadaşlarım kapı girişindekileri ve resimlemediğiniz yaz uykusunda olan kış güzellerinizi görseler ne olur düşünemiyorum... Çok güzel yazmak çok sıradan geliyor, ellerinize sağlık. Çiçeklerinizle sağlıklı uzun yıllar diliyorum.Hemşerim ablama da tabi ki...Sevgiyle kalın. |
Selluka
1 Eklenti(ler)
Bütün sellukalar açtı
|
Selluka
1 Eklenti(ler)
Tek hatam size kokusunu gönderemiyorum
|
Selluka
1 Eklenti(ler)
Benimle beraber selluka yolculuğuna cıkanlara armağan olsun
|
41 kere maşallah. Darısı bizimkilerin başına artık. Abicim tomurcuk oluştuktan ne kadar sonra böyle bu çiçek boyutlarına ulaşıyor bu melekler.
|
Selluka
az kaldı bir hafta bu candan çalışmalarından dolayı kutlarım
|
Sellukalarınız çok güzel açmışlar maşallah bize bu güzelliği yaşattığınız için çok teşekkürler inşallah bir gün bende selluka sahibi olurum ve çiçeklerini bu sitede sizin gibi gururla gösteririm iyi günler
|
Alıntı:
|
Yeni açan bir çiçek
1 Eklenti(ler)
ismini bilmiyorum bilen varsa memnun olurum
|
Sakız sardunya
1 Eklenti(ler)
Her zaman güzel
|
Alıntı:
|
çiçeğin adı
Size zahmet oldu teşekkür ederim bir riçam daha olacak 125 nolu mesajda olan bitkiyi yurt dışından aldım ismini kaybettim mümkünse açelesi yok
Teşekkür ederim |
Çiçeğiniz benimde dikkatimi çekmişti. Kalem bitkisi olabilir mi?
Geyik boynuzu olarakda adı geçiyor. Latince ismi Euphorbia tirucalli |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025