![]() |
orkide cambria
1 Eklenti(ler)
Günaydın
Birinçi resim Şakayık çiçeği kendini gösterdi ikincisi mimoza İstekler listeye alındı Sevgi hanım sıra numaranız 32 Güneşli bir gündeyiz hepinize iyi günler |
Şimdiden teşekkürler.çok mutlu oldum.:p
|
Sn Ahmeter, çiçekleriniz gerçekten başka bir güzel. Hal dilleri ile mesajlarını mükemmel veriyorlar. Ağızları da olsa sanki konuşacaklar...Siz bu işin sırrını çözmüşsünüz. Sizden öğrenecek çok şeyimiz var. Daha çok çalışmamız lazım çok. (Kendi adıma söylüyorum.)
Saygı ve selamlarımla SEVDİĞİN KADAR... Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli, Bebek ağladığı kadar bebektir. Ve herşeyi Öğrendiğin kadar bilirsin! Bunu da öğren. Sevdiğin kadar sevilirsin. CAN YÜCEL |
Beraber yaşayabilirsiniz
2 Eklenti(ler)
Ömürleri uzun olan bitkiler sizlere her sene güzelliklerini gösterecek sizleri mutlu edecektir
Mesela açelya mimoza şakayık kamelya gibi İşte benimle uzun seneler beraber olan 2 bitki Açelya ve orkide epidentrum |
Epidentrum
1 Eklenti(ler)
Dostluğumuz bayağı eski bir orkide serasında bir karış kadar vardı yerlerde geziyordu sordum alabilirsiniz dediler ve 40 sene oldu
Resmini özel istedi kırarmıyım |
Resimler
1 Eklenti(ler)
Sizlere sunulan resimler binlerce resmin arasında en güzelleri seçilmektedir
|
Sn. ahmeter gerçekten süpersiniz siz de çiçekleriniz de.
|
öğrenme arzusunda olanlar
2 Eklenti(ler)
sizlerle beraberim
HELLEBORUS Bahçenizde veya balkonunuzda olmasını arzu ettiğim bitkilerden biri Şu an resimde olduğu gibi bakımı gayet kolay özel bir bakım gerektirmiyor Bahçeyi en fazla ziyaret edenlere özel imkanlar hatırlatıyorum |
Çok güzelmiş. Çiçeklenme dönemi hangi aylarda oluyor:confused:
|
Yılbaşında başlıyor mayıs ayına kadar Facebook da teklif sizden mi geldi
|
Sümbüller açmaya başladı
1 Eklenti(ler)
Sayın Ahmeter ben bahçenizi sessiz gezenlerdenim
Bu çümleyi çok işitiyorum Şimdiden sesinizi duyurursanız size faydalı olabilirim |
Alıntı:
|
Ben evime saksı sokmam diyenler
1 Eklenti(ler)
Bu nasıl
|
Sümbüllerinizin rengi harika duruyor. :)
Telgraf çiçeğiniz ne zamandır suda duruyor? :) |
Bir haftada kökleniyor
|
Bahcenizi zevkle gezdim sayın ahmeter. Teşekkürler
Begonvilin güzelligini unuttugumda siz yine hatırlatıyorsunuz ;) |
Sayın İris
İstanbulda begonvil güzel oluyor kışlar yumuşak geçiyor
Müsait yeriniz varsa tavsiye ederim |
Günaydın
2 Eklenti(ler)
gül zamanı geliyor
|
Günaydın hocam, bilgiler için çok teşekkürler.
Sağlıcakla ve hoşçakalın.:p |
Verbena bonariensis
1 Eklenti(ler)
Kokulu bir yaz bitkisi
Bu günlerde tohumu ekilebilir geçirgen toprakları seviyor Haziran başı çiçek açmaya başlıyor havalar don yapıncaya kadar çiçeği üzerinde kalıyor Renginin güzelliği ve kokusu süper yüksekliği yerini severse 1.30 kadar Güneş seviyor |
Sayın Ahmeter; sucul bitkiler, orkideler, güller, sarmaşıklar, her çeşit bitki sanki bahçenizde geçit törenindeler. Ben de uyum ve düzen sevenlerdenim. O nedenle düzenlemelerinizi çok beğeniyorum. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
(gül zamanı geliyor)
Teşekkür ederim, açıklamalarınız için. |
Ilkbahar
2 Eklenti(ler)
çiğdemler .sümbüller açmaya başladı galiba bahara giriyoruz
Sizi bahar çiçekleriyle karşılıyorum Sizin de tuşlara basabileceğinizi tahmin ediyorum |
Ahmet Bey,
Ne güzel. Paylaştığınız fotoğraflar tablo gibi. Yanlarında da açıklayıcı bilgiler var bazılarının. Harikasınız. Kolay gelsin diyorum. |
Göstermiş olduğunuz ilgiye sonsuz teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Açelya
Fotoğraf çekme merakım çiçekten daha evvel buraya usulen çiçek resmi koyuyorum Elimde binlerce değişik resim var pek tabii çoğunluk çiçeklerde |
iyi günler
AÇELYA
Bu günler, en bol çiçekli olduğu günler pencere dışında yaşayabilir .Kar ve don olduğu zamanlar içeri alınız unuttum.yağmuru da ekleyebiliriz Su çiçeklerini bozuyor sularkende dikkat Asitli toprakları seviyor Bu günlerde haftada bir su kafi Ayda 2 defa sulama suyuna yarım limon sıkarmısınız İdeal toprağı kestane fundası idi eskiden şimdi torf var mükemmel Yazın serin güneş almıyan bir yerde muhafaza ediniz suyunu ihmal etmeyin Köke yakın kısmından taze sürgünleri hafif odunlaşmaya başladığı zaman nemli bir ortamda çelikleyebilirsiniz Ben zamanı gelince yapacağım resimleyeceğim Bu günler satın alabileceğiniz en güzel günler 14 şubat için Hollandan çok fazla gelmiş benden hatırlatması |
Bilgiler için teşekkürler. Fotoğraflar çok güzel elinize sağlık. Diğer fotoğraflarıda görme imkanımız olabilir mi?
Sağlıcakla ve hoşçakalın.:p |
1 Eklenti(ler)
açelya
|
Güller
1 Eklenti(ler)
Saksı veya toprağa ekili gülleriniz için bu ay mutlaka gübre veriniz her halde budamasını bitirdiniz
En uygun olanı yanmış koyun gübresi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025