![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tercihe bağlı.
İster çiçek sehpası yap, istersen televizyon altlığı olarak kullan. Sehpanın ayağı kesilp atılmış bir zeytinin gövdesi. üst bölümü, atılmış bir mutfak dolabından. Bodrum'daki komşumun elinde hayat bulmuş. Eklenti 155746 |
2 Eklenti(ler)
Yaratıcı komşum Allaattin Bey.
Eklenti 155749 Sazlardan yaptığı kuş kafesi, içi oyulan su kabağı. Eklenti 155750 |
Sevgili hozat hocam, bu güzellikleri hafızama kayıt ediyorum.
Sevgiler, saygılar... |
Sayın Hozat,bahçeniz başlı başına bir harika emeğinize sağlık...
|
Sayfanızı bıkmadan baştan sona seyrettim.Her şey ama her şey tek kelimeyle harika.Ama gerçekten iki taraflı olmak zor.Ben de aynı haldeyim. İnşaallah mümkün olan en kısa zamanda devamlı oturabileceğim bahçeli müstakil bir evim olur.Eğer olursa sizlerin bahçelerini örnek almaya çalışırım.
Ellerinize emeğinize sağlık. |
Sevgili hozat bahçe gezilerim arasında size merhaba demeden geçmek istemedim. Sizi görünce sanki biraz daha canlanmış bahçe. Sevgiler:)
|
Sevgili umutyolcusu,
Güzel sözlerin için teşekkürler, inşallah en kısa zamanda dilediğin gibi bir bahçeye kavuşursun. Doğayı sevmek onun yolunda gitmek demektir. |
Sevgili sevim.K,
Öncelikle iyi tatiller diliyorum.Henz tatilin keyfini çıkarmadan seminerler başlar biliyorum. Bahçeme gelince, bu göçebe yaşam beni çok mutlu etmiyor. Her iki bahçeye de tam bakım uygulanamadığı için çok yorucu oluyor. Ya sev ya terket, sanırım birine bunu uygulayacağız. |
Bende, o Hibiscus'a bayılanlardanım. Aslında çok sevdiğim bir bitki değil. Her sokakta, her parkta velhasıl her yerde kolay bulunabilir olmasından belki.:confused:
Ama sizdeki farklı. Enteresan. Çok hoş.:) Alaattin Bey'i kutlarım. Yaratıcılık bu olsa gerek. Gördükten sonra; ''Bunu bende yapabilrim, ne olacak yani?'' Dedirten, ama yapmayı hiç akıl edemediğimiz şeyleri yapmak... Sevgili Hozat! Bahçe konusunda, sonucundan pişmanlık duymayacağınız, bilakis mutluluk duyacağınız bir tercih yapmanızı diliyorum. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70,
Bu doğal çiçeklere evin yaramaz çocukları diyorum ben. Çok yüz verirsen şımarıp her tarafa yayılıyorlar. Söküp atınca da bazıları bir daha gözükmeden yok olup gidiyor. Ama güçlü oluşları ve görsellikleri ile kendilerinden her zaman söz ettirebiliyorlar. |
1 Eklenti(ler)
Mesela bu hatmi, çok yabani değil ama kendi kendine gelip kurulmuş yerine.
Tek başına ve mağrur. Eklenti 158031 |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Hozat,
tatlı anlatımıza ayak uyduran çoşkulu bahçeniz alkışı hakedenlerden... Pembe adını bilmediğinizi pink primrose ya da pink oonethra olarak ararsınız eminim karşınıza çıkacaktır. Sevgiyle... |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerle ben meşgul oldum ama, sebzelere de eşim bir hayli emek harcadı.
Öncelik bakla ve bezelyede oldu. Eklenti 159229 Eklenti 159230 Eklenti 159231 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Kabaklar çok üretken, ve çok çabuk büyüyor.
Değişik bir kabak türü, bildiğimiz sakız gibi değil ama çok lezzetli. Eklenti 159240 Çok hızlı büyüyor ve rengi koyu yeşil oluyor. Eklenti 159241 Tohumunu bu teyzeden almıştım. Eklenti 159242 |
3 Eklenti(ler)
Sırasını bekleyen sebzeler de var.
Fasülyeler sırıklara bağlandı. Eklenti 159245 Bamyalar, çiçeklenmeye hazırlanıyor. Eklenti 159246 Bu arada Kemal Bey, eserlerini gururla izlerken, objektife habersiz yakalandı. Eklenti 159252 |
Oh ooh maşallah maşallah sevgili hozat sebzeler kabaklar bezelyeler çok güzeller de o sepeti ve içindekileri ben alabilirmiyim :)
Ellerinize sağlık hepside gerçekten çok sağlıklı ve güzel görünüyor .Allah afiyetle yemeyi nasip etsin. Hollanda sakız kabağıda böyle koyu yeşil olur ama tombiş tombiş değilde uzun olur . Ama rengi aynı , akrabası olabilir :) Kucak dolusu sevgiler .. |
4 Eklenti(ler)
Bu sene ıhlamurlar çiçekteyken çuk yağmur yedi.
Buna rağmen epeyce toplayabildik yinede. Önce dallar kesildi Eklenti 159323 Serilip kurutuldu Eklenti 159324 Sepete alındı,eşe dosta dağıtılacak. Eklenti 159325 Eklenti 159326 |
Ohh mis gibi ıhlamur kokmuş sayfanız :)
|
Sevgili hozat, hasatları toplamışsınız maşallah.
|
4 Eklenti(ler)
Erikler, biz de varız diyor,hakkını yemiyelim.
Eklenti 159352 Eklenti 159353 Eklenti 159354 Eklenti 159355 |
3 Eklenti(ler)
Bu sene tohumdan yetiştirip,çok beğendiğim çiçeklerden biri bu oldu.
Eklenti 159435 Eklenti 159436 Lavanta ile de çok iyibir ikili oluşturdular. Eklenti 159437 |
Sevgili hozat
Ne kadar da ebegömecinin çiÇeğine benziyor bu pembiş. Meyveler, çiçekler herşey çok güzel. Starliçe mi sabah güneşi alan yere koydum, doğrumudur acaba:) Aslında en iyisi bahceye dikmek sanırım. Bir kökü bahcede denesem, nasıl olur sizce. sevgiler |
2 Eklenti(ler)
Ne varki doğal olanın güzelliğide öbüründen geri kalmıyor.
Karar sizin. Eklenti 159439 Eklenti 159440 |
Sevgili Hozat, çiçekler de sebzeler de meyveler de çok güzel, bayıldım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025