![]() |
1 Eklenti(ler)
Açıl güzelim açıl gün senin günün
|
1 Eklenti(ler)
Hiç seni unuturmuyum sarışın güzelim
|
1 Eklenti(ler)
Israr etme seni seradan dışarı çıkaramam .geçe soğuk oluyor
Güzel orkidem |
Alıntı:
Her zamaki gibi güzellikleri paylaştın.Teşekkür ederim. |
Cymbidium
1 Eklenti(ler)
Eski dost düşman olmaz
En eski orkidem İYİ PAZARLAR |
İyi pazarlar diliyorum Sn Ahmeter. Harika görüntüler sayfanızda. Bahar gelmiş.Yakında çok daha güzel görüntüler sunacaksınız kuşkusuz.:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
İyi pazarlar |
1 Eklenti(ler)
Susuz olmuyor
|
Sayın Ahmeter hepsini beğendim sanırım aksi düşümülemez zaten, resim çekme de de çok başarılısınız tebrikler.
|
Alıntı:
|
Episcia
1 Eklenti(ler)
İsmi yanlış olabilir
İsim yanlış olduğundan düzeltildi PİLEA |
Alıntı:
|
Memnun oluyorum
1 Eklenti(ler)
Forumda her türlü konuda bana yardım eden Sayın Jıneop hanıma memnuniyetimi bildiriyor ve bütün üyelere günaydın diyorum
|
Bahar geldi
3 Eklenti(ler)
Bu gün baharı iyiçe hissediyorum
Sabah erken .. nergis herhalde bu gün açar . Kamelya açmış Kumkuatlar olmaya başlamış Bu güzellerin verdiği çoşkuyla çalışmaya başlamalı pek tabii iş çok |
Aman Allah'ım,sabah eklediğiniz gülün rengi muhteşem ötesi.Maşallah diyelim,tek kelime ile mükemmel fotoğraflamışsınız.Elleriniz dert görmesin,emeklerinize sağlık.Saygılarımla...
|
Begonvilim
1 Eklenti(ler)
Ne kadar canım sıkılsa senin bu güzelliğin bana en güzel ilaç
|
Ve en güzel terapi
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerim iyi ki varsınız
|
çiğdem menekşem
1 Eklenti(ler)
Aranıza beni de alırmısınız
|
Mimoza
1 Eklenti(ler)
Komşumun duvarında bendeki bu kadar büyük değil
|
Kalanchoe
1 Eklenti(ler)
Rengini beğeniyorum
|
Cam güzeli
2 Eklenti(ler)
Geçen yazın en sevdiğim bitkisiydi
Yurt dışından gelmişti her renginden aldım bütün yaz güzelliğini gösterdi Fakat sonbaharda kışı geçirsin diye seraya aldım ne yaptımsa yaşatamadım Tohumda vermiyor çelik tutuyor ve ölüyor Bu seneye bir kök getiremedim Tohumunuda bulamadım Bulmak için araştırıyorum henüz vakit de erken ama gözümden kaçırmak istemiyorum Güzelliğine bakarmısınız |
Sn.Ahmeter, hayırlı akşamlar.Cam güzeli tohumu,verdiğim lingte satılıyor.
Bende BALSAM TOM THUMB EXTRA DWARF MIX EKSTRA BODUR 3 KATMERLİ BALSAM balkon ve terasta yetiştirmeye uygun TÜM RENKLER KARIŞIK KAMELYA ÇİÇEKLİ - Impatiens cam güzeli tohumu serisinden aldım,2 ay önce ektim çok çabuk çimleniyor,daha minicik boyuyla kocaman katmerli çiçek açtı.İsterseniz bir göz atın beğenirseniz size alıp göndereyim.Saygılarımla... fidanlar, çiçek tohumu, sarmaşık tohumu, bonsai, kaktüs tohumu, sebze tohumu, domates, biber, meyve fidesi, şifalı bitkiler, etobur bitki, lale soğanı, nergis soğanı, saksı, plastik saksı |
Sayın Tuğçe
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Yarın sipariş vereçeğim çiçeklendiğinde burada resimlerim
İyi günler |
iyi günler
2 Eklenti(ler)
Baharın içindeyiz bu gün mesai bitti çok resim çektim
Anne ve yavrusunu limon ağaçında gezerken gördüm hemen resimlerini çektim . Yavrunun ilk günleri Uç böçeğim uç |
Beraberiz
4 Eklenti(ler)
Bu gün geç saatlere kadar beraberiz
Çuha çiçekleri maalesef tohum vermiyorlar geçen sene haziran başı hepsini ufak saksılara aldım ve sıçak yaz günleri gölge bir yerde tutup suyunu ihmal etmedim Bu sene hepsi yavru verdi ve bahçeye diktim |
nergis
2 Eklenti(ler)
Dün tomurçuk halinde olan nergislerin tümü açtı
Selluka ile ilğili yeni izlenim ve resimler var (bu gün) |
Selluka vigna caracalla
1 Eklenti(ler)
Selluka fırtınası başladı Tohumun 2 ay sonraki durumu ve yeni gelişmeler
Üretimi bölümünde bu akşam |
1 Eklenti(ler)
Havuz
|
Merhaba,
08-02-2012 tarihli mesajınızdaki mavi campanula çiçekli fotoğrafı o tarihe mi ait? |
1 Eklenti(ler)
Resmi ve yazıyı buraya taşıdım
Resim 1 sene evvel çekilmiş |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025